Pixel 7 Pro review: Ο Άριστος (χωρίς 5G)

Pixel 7 Pro review Greek, Pixel 7 Pro review: Ο Άριστος (χωρίς 5G)

Δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Pixel 7 Pro με επεξεργαστή Google Tensor G2 με Titan M2 security co-processor, με οθόνη 6.7 ιντσών 120Hz, τεχνολογίας LTPO-OLED με ανάλυση QHD+ και τριπλή κάμερα 50 Megapixel, wide, f/1.85, οπτικό ζουμ 2x, 12 Megapixel, ultra-wide, f/2.2 και 48 Megapixel, telephoto, f/3.5, οπτικό ζουμ 5x, ψηφιακό 10x και Super Res Zoom έως 30x.

Έχει 10.8 Megapixel ultrawide με f/2.2, video 4K έως 60fps και Face unlock, ένσωματώνει WiFi 6e, NFC, Bluetooth 5.2, UWB, στερεοφωνικά ηχεία και είναι αδιάβροχο (IP68). Έχει μπαταρία 5000 mAh με φόρτιση 30W (φορτίζει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά), έχει ασύρματη φόρτιση, ανάστροφη ασύρματη φόρτιση και τρέχει Android 13 (η Google υπόσχεται 5 χρόνια security updates το λιγότερο).

Το αγοράσαμε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google Γερμανίας (δεν στέλνει Ελλάδα). Εκεί το βρήκαμε σε δύο εκδόσεις 12GB/ 128GB με 899 ευρώ και 12GB/ 256GB με 999 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Καλημέρα πως μπορώ να παραγγείλω το pixel 7 pro από το Google store για Ελλάδα;

Θεοδοσης

Καλησπέρα,
Λές οτι δρν υποστηρίζρι 5g και υποστηρίζει μόνο 4g? Δηλαδή γιατι συμβαίνει αυτό? Μπορεις να το αναλύσεις λίγο?

θεμιστοκλης

πιστευετε στο μελλον θα το επισημοποιησουν και στην Ελλαδα ωστε να πιανει και εδω 5g?

Οδυσσέας

Καλησπέρα, το Pixel 7 το έχετε δοκιμάσει σε όλα τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα και δεν λειτουργεί το 5g? η το πρόβλημα είναι της cosmote? Ευχαριστώ

Dimitris

Καλήσπερα. Το χρησιμοποιειτε ακόμη σε καθημερινή βάση; Διαβάζω για προβλήματα με τις κλήσεις σε δίκτυα cosmote & Vodafone. Που ένα μήνα πριν δεν υπήρχαν.

Γιώργος Β.

Καλησπέρα Κώστα, σκέφτομαι να αγοράσω 7 Pro είναι OK με τη Vodafone και μετά το τελευταίο Update της συσκευής;

GEORGE

Καλημέρα η φόρτιση είναι ιδιαίτερα αργή έτσι δεν είναι;(Σε εμένα κάνει τουλάχτιστον 2 ώρες)Ποιο φορτιστή συστίνεται;(και επίσης το καλώδιο παίζει ρόλο;)

Μάκης

Από τις απαντήσεις σας, αλλά και άλλες συζητήσεις στο Skroutz για παράδειγμα αλλά και στην σελίδα https://droidwin.com/how-to-enable-5g-in-google-pixel-7-pro/ ο μόνος τρόπος για να συνδεθεί το Pixel 7 Pro στα 5G δίκτυα της Ελλάδας είναι να το κάνεις root …το οποίο μου λέει ότι το πρόβλημα δεν είναι στο hardware αλλά στο software. Δηλαδή το τηλέφωνο μια χαρά «πιάνει», απλώς πριν συνδεθεί «κοιτάει» γεωγραφικά που βρίσκεται και περιορίζει την συνδεσιμότητα σε 4G LTE (αν δεν είναι σε χώρα που πουλιέται επίσημα). Η ερώτηση μου είναι αν συμβαίνει το ίδιο με την esim που διαθέτει. Αν δηλαδή ενεργοποιήσουμε στο κινητό την esim δυνατότητα με Cosmote ή με Vodafone μήπως κάνουμε bypass τον περιορισμό?  Δεύτερη ερώτηση κ λίγο πιο advanced … Τι γίνεται αν την πρώτη φορά που ανοίγουμε/ενεργοποιούμε το κινητό χρησιμοποιήσουμε αμερικάνικη κάρτα sim, της T-mobile πχ? Μήπως μετά την ενεργοποίηση μας αφήνει να πιάσουμε 5G και με ελληνικές sim?
Ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Pixel

Google Pixel Feature Drop: Το Circle to Search έρχεται στα Pixel 7

To νέο Pixel Feature Drop από τη Google φέρνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα Circle to Search στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.