Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2015 και κρατάμε στα χέρια μας το Nokia N1 το πρώτο tablet του Φινλανδού κατασκευαστή με λειτουργικό σύστημα Android (Lollipop). Το N1 έρχεται με οθόνη αφής 7.9 ιντσών ανάλυσης 2048×1536 pixels, τετραπύρηνο επεξερτγαστή Intel Aton Z3580, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 5300 mAh. Δείτε το βίντεο.

Nokia N1 MWC 2015, Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Nokia N1 MWC 2015, Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Nokia N1 MWC 2015, Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Nokia N1 MWC 2015, Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί τα καινουρια s6 και m9 δεν φοράνε την καινουρια usb type C και την φοράει το Nokia που παρουσιάστηκε εδω και καιρό…

lefteris t.

Σαν funboy τις Nokia αμα ερθει Ελλαδα (skroutzomagaza) το τσιμπαω σιγουρα φαινεται πολυ ωραιο!(αμα εχει κ λγκη τιμη βεβαια 200-300)

giorgos

paidia kseroume pote tha erthei apo ellada???i genika europi???

Agnostos

moiazei me to ipad air 2013

KostasB

@P@NOS και γω την ίδια απορία έχω.. πίστευα όλα τα φετινά flagships θα έρχονταν με type c.. δυστυχώς όμως και περίεργο αυτό από την μεριά των εταιρειών..

Νίκος 31

Καλό σαν χαρακτηριστικά αλλά φοράει Android, οπότε λογικά θα φάει άκυρο, εκτός κι αν στην τελική τιμή της ταμπλέτας, δεν συμπεριλαμβάνεται η μνήμη των 2GB που η ίδια η Nokia επέλεξε απο επιλογή της (προφανώς για να τρέχει κάπως αξιοπρεπώς το λειτουργικό που επέλεξε). Με 100-150 ευρώ ίσως και να το αγοράσω γιατί είναι πολύ αξιόλογο απο τον κορυφαίο ίσως κατασκευαστή.

steve

Ωραiο ipad !!

assimakay

Γεια σου κλασικε ελληναρα!!!!! Οταν εβγαλε η νοκια ταμπελ με windows δεν σου αρεσε και αγοραζες android tablets. Τωρα που βγαζει ενα απο τα καλυτερα ταμπλετ που εχουν κυκλοφορήσει στην αγοαρα, παλι δεν σου αρεσει!!!!!

grek

re paidia thn paleuete mia den thelete windows kai thelete android kai twra pou exei android kai einai exeretiko tablet kai kataskeuastika kai hardwarika eseis lete oxi kai to sikgrinete me aidies ths agoras opos ipad mini pou to xepernaei akoma kai to sumsung !!! kai den milame gia mia opoia etairia ala gia thn nokia thn kalhterh apo oles ever !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.