Philips Cinema 21:9

Απευθείας στο σαλόνι μας, μέσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας η πρώτη επίπεδη τηλεόραση LCD με λόγο πλευρών 21:9. Εν αντιθέσει με τις συμβατικές επίπεδες τηλεοράσεις 16:9, η Philips Cinema με διαγώνιο 56 ίντσες και ανάλυση 2560×1080 pixels δημιουργεί το πολυπόθητο κινηματογραφικό κλίμα στο σαλόνι μας χωρίς τις μαύρες οριζόντιες μπάρες. Η τιμή της αναμένεται στα 4.000 ευρώ και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας αυτό το βίντεο.

, Philips Cinema 21:9

, Philips Cinema 21:9

, Philips Cinema 21:9

, Philips Cinema 21:9

Συζήτηση στο Techblog forum για την Philips Cinema 21:9.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kyriakos

Όνειρο η οθόνη..!!! Απλά όνειρο..!! Αλλά μας τα χαλάει στην τιμή..!!

Thatsis

Xaritwmenh….

chr1stos

Και TV πως θα βλέπεις..;

chr1stos

Χμμ.. πέρα από την ποιότητα εικόνας (την οποία λογικά θα έχει), οι συγκεκριμένες αναλογίες προσωπικά δεν μου λένε τίποτα καθώς όπως διάβασα, ούτε αυτές είναι οι native που τραβούν οι επαγγελματικές κάμερες.. οπότε.. δώρον άδωρον το βλέπω.
Εν το μεταξύ, δυσκολεύει και την τοποθέτησή της σε ένα σπίτι αυτό το 21:9.
Μάλλον περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού θα βγει αυτό το μοντέλο, παρά για να γίνει κάποτε mainstream.

Ίσως τα σκέφτομαι όλα αυτά επειδή δεν είμαι και ιδιαίτερα σινεφίλ..

George

Τέτοιες οθόνες δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τις παίρνεις.Αυτές οι οθόνες φτιάχνονται σύμφωνα με τα πρότυπα των άλλων χωρών(π.χ Αμερική) που έχουν στα κανάλια ψηφιακό σήμα και έχουν HD ποιότητα.Εδώ που έχουμε ακόμα αναλογικό δεν αξίζει να πάρεις μια τέτοια οθόνη μόνο για DVD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Smartphones Philips

Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.