OnePlus 5T ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το OnePlus 5T με οθόνη αφής 6.01 ιντσών Optric OLED ανάλυσης 2160×1080 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και dual camera 20MP + 16MP. Δείτε το βίντεο.

Το OnePlus 5T έρχεται με μποστινή κάμερα 16 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh με γρήγορη φόρτιση και τρέχει Oxygen OS με Android 7.1.1. Το μοντέλο που έχουμε στα χέρια μας το αγοράσαμε από το site της OnePlus και δώσαμε 499 ευρώ. Υπάρχει και μοντέλο με 8GB RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη με τιμή 559 ευρω.

OnePlus 5T unbox video, OnePlus 5T ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris Il

Καλά κάνεις και δεν ππλήηρωσες το express shipping 9,99€. Εγώ το πλήρωσα και αύριο παραλμβάνω. Χαχαχα

iConstantinos

@Κώστας Βλαχάκης καλά ρε θηρίο τι άκρες έχεις και το παρέλαβες σε 2 μόλις ημέρες χωρίς priority? εγω το παρήγγειλα 1 ώρα αφότου άνοιξαν και το αναμένω 29 και ήδη νιώθω μ@@@ς για το παραπάνω 10ρικο! πότε με το καλό το hands-on? με ενδιαφέρει κυρίως για την κάμερα και τα σχόλια..αν προλάβω να τους πω να μην το στείλουν καν.. 😛 😛

Σταύρος Χρι

Μάλλον θα αφήσω να περάσει η black Friday και θα κοιτάξω και εγω το 128ρι.. Θέλω να με πείσει η κάμερα του.. Θα κοιτάξω και το mi 6 παράλληλα γιατι αυτοί οι κινέζοι κάνουν καλύτερες black Friday απο εμάς…

Giom

Αν η κάμερα στα συγκριτικά μου αρέσει,είναι η μόνη αμφιβολία πριν το πάρω.

THANOS CHRISTOPOULOS

ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 21-11 4-5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ 9,99 PRIORITY ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ DISPATCH 27/11 KAI DELIVERY 29/11. TI ΑΚΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ?

nikos2017

Μεγειές ρε Κώστα, καλορίζικο !!!

Αυτό το 2 ημέρες χωρίς 10ρικο…. με ξεπερνά !!!!!

Εγώ το κλεισα σήμερα (το 128) ΜΕ 10ρικο (για να έχω tracking και… κεφάλι ήσυχο) μέχρι την άλλη Παρασκευή παράδοση.

Φαίνεται τούμπανο, η μόνη ένσταση η κάμερα και οι φωτό/βίντεο του (χωρίς OIS), αλλά όπως διαβάζω ήδη ετοιμάζουν τούμπανο αναβάθμιση για να φτιάξουν ότι παιδικούς λόξυγγες παρουσιάζει τώρα στην αρχή.

Ήθελα όμως ρε γμτ OREO…

vkrd

FYI το πραματάκι για να βγάζεις το συρταράκι λέγεται εξωλκέας.

panagiotis

Μια απο τα ιδια εκανα παραγγελια τριτη και παραδωση αυριο λεει γρρρρρ

Swer

Με το s8 στα 540€ ποιος πετάει τα λεφτά του για κοκοφινια;

panos

Φετος λεω να αλλαξω επιτελους το Οne Plus One μου.Ειμαι αναμεσα στο 5t και το xiaomi mi mix 2. Αν και μαλλον παω για το 5t.Βλαχάκη μεγα μαγιστρε τι λες εσυ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews vivo Hands-on Unboxing

vivo X Fold+ Hands-on & Unboxing: Μεγαλύτερο και πιο χορταστικό

Η vivo είναι ένας από τους κατασκευαστές που αναπτύσσει και διαθέτει foldables με το X Fold+ να είναι ένα από αυτά.

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.

Reviews Xiaomi 13 Pro Xiaomi 13 Xiaomi 13 Lite Unboxing

Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 13 σε ελληνικό unboxing video

Μόλις ανακοινώθηκαν και τα έχουμε όλα στα χέρια μας για ένα χορταστικό unboxing video. Είναι τα μοντέλα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.