MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

MWC 2019 Techblog, MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Η έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί 25-28 Φεβρουαρίου και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. Η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά με πλήρη εξοπλισμό και πολύ διάθεση για να καλύψει τα πάντα από την έκθεση! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου – μια ημέρα πριν ανοίξει της πύλες της η έκθεση – θα ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια). Τα πρώτα press event των εταιρειών ξεκινάνε εκείνη την ημέρα με την Huawei να ανοίγει τον χορό, να ακολουθεί Nokia και η LG και να ολοκληρώνεται η μέρα με party γεμάτο gadgets και φαγητό!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ξεκινάει η έκθεση με το press event της Sony πρωί πρωί και μετά σαφάρι στα booth των εταιρειών από την ομάδα του Techblog για να ανακαλύψουμε τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα και να σας μεταφέρουμε πρώτοι τις εντυπώσεις μας με βίντεο και φωτογραφίες. Το βράδυ και πάλι party με gadgets και φαγητό.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου συνεχίζεται ο ποδαρόδρομος στους διαδρόμους της έκθεσης και θα ολοκληρώσουμε με Honor Workshop και αργά το βράδυ party με την OnePlus! Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις μέρες υπάρχει και event της Xiaomi αλλά ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες…

Μείνετε εδώ συντονισμένοι στο Techblog για να ζήσετε μαζί μας τον παλμό της φετινής έκθεσης MWC 2019 από τη Βαρκελώνη και να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα. Απαραίτητο να μας ακολοθείτε στα social media για να μην χάνετε κανένα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζουμε. Η τεχνολογία μας ενώνει!

YouTube
Instagram
Techblog Fan Page
Costas Vlachakis Unboxer Fan Page
Twitter

MWC 2019 Techblog, MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Huawei Mate X hands-on video [MWC 2019]

Το είδαμε πρώτοι στη Βαρκελώνη από τόσο κοντά. Ναι μετά ακολούθησαν και άλλα ξένα και ελληνικά site όμως εκείνη την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το τετ-α-τετ που είχαμε με το αναδιπλούμενο Huawei Mate X ήταν ιδιαίτερα στενή.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Nokia 9 PureView hands-on [MWC 2019]

Από την Βαρκελώνη με αγάπη και κρατάμε στα χέρια μας το νέο πεντακάμερο Nokia 9 PrureView με πέντε φακούς Zeiss των 12 Megapixel οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα για να αποτυπώσουν τις καλύτερες φωτογραφίες που μπορούν. Η selfie camera ειναι 20 Megapixel και η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3320 mAh (ασύρματη και γρήγορη φόρτιση).

Reviews Android Smartphones Hands-on MWC 2019

Xiaomi Mi 9 hands-on [MWC 2019]

Αυτό είναι το Xiaomi Mi 9 ζωντανά από την έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη όπου το Techblog δίνει το παρόν για ακόμα μια χρονιά! Το Mi 9 έχει οθόνη AMOLED 6.39 ιντσών με ανάλυση 1080×2340 pixel, τριπλή κάμερα με φακό 48 Megapixel, Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και μπαταρία 3300 mAh με λειτουργία γρήγορης φόρτισης […]

Reviews Android Smartphones Hands-on MWC 2019

Sony Xperia 1 hands-on [MWC 2019]

Βρισκόμαστε στην Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2019 και πρέπει να είμαστε από τους λίγους που είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια ένα πλήρως working model του Sony Xperia 1 για hands-on! Η Sony Mobile μηδενίζει το κοντέρ στα smartphones και κάνει ξανά την αρχή με ένα πραγματικά ενδιαφέρον μοντέλο που ξεχωρίζει με τις […]