Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Το νέο smartphone στην One σειρά αποκάλυψε σήμερα η Motorola το οποίο ακούει στο όνομα One Zoom. Το τηλέφωνο είναι το καλύτερο της σειράς και όπως προδίδει και το όνομα του η κάμερα έχει νέα χαρακτηριστικά.

Motorola One Zoom IFA 2019, Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Selling point του τηλεφώνου είναι η κάμερα. Η κύρια στο πίσω μέρος έχει τετραπλή διάταξη και αποτελείται από έναν 48MP αισθητήρα με f/1.7 και Optical Image Stabilization, έναν 16MP wide angle αισθητήρα, έναν 8MP telephoto με 3x optical zoom και OIS και τέλος έναν 5MP depth sensor. Όσον αφορά την front facing κάμερα που κρύβεται στο notch ανέρχεται στα 25MP με f/2.0.

Motorola One Zoom IFA 2019, Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Το display του Motorola One Zoom έχει μέγεθος 6.4 ίντσες και είναι τεχνολογίας OLED. Έχει aspect ratio 19:9 ανάλυση 2340 x 1080 pixels και έχει 85% screen-to-body ratio. Κάτω από το display βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου.

Motorola One Zoom IFA 2019, Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί ο Snapdragon 675 της Qualcomm σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικόυ χώρου με χρήση micro SD κάρτας. Η συσκευή έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh με 18W-Turbo Power φορτιστή στο κουτί (το τηλέφωνο υποστηρίζει 15W φόρτιση) και τρέχει Android Pie.

Motorola One Zoom IFA 2019, Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Τέλος, το One Zoom έχει διαστάσεις 75 x 158 x 9.9 mm και ζυγίζει 190 g. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στην αγορά στις αποχρώσεις Grey Metallic και Purple Metallic με τιμή 400 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Ενδιαφέρουσα πρόταση μόνο και μόνο γιατί είναι από τα λίγα κινητά που δίνουν Χ3 (ελαφρά τηλεφακό) κάμερα καθώς με τους άλλους πήξαμε στους υπερευρυγώνιους και ευρυγώνιους (καλοί για τοπία αλλά για ανθρώπους τραβηγμένα ειδικά στις άκρες πρόσωπα και παραμόρφωση).

Ελπίζω να βγει σε λογική τιμή σε street price (κάτω από τον Mi 9, Mi 9T, Mi 9 se) γιατί τα 450$ δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό.

Y.G. αρκετά μεγάλο για τα γούστα μου αλλά σήμερα όλα έτσι είνα.

Κυριάκος Κριτσωτακης

Κύριε Κώστα καλησπέρα σας…
Θα ήθελα παρακαλώ να με ενημερώσετε για το moto one zoom, δεν έχω δει ακόμα κάποιο review σας.
Θα κυκλοφορήσει κάποιο σύντομα (review)?

Καλημέρα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.