OnePlus 8 Pro: Unboxing video με το νέο flagship smartphone

, OnePlus 8 Pro: Unboxing video με το νέο flagship smartphone

Εχθές έφτασε στα χέρια μας το OnePlus 8 Pro απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus.com/gr χωρίς τελωνείο ή άλλα έξοδα μιας και οι αποθήκες που στέλνουν Ευρώπη βρίσκονται στην Τσεχία, σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εν αντιθέση με άλλες χρονιές που φέρναμε OnePlus στην Ελλάδα και έρχονταν με DHL, αυτή τη φορά το πακέτο μας έφτασε με την UPS (απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση, λίγη σημασία έχει!).

Επιλέξαμε και αγοράσαμε την έκδοση 12GB/ 256GB στο πράσινο χρώμα (Glacial Green) το οποίο όπως θα δείτε και τις αντιδράσεις μας στο unboxing video δεν μας ενθουσίασε κατά την πρώτη μας επαφή και νας σας πούμε την αλήθεια… ακόμα προσπαθούμε να αποφασίσουμε αν μας αρέσει η όχι.

Η παραγγελία δόθηκε στις 15 Απριλίου, ημερομηνία που άνοιξαν οι παραγγελίες και το πακέτο έφτασε εχθές στα χέρια μας, 14 ημερολογιακές μέρες μετά. Τις προηγούμενες φορές ερχόταν νωρίτερα (απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση, λίγη σημασία έχει και αυτό!).

, OnePlus 8 Pro: Unboxing video με το νέο flagship smartphone

Το OnePlus 8 Pro ενσωματώνει οθόνη 6.78 ιντσών τεχνολογίας Fluid AMOLED με ανάλυση QHD+ (3168×1440 pixel) και ρυθμό ανανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 865, υποστήριξη 5G και είναι Dual SIM.

Έχει τετραπλή κάμερα με τον κεντρικό αισθητήρα κατασκευής Sony με 48 Megapixel και οι άλλοι τρεις, 8MP, 48MP και 5M. H selfie κάμερα είναι 16 Megapixel, έχει στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και μπαταρία 4510 mAh με γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση.

Αυτό είναι το unboxing video σε ανάλυση 4K και τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με το video review.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Βρε Κώστα, να σε ρωτήσω, μετά και από το review, δεν το βάζεις σε κάνα διαγωνισμό του techblog ως δώρο???
Πολύ μου αρέσει, και σε αυτό το χρώμα.
Την καλησπέρα μου σε όλοι την παρέα.

Sotos

Καλησπερα Κωστα!! Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι πολυ μεγαλο σε μεγεθος? η αν δεν σε βολευει οταν το κρατας λογο μεγεθους

ΑΚΗΣ

Kώστα καλημέρα και καλή εβδομάδα. Θέλω να με βοηθήσεις σε ένα δίλημμα ποιό κινητό να αγοράσω το One plus 8 pro ή Xiaomi 10 pro. Χρηση με πολλά τηλέφωνα καθημερινά, εμαιλ και εξελ δουλεια πωλήσεων. Ειχα iphone X, Huawei p30 και τωρα θα ηθελα κατι σε 6,7 ιντσες. Ποιο από τα 2 να προτιμήσω? Σε παρακολουθώ πάνω από 10 χρόνια και η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική μιας και τα 2 τα εχεις δει. Από την Apple μου έχει λέιψει η απλότητα και σταθερότητα του λειτουργικού, στα Android η παραμετροποιηση σε πολλά επίπεδα, η ευκολία αντιγραφής φωτος κλπ. Ευχαριστω

ΑΚΗΣ

Kώστα καλημέρα, εσύ απαντάς γρήγορα, με ξέχασες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.