MacBook Air | Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα

, MacBook Air | Πρώτη παρουσίαση στην ΕλλάδαΝωρίτερα σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του MacBook Air στη χώρα μας. Από τις 12:00 και για μια ώρα, όσοι επισκεφτήκατε το techblog.gr παρακολουθήσατε ζωντανά την εκδήλωση μέσα από το techblogTV. Η εκδήλωση έγινε στα Multirama του Πειραιά – Εθνικής Αντιστάσεως 6 και είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να αγγίξουμε το νέο αντικείμενο πόθου της Apple. Όσοι βιάζεστε να το αποκτήσετε μάθαμε ότι από το πρωί υπάρχουν 20 κομμάτια στον εν λόγο κατάστημα με τιμή 1.790 ευρώ. Ήδη όταν φεύγαμε από την εκδήλωση πουλήθηκε το πρώτο MacBook Air, άρα μένουν ακόμα 19 τεμάχια.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

To δίνεις σε κλήρωση;;;;

blAck PR

Εγώ το είδα το Air σε κατάστημα Apple!

Vagelis

Όσο και αν είναι αστεράτο, δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μάλλον άχρηστο, no public wifis no corporate wifis οπότε το πολυασχολο επιχειρηματικό target group μένει στην απ’ έξω, Γαλλία & αμερική είναι τρελλή λύση για τον εν κινήσει πολυάσχολο τυπάκο πάντως… sexy video btw 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.