Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

TechblogTV. Μέσα στην εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο καλεσμένοι της Motorola για να δούμε από κοντά το νέο φωτογραφικό smartphone One Vision με σύστημα dual camera 48 Megapixel με f/1.7 + 5 Megapixel τεχνολογίας Quad Pixel και λειτουργία Night Vision mode για ιδιαίτερα φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Το Motorola One Vision ενσωματώνει οθόνη 6.3″ τεχνολογίας LCD IPS με κάδρο 21:9 και ανάλυση FullHD+, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9609, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, selfie camera 25 Megapixel επίσης Quad Pixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ήχο Dolby (με ένα ηχείο) και μπαταρία 3500 mAh με γρήγορη φόρτιση 15W.

Το One Vision είναι Dual SIM και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου με τιμή 299 ευρώ. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται διάφανη θήκης σιλικόνης, ακουστικά 3.5mm και ο γρήγορος φορτιστής. Δείτε το βίντεο από το Λονδίνο και κάντε υπομονή μέχρι το full video review στο κανάλι στο YouTube.

, Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

, Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

, Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

Φωτογραφίες σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με την κάμερα του Motorola One Vision. Δεξιά με την λειτουργία Night Vision mode ενεργοποιημένη.

, Motorola One Vision: Ένα γρήγορο hands-on video από το Λονδίνο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.