Nokia 8 Sirocco hands-on video από την MWC 2018

Αυτό είναι το νέο Nokia 8 Sirocco με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και οθόνη τεχνολογίας pOLED 5.5 ιντσών 18:9 και ανάλυση 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και dual camera 12MP + 12MP με οπτικά μέρη ZEISS.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro Camera έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο σε κάθε φωτογραφία που τραβάτε, κάτι που σας βοηθάει να φωτογραφίσετε όπως οι επαγγελματίες.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3260 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης αλλά και ασύρματης φόρτισης. Οι διαστάσεις του είναι 140.9x73x7.5 χλστ. και η selfie camera 5 Megapixel.

, Nokia 8 Sirocco hands-on video από την MWC 2018

, Nokia 8 Sirocco hands-on video από την MWC 2018

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρησταρας

Νομίζω ότι το περίγραμμα είναι από τιτάνιο και όχι από αλουμίνιο.

felipos

Πολυ καλο φαινεται αν κυκλοφλρησει στα 300 350 θα ναι κορυφη αλλιως απατο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εχει πολλα καλα με βασικοτερο την ολεντ στις 16:9…
βασικα μονο καλα εχει αυτο το κινητο αλλα το μόνο μειον του ειναι πολυ σοβαρο -δεν εχει ois-

εχοντας δουλεψει αρκετα κινητα χωρις ois εχω να πω οτι σου κανουν τη ζωη δυσκολη!!
θελουν παιδεμα, σταθερα χερια υπομονη και επιμονη για να παρεις μια καθαρη φωτογραφια τη νυχτα!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

‘ ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro Camera έχετε πλήρη χειροκίνητο έλεγχο σε κάθε φωτογραφία που τραβάτε, κάτι που σας βοηθάει να φωτογραφίσετε όπως οι επαγγελματίες… ‘

ενταξη δεν περνανε πια αυτα του marketing τυπου sony triluminos, motion eye και παραμυθια. ο κοσμος ξερει!

υπαρχουν ois και ois. υπαρχουν ois θεικα που κανουν θαυματα και ois μετρια που ομως ακομα και αυτα ειναι βοηθοι.παντα ομως χρειαζονται!

το ψηφιακο eis απο μονο του ειναι ανεπαρκεστατο βλεπε sony, one plus,huawei p10 κλπ

ας βαλει πρωτα λοιπον η nokia το πρωτο ois στο sirocco, ας βαλει μετα και το δευτερο στον β’ φακο της καμερας…. και μετα ας μιλαει για φωτογραφιες οπως οι επαγγελματιες…. μην μας εξοργιζουν τωρα με τετοιες παπατζες !!

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Το βλέπω πάνω από 400 ευρώ είδη το απλό έχει τώρα 400 πόσο μάλλον αυτό που είναι ποιο βελτιωμένο κάπου είχα διαβάσει ότι θα είναι αρκετά υψηλή η τιμή ελπίζω να μην ισχύει αλλιώς δεν το βλέπω με τέτοιον ανταγωνισμό και χαρακτηριστικά να πάει μπροστά

giorgosgek

Δεν θα πουλησει γιατι θα κανει 700-800, παιρνεις με τα μισα s7 edge, ειναι το ιδιο πανω κατω , με ελαχιστα μεγαλυτερα bezels , θυρα ακουστικων και μεγαλυτερη μπαταρια. Τουλαχιστον ειναι μια προσπαθεια απο τη νοκια , θα περιμενουμε νοκια 9 και νοκια 10.

Stelios

790 ευρώ νομίζω ότι είπαν ότι θα έχει

Σταύρος Χρι

Εγω δεν καταλαβαίνω με πιο σκεπτικό τιμολογουν Lg Sony Nokia… Χωρίς να θεωρώ οτι η Samsung ειναι ανώτερη σε καμια περίπτωση αλλα έστω και απο μόδα οι περισσότεροι που θέλουν να πετάξουν 700+ ευρω σε android σκέφτονται ως πρώτη επιλογή (καλώς ή κακώς) την σειρά S η Note της Samsung. Εγω δέχομαι οτι πολλα μοντέλα άλλων εταιριών συνολικά αξίζουν περισσότερο αλλα η μόδα και το μάρκετινγκ ππυ επιρεαζουν την μάζα οδηγούν στην Samsung. Πως περιμένουν να πουλήσουν σε τέτοιες τιμές οι άλλοι ; Μόνο η Xiaomi ξέρει τι αξίζει και ποια ειναι θέση της στην αγορά και τιμολογει ανάλογος και αυτο την κανει να ανεβαίνει κάθε μερα. Δηλαδή τωρα με τι σκεπτικό η OnePlus χρεώνει 560€ ένα κινητό με κάμερα ισαξια ενός mid range Sony Huawei ή Xiaomi.. Είναι μερικά πραγματα αψυχολόγητα… Και αλλα τόσα παραδείγματα. Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα δώσει 800 ευρω και θα πάρει το LG V30 και δεν θα πάρει ενα iPhone 8 plus δηλαδή ; Είναι μερικά πραγματα ανεξάρτητα συμπαθειας σε κάποια εταιρία και να εχεις μπορεις να τα δεις.. Εγω θεωρώ οτι η Samsung άδικα βρίσκεται εκει στο κόσμο του android αλλα αν κάποιος μου βάλει το μπιστόλι στο κεφάλι και με αναγκάσει να… Συνέχεια »

