Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

, Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

Το Realme C21 είναι ένα από τα πρώτα smartphone που λαμβάνουν πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας smartphone από τον γερμανικό οργανισμό συμμόρφωσης και πιστοποίησης προτύπων ασφαλείας TUV Rheinland.

Η Πιστοποίηση Υψηλής Αξιοπιστίας Smartphone TÜV Rheinland περιλαμβάνει ένα σύνολο τυποποιημένων διαδικασιών και ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζονται πάνω στα Realme smartphones εξομοιώνοντας την χρήση που θα είχαν αυτά σε βάθος 3 χρόνων.

, Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

Η διαδικασία πιστοποίησης περιλαμβάνει 23 δοκιμές, οι οποίες αποτελούνται κυρίως από 10 σενάρια δοκιμών καθημερινής χρήσης, όπως πτώση και φθορά, 7 σενάρια δοκιμών ακραίου περιβάλλοντος, όπως εξαιρετικά ακραία θερμοκρασία, ακραία υγρασία, διακύμανση τάσης, διάρκεια ζωής κουμπιού, στατικός ηλεκτρισμός, πίεση αέρα και 6 σενάρια δοκιμής αξιοπιστίας επιμέρους συστατικών.

Η πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone προέκυψε μετά από 8 μήνες έρευνας και δοκιμών που πραγματοποίησαν από κοινού οι TUV με τη Realme.

Περνώντας τις συγκεκριμένες 23 δοκιμές τα πιστοποιημένα smartphone της Realme βεβαιώνουν ότι θα διατηρούν την ποιότητα και την καλή λειτουργία ακόμα και μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης.

, Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

Εκτός από τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, η realme μελετά και το πώς οι νέοι χρησιμοποιούν το smartphone τους και σχεδιάζει μοντέλα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους.

Το Relme C21 είναι ένα 4G smartphone με gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G35, οθόνη LCD 6.5″ HD+, 4GB μνήμη RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Δέχεται κάρτες μνήμη micro SD ταυτόχρονα με δυο κάρτες SIM.

, Realme C21: Οικονομικό… με πιστοποίηση

Διαθέτει τριπλή κάμερα AI με βασικό αισθητήρα 13 Megapixel και δυο ακόμα, ένα 2 Megapixel Macro και έναν 2 Megapixel B&W. H selfie είναι 5 Megapixel και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000 mAh.

Ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, τρέχει Android 10 και φορτίζει μέσω Micro USB. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις 3GB/32GB με τιμή 129 ευρώ και 4GB/64GB με τιμή 149 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.