techblog.gr | Παρουσίαση στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα της ΕΤ1

, techblog.gr | Παρουσίαση στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα της ΕΤ1Την περασμένη Δευτέρα, ο Νίκος Βασιλάκος (πρόεδρος της EEXI) φιλοξένησε τον δημιουργό του techblog.gr Κώστα Βλαχάκη, στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα της ET1. Ήταν μια μεγάλη ημέρα για το techblog.gr γιατί αν και έχει παρουσιαστεί στην τηλεόραση άλλες δυο φορές και συγκεκριμένα στο κανάλι ΣΚΑΪ, είναι η πρώτη φορά που αφιερώνονται 10 ολόκληρα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου σε αυτό που κάνουμε με μεράκι από τον Ιανουάριο του 2007. Παρακολουθήστε την ευχάριστη συζήτηση που είχε ο Κώστας με το Νίκο και περιμένουμε τα σχόλιά σας πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν.

techblog.gr @ Ψηφιακή Ελλάδα

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΩΤΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΜΟΜΠΗ ”ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”, ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ SITE ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Ή ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ!
ΣΥΝΕΤΕΙΧΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ TECHBLOG ΓΙΑ MOUSE LOGITECH, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ <> ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ TECHBLOG.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ SITE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

alefandos

kala re, posa vgazeis vrike na se rotisei ?>

Κώστας Βλαχάκης

@ΣΩΤΟΣ: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Θα δούμε πως μπορούμε να ετοιμάσουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τα μέλη και τους επισκέπτες ώστε να βελτιωνόμαστε με τις παρατηρήσεις σας. Προς το παρόν, μπορείτε να μας στέλνετε email.
Το mouse το κέρδισες με το σπαθί σου (και τη βοήθεια της gorgonitsas, της νέας μας συνεργάτιδας), δεν στο χαρίσαμε!

@alefandos: Συνολικά πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη συνέντευξη και δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του Νίκου Βασιλάκου.

nmpardakis

Πάρα πολύ καλό όλο αυτό μπράβο…

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ένας φίλος και συνάδελφος βγήκε στο γυαλί για να με ευχαριστήσει που του σταθηκα όσο κανενας αλλος σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα από τον Ιανουάριο του 2007.

Να σαι καλα,
παντα τετοια.

Κώστας

Γεια σας παιδιά! Συγχαρητήρια για το techblog.gr!!! Έχετε κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά! Πιστεύω ότι αξίζετε τέτοιου είδους προβολές…!!! Η προσφορά σας στο σύνολο είναι τεράστια στον τομέα της ενημέρωσης!!! Το κυρίως θέμα σας… “Τεχνολογία”!!! Ένα θέμα που όσο πάει επικεντρώνει την προσοχή μικρών και μεγάλων…! Άντε να δω πότε θα μπορέσω να κάνω και την δική μου σελιδούλα ένα μικρό techblog!!! Καλή συνέχεια παιδιά!Και πάλι…. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

@Κώστας: Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Μπορείς να ενταχθείς στη συντακτική μας ομάδα και να έχεις το δικό σου techblog μέσα στο techblog.gr!

Επισκέφτηκα και το http://www.pilas.gr, τι ακριβώς ετοιμάζετε;

Κώστας

Ετοιμάζουμε ένα ψυχαγωγικό – ενημερωτικό πόρταλ με κυρίαρχο θέμα την τεχνολογία!!! Άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να έχουν πρόσβαση και να μαθαίνουν πράγματα! Απο το πως να ζωγραφίζουν ή να δημιουργούν στο photoshop μέχρι μία ή περισσότερες γλώσσες προγραμματισμού!!! Σύντομα θα είναι έτοιμο και το νέο Website!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]