POCO X3 Pro unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

, POCO X3 Pro unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

Το POCO X3 Pro είναι μια πλήρως αναβαθμισμένη 4G συσκευή, φτιαγμένη ειδικά για gamers έτοιμη να ταράξει τα νερά των mid-range επιλογών που προσφέρει η αγορά, συνδυάζοντας δύναμη, ταχύτητα και προσιτή τιμή.

Το POCO X3 Pro ξεχωρίζει για το νέο επεξεργαστή Snapdragon 860, τη μπαταρία του και την οθόνη του, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον προκάτοχό του να αποτελεί mia idanik;h επιλογή για απαιτητικούς gamers και φανατικούς της τεχνολογίας.

Είναι εξοπλισμένο οθόνη 6,67″ FHD+ IPS LCDμε απόκριση 120Hz και Dynamic Switch προσφέρει απολαυστικές στιγμές θέασης σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, τετραπλή AI κάμερα με κύριο φακό 48MP και selfie κάμερα 20MP, μπαταρία 5160mAh με 33W ταχεία φόρτιση, στερεοφωνικά ηχεία και πιστοποίηση IP53 για να αντέχει στην υγρασία.

, POCO X3 Pro unboxing με το Μαγικό Κοπίδι

POCO X3 Pro, σε Phantom Black ή Frost Blue, με μνήμη 6GB + 128GB, τιμή €289,90
POCO X3 Pro, σε Phantom Black ή Frost Blue, με μνήμη 8GB + 256GB, τιμή €329,90

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Δεν νομιζω οτι ο δυνατοτερος επεξεργαστης ειναι ικανος λογος να το προτιμησεις εναντι του Note 10 pro….Μονο και μονο για τη LCD οθονη μοιαζει σαν budget συσκευη…του 2018…

Νίκος

Αν ήταν 3g θα το σκεφτόμουν, τώρα που είναι 4g δεν το παίρνω

SUPS 👨‍⚖️

σχόλιο μεγάλης διανόησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.