LG ThinQ AI 2021: Η τηλεόρασή μου καταλαβαίνει ελληνικά!

, LG ThinQ AI 2021: Η τηλεόρασή μου καταλαβαίνει ελληνικά!

Η LG, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό συσκευών που σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και διασκεδαστική φέρνει το LG ThinQ AI στα ελληνικά σε συγκεκριμένα νέα μοντέλα τηλεοράσεων του 2021 με WebOS 6.0.

Πάμε να δούμε πως η τεχνητή νοημοσύνη του LG ThinQ AI στα ελληνικά* μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με την τηλεόρασή μας αλλά και με συμβατές συσκευές με ένα νέο – διαφορετικό τρόπο – αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά μέσα στο σπίτι που πλέον εξελίσσεται σε έξυπνο.

Η LG εργάζεται εδώ και χρόνια πάνω στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος ThinQ το οποίο αποτελείται από συσκευές ασύρματα συνδεδεμένες μεταξύ τους τις οποίες ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ακόμα και μέσα από την τηλεόρασή του είτε με το τηλεχειριστήριο είτε μέσω φωνητικών εντολών.

Με το LG ThinQ AI η τηλεόραση αποτελεί το κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού και αφού μιλάει πλέον και ελληνικά, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο του. Όχι με τα χέρια… με τη φωνή!

Η τεχνητή νοημοσύνη του LG ThinQ AI στην τηλεόρασή μας καταγράφει τις συνήθειες μας και με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μη χάσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες, σειρές αλλά και αθλητικά γεγονότα, καθώς ο προσωπικός μας έξυπνος βοηθός, το LG ThinQ AI είναι εδώ και γνωρίζει τι είναι σημαντικό για εμάς.

Μέσω της τεχνολογίας AI, των φωνητικών εντολών και του επανασχεδιασμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, ο χρήστης μπορεί να λάβει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται, αλληλοεπιδρώντας με την τηλεόρασή απλώς με τη φωνή του.

Το αναβαθμισμένο LG ThinQ AI στο WebOS 6.0 υποστηρίζει φωνητικές εντολές στα ελληνικά κάνοντας τη διαχείριση της τηλεόρασης και την περιήγηση σε streaming υπηρεσίες, στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικά κανάλια, πιο εύκολη από ποτέ.

Ας δούμε μερικές ενδιαφέρουσες φωνητικές εντολές στα ελληνικά που αναγνωρίζει το νέο LG ThinQ AI και κάνουν τη “ρουτίνα του καναπέ” πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

  • Αλλαγή στο κανάλι MEGA
  • Αύξησε την ένταση του ήχου
  • Μετάβαση στο Xbox
  • Netflix
  • Απενεργοποίηση της τηλεόρασης όταν τελειώσει το πρόγραμμα
  • Λειτουργία εικόνας Σινεμά
  • Άνοιξε τις ρυθμίσεις
  • Μείωσε την ένταση των φώτων
  • Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG με WebOS 6.0 και LG ThinQ με φωνητικές εντολές στα ελληνικά, αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ωραία πράγματα, κρίμα όμως που δεν έδωσε την αναβάθμιση και στα παλαιότερα μοντέλα, η δική μου είναι για παράδειγμα μόνο δυο ετών.
Βέβαια να πω την αλήθεια κάτι πραγματικά εκνευριστικό είναι που στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται η σύνδεση του ThinQ με το Google Home, ειδικά τώρα που προσθέσαν και τα ελληνικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αφήνουν στην περιοχή μας πρόσβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.