POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

, POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

POCO, στα Ισπανικά μεταφράζεται σε λίγο. Για τους φίλους των smartphones, μεταφράζεται σε πολύ! Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ χαμηλή τιμή. Το POCO X3 Pro κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στην ελληνική αγορά και μαζί θα ανακαλύψουμε αν η POCO συνεχίζει με αυτό το μοντέλο να είναι μια πολύ καλή σειρά προσιτών κινητών.

Ντεμπούτο κάνει στην αγορά των smartphones ο Snapdragon 860 με το POCO X3 Pro να είναι το πρώτο κινητό που τον ενσωματώνει. Πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του 855+, έναν επεξεργαστή που φόραγαν smartphone ναυαρχίδες πριν από 1.5 χρόνο.

, POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

Άρα καταλαβαίνουμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τουμπανιάρικο μοντέλο από πλευράς επεξεργαστή, στην κατηγορία τιμής των 300 ευρώ! Τρια κατοστάρικα με αυτόν τον επεξεργαστή, το λες και θαύμα.

, POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

Το POCO X3 Pro κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις, 6GB/128GB με 290 ευρώ και 8GB/256GB με τιμή 330 ευρώ και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD. Είναι δίκαρτο 4G, όχι όμως 5G ok και μπορεί εδώ κάποιοι να “στρίψουν”. Πριν την κάνεις όμως, σημείωσε τα εξής…

Έχει οθόνη 6.67″ LCD IPS FullHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και Gorilla Glass 6, τετραπλή κάμερα AI με βασικό αισθητήρα 48 Megapixel, μεγάλη μπαταρία 5160Mah με γρήγορη φόρτιση 33W και τον φορτιστή στο κουτί. Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία, έχει πιστοποίηση IP53 για ατυχήματα από υγρασίες, έξοδο ακουστικών, IR Blaster, Ραδιόφωνο FM, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και face unlock.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή και μπορεί να ήθελα τα χρώματα πιο έντονα, αυτά παραμένουν όμως φυσικά, δεν τα λες άνευρα, τα λες φυσικά. Αλλά θα τα ήθελα πιο έντονα… Αυτό όμως που σε κερδίζει είναι το refresh rate στα 120Hz που ρολάρουν όλα κρέμα και αυτή η υψηλή ευαισθησία touch sampling 240Hz μειώνει την καθυστέρηση αφής και η απόκριση της οθόνης αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία χρήσης του κινητού.

, POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

Τετραπλή κάμερα AI με βασικό αισθητήρα 48 Megapixel, 8 Megapixel Ultra wide, 2 Megapixel macro, 2 ΜP depth. Τα POCO έχουν βελτιώσει τις φωτογραφικές τους ικανότητες και αυτό γίνεται εμφανές με το X3 Pro. Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες νύχτα με το nigthmode, πολύ καλές ultra-wide, πολύ καλές με επιλογή portrait mode.

Καλούτσικες μέρα με τον 48 Megapixel και ένα ελαφρύ πρόβλημα με το autofocus. Δεν είναι τόσο γρήγορο μερικές φορές οι φωτογραφίες βγαίνουν με blur. Σε επίπεδο βίντεο έχουμε την επιλογή για έως 4K με 30 fps. Ξεχάστε το, το βίντεο. Δεν μπορείς να βασιστείς για καλή ποιότητα σε αυτό. Ευχάριστη έκπληξη η 20άρα selfie camera.

, POCO X3 Pro review: Προσφέρει πολλά

Ο γρήγορος φορτιστής 33W βρίσκεται μέσα στο κουτί, μαζί με ένα καλώδιο σύνδεσης. Δείτε το unboxing video και ανακαλύψτε τι άλλο περιλαμβάνει η συσκευασία. Το POCO X3 Pro τρέχει Android 11 με MIUI 12 for POCO, ένα εξαιρετικά καλοδουλεμένο και εύχρηστο UI, ευχάριστο στη καθημερινή χρήση.

Σημειώστε ακόμα κάτι, όσες συσκευές αγοραστούν μέσα από το δίκτυο του επίσημου διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα, της InfoQuest, από την ημερομηνία λανσαρίσματος έως και 15 μήνες μετά, θα έχουν μέσα στο πρώτο 6μηνο χρήσης τους, μια δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης. Καλό;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

Μπράβο κωστασυμφωνώ με όλα.. !
ειδικά στο σημειο με την οθόνη θα ήθελα και εγω να ειχε πιο κορεσμένα έντονα χρώματα!!

ειναι πολυ καλη για τη τιμή της αλλα λιγο ξεπλυμενη!

επισης να πω οτι αλλη μια μαλακια της xiaomi ειναι οτι επιβεβαίωσα και γω οτι το λειτουργικό της ειναι οντως ΓΤΠ

Θα πω το γιατί!!!

οταν παιρνω κινητό περνάω nova launcher

διαπίστωσα λοιπόν οτι o χειρισμος με gestures ΕΙΝΑΙ ΑΝΈΦΙΚΤΟΣ αν δε χρησιμοποιείς τον μαμά launcher με το skin της xiaomi!

οπότε τώρα είμαι αναγκασμένος να τρωω στη μαπα τα software buttons λες και ειμαι στο 2015 ακόμα ξέρω γω…..

Στα θετικά, δικαρτουμπα, jack για ακουστικά, νομίζω παίρνει και micro sd!!!
επισης δε μασαει!!
έχει μονο ip53 αλλά του κανα δύο φορές τεστ αδιαβροχοποιησης κάτω απο τη βρύση και άντεξε!!!

γρήγορος φορτιστης in the box,
high end socket για games!!

200€ απο best price KAI ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ Samsung και ΟΣΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ!!!!!!

παπαροκας

ΧΙAOMI MEXΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ☀ ΗΛΙΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.