Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Razer Phone με οθόνη 5.7″ IGZO LCD IPS ανάλυσης WQHD 1440×2560 pixels και ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz, στερεοφωνικά ηχεία με πιστοποίηση THX και Dolby ATMOS, επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμη RAM 8GB.

Δείτε επίσης το unboxing video του Razer Phone.

Το Razer Phone έρχεται με Dual camera 12MP + 12MP με διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4000mAh με Quick Charge 4+ και κατασκευή από αλουμίνιο. Δείτε το βίντεο.

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Razer Phone ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johny

Μπράβο Κώστα για ακόμα μια φορά που μας δείχνεις τις συσκευές και ενημερωνόμαστε ώστε να βγάζουμε
τα συμπεράσματα για τις αγορές μας .ενταξει η κάμερα δεν είναι και τόσο χάλια και περισσότερο προσωπικά με πειράζει που ζεσταίνεται η συσκευή.θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως αν το αιφον χ ζεσταίνεται περισσότερο η λιγοτερο.παντως δεν είναι και ότι καλύτερο να ζεσταίνεται η συσκευή και για μένα είναι πολύ άσχημο.κατα τ αλλά και ο ήχος του μου άρεσε και η οθόνη του,και ναι απ’ ότι είδα ρολαρει απίστευτα.

radiohead

Αν μου το χάριζαν ίσως να το κράταγα σαν δεύτερη συσκευή μόνο για games και μόνο για το σπίτι γιατί είναι τρομερά άσχημο για να το βγάλεις έξω. Θυμίζει μπεζελόφωνο εποχής 2010. Πάντως αν είστε θύματα του marketing και θέλετε οπωσδήποτε να σκάσετε ένα χιλιάρικο για ένα λογότυπο στην πλάτη ενος κινητού, τουλάχιστον δώστε τα για iPhone X, για να πάρετε κορυφαία ποιότητα και design, όχι την μέτρια προς κακή της Razer

jonjon

Ειδικό τηλέφωνο ! Οι gamer θα το εκτιμήσουν.

Ανδρέας

Δεν το πιστεύω. Μα πόσο άρρωστοι είστε με τα iPhone? Σκάτε χιλιάρικο για design που είναι κάθε χρόνο το ίδιο… Λέτε ευχαριστώ που δίνετε 1000ρικο και μιλάτε κιόλας… Και το πιο σημαντικό… Βγάλανε οι πρώτοι xiaomi μετά Samsung bezel-less τηλέφωνα… Ήρθε και η Apple μετά… Να μας πει τι? Σας βαρέθηκα.

Παπαροκας tiamat

κονγκρατς για το hnds on
δε θα ερθει λεει παιδια ελλαδα ο κωστ ! αρα φιλοσοφικου επιπεδου η οποια συζητηση μας γι αυτο….!
μπραβο της που εφερε τα 120hz στα κινητα! το χα πει και για το νεο ipad οτι ειναι μια προσθηκη ουσιας και οχι marketing παπατζας οπως ηταν το 2κ ή το 4κ στα κινητα…. βλεπεις αμεσως τη διαφορα!!
ειναι ποιοτικο κινητο και προσεγμενο με αρκετα μειον! δε μαρεσε το μαυρο καδρο περιμετρικα που χει η οθονη….ιδιο εχουν και τα htc….και τα lumia νομιζω…. ειναι χαλι μαυρο γιατι μεγαλωνει ακομη περισσοτερο τα οποια bezels!

τωρα η καμερα ειναι πονεμενη ιστορια…. βλεπεις κινεζους με τουμπανα specs στη καμερα και χαλια αποτελεσματα ομως …. ακομα και το essential απετυχε εκει που τη διαφημιζε αρκετα πριν βγει στην μαζικη παραγωγη …

δηλαδη ειναι πραγματικα απαιτητικο και δυσκολο κομματι η καμερα και απαιτει εξειδικευμενο rnd…

αν χασατε τη προσφορα του xz1 και θελετε την ιδια gaming εμπειρια με το razer παρτε το sony xz στη μιση τιμη. εχει οθοναρα ,τελειο ποιοτικο ηχο, bezel για grip στο gaming ,snapdragon ικανο για τα επομενα 5 χρονια στο mobile gaming , plus πολυ καλη καμερα, ακουστικα ,ελληνικη εγγυηση και αδιαβροχοποιηση που δεν εχει το razer

I am

Ωραίο design αλλά ξεπερασμενο.. Τώρα ποιοι παίζουν games στο κινητό δεν έχω ιδέα….

bezilys

Τελικά κινητό πιο ολοκληρωμένο από μια ναυαρχίδα sony δεν υπάρχει που να έχει κορυφαίες επιδόσεις σε Gaming λόγο snapdragon/adreno, να έχει στέρεοφωνικα ηχεία, να έχει μια αξιοπρεπείς κάμερα, μια αξιοπρέπεις οθόνη, να έχει θύρα για ακουστικά, επέκταση SD, αδιάβροχοποιηση, σε καλό σημείο δάχτυλικο αποτύπωμα, καλή ποιότητα κατασκευής και τέλος design όπου είναι θέμα γούστου!

JohnWave

Πολύ καλή συσκευή για όσους αγοράζουν συσκευή με σημαντικότερο κριτήριο το gaming. Αδιάφορη και άσχημη για όλους τους υπόλοιπους.

ΥΓ1: Μπράβο που του έβαλαν Nova launcher (όλες οι συσκευές θα έπρεπε να τον φορούν by default). Προσωπικά δεν ζω χωρίς αυτόν.

ΥΓ2: Η εταιρία πρέπει να έχει σκάσει πολύ χρήμα για το προμοτάρισμα της συσκευής. Ποτέ ξανά δεν έχω δει τόσο γνωστούς youtubers ανά τον κόσμο να ασχολούνται εκτενώς με μια συσκευή όχι τόσο γνωστής εταιρίας.

almir

Δεν απαντήσατε, αν με ενα κλειδί η οτιδήποτε σκληρό αντικείμενο γίνεται εύκολα γρατζουνιά στο τηλ..!;
Κ γενικότερα σαν κατασκευή δεν ειναι κ τόσο ποιοτική…!;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.