giorgosgek

@Σταυρος Χρι υπαρχει εκει γιατι δεν υπαρχει καμια καμια αλλη στον χωρο των κινητων… μεχρι στιγμης, η huawei ειναι πολυ κοντα και αυτη επισης επιβαλλει την τιμη που αξιζει. Οντως καποια κινητα αξιζουν αλλα ειναι λαθος η τιμη τους η δεν ειναι apple ωστε να βγαλουν κατι μαπα και να πουλησει λογω ονοματος. Λες η samsung βρισκεται αδικα στην κορυφη (ασχολιαστο) και την αλλη παραδεχεσαι οτι αν σε απειλουσαν θα επαιρνες samsung γιατι ειναι το μονο που πραγματικα τα αξιζει , δεν ξερω αν τα σκεπτικα τους ειναι αψυχολογητα η το δικο σου. Ο καθενας διαλεγει και παιρνει συμφωνα με τα δικα του κριτηρια , αλλος θελει διαφορερτικο design , os , ui , μπορει να θελει pure android και να παρει nokia , δικη του επιλογη που θα ξοδεψει τα λεφτα του και αν θα αξιζει, οπως επισης επιλογη των εταιρειων αν θα βγαζουν κινητα που δεν πουλανε. Φαινεται ποιες εταιρειες πουλανε και βγαινουν νικητες , οπως και ποιες πεφτουν, αλλαζουν πολιτικες , ακυρωνουν ναυαρχιδες , αλλαζουν ταυτοτητα , μειωνουν την παραγωγη κτλ.

Beowolf

Αυτό που ο κόσμος δεν ντρέπεται να γράφει δημόσια, με 5 ορθογραφικά ανά πρόταση και παράλληλα να έχει και άποψη επί παντός, με ξεπερνάει.

John

H ΝΟΚΙΑ παρουσιάζει σοβαρές προτάσεις , μπορεί να μην μπορεί προς το παρόν να χτυπήσει την Samsung και την Huawei αλλά κινείται στην σωστή κατεύθυνση ώστε να μην μένει πίσω από τον ανταγωνισμό πχ. βλέπω OLED οθόνη και ποιοτικό σχεδιασμό με edge. Αν διορθώσουν λίγο και την τιμολόγηση όπως έγινε με το 8 του 2017 που πρόσφατα σε προσφορά είχε 399 ευρώ τότε θα πάνε καλά.

adonis

Θα συμφωνησω απολυτα με τον John.Και θα ηθελα να πω στον φιλο Σταυρο που αναρωτιεται οτι αν ειχε καποιος 800 ευρω αν θα προτιμουσε LG V30 η το iphone 8 plus,ενας βασικοτατος λογος που θα προτιμουσα εγω το LG απο το iphone ειναι η πλατφορμα του (android – ειναι πολυ δυσκολη η μεταβαση στην IOS) και οτι μπορει ευκολα να επικοινωνησει με αλλους υπολογιστες.ταμπλετ και κινητα.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο που στο iphone πρεπει να εχεις ολη την “οικογενεια” του για να μεταφερεις πχ μια φωτογραφια.
Επειδη βγηκα εκτος θεματος,αν και sonακιας θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ΝΟΚΙΑ που οπως φαινεται ηρθε για να μεινει και για να ΞΑΝΑ παει στην κορυφη.Ευχομαι να ξαναδω αυτες τις μονομαχιες των νοκια-σονυ που υπηρχαν παλια και να βγουν απ την μεση κορεατες και κινεζοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv MWC 2019

MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Η έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί 25-28 Φεβρουαρίου και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. Η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά με πλήρη εξοπλισμό και πολύ διάθεση για να καλύψει τα πάντα από την έκθεση! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Reviews Android Smartphones featuredtv Hands-on

Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Honor View 20 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή 669 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και τιμή 759 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi Mix 3 με οθόνη αφής 6.39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση Full-HD+ (2340×1080 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB και ιδιαίτερο slide μηχανισμό που αποκαλύπτει την dual selfie camera.

Gear featuredtv Unboxing

Black&Decker 18V smart tech Unboxing

Απίστευτο unboxing στο TechblogTV στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black&Decker 18V (BDCHD18KST) με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 18V τεχνολογίας smart tech με bluetooth και το δικό της app αλλά και δυνατότητα χρήσης σαν powerbank για να φορτίζει το κινητό σας.