PlayStation 5 ελληνικό unboxing video

, PlayStation 5 ελληνικό unboxing video

Το PlayStation 5 βρίσκεται στο στούντιο του Techblog και με αυτό εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά gaming video που σκοπό έχουμε να ανεβάζουμε με gameplay μια φορά την εβδομάδα. Στα χέρια μας έφτασε το PS5 με το drive, η έκδοση δηλαδή με την υποδοχή για Blu-ray discs.

Υποδεχθήκαμε λοιπόν το νέο PS5 με unboxing video και στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε το πρώτο μας live streaming παρουσιάζοντας το μενού στα ελληνικά. Κάντε subscribe στο κανάλι του Techblog στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι από εδώ και πέρα κάθε νέα μας περιπέτεια με το PlayStation 5.

Τόσο η ψηφιακή έκδοση του PS5 όσο και η έκδοση του PS5 με μονάδα δίσκου Blu-ray, που θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα από τις 19 Νοεμβρίου 2020, θα δίνουν στους Έλληνες χρήστες την επιλογή να απολαύσουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το νέο UX στη γλώσσα τους. Το νέο UX έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις gaming εμπειρίες των χρηστών πιο διασκεδαστικές, ενδιαφέρουσες και εξατομικευμένες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.