Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

To Realme GT Master Edition χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 778G 5G με μνήμη RAM έως 12GB. Ενώ ακόμη το Master Edition υποστηρίζει το σύστημα ψύξης Vapor Chamber Cooling System, το οποίο κληρονομήθηκε από τη ναυαρχίδα realme GT. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να προσφέρει κορυφαία εμπειρία gaming.

Update: Παιδιά δεν υπάρχει σε προσφορά η έκδοση 12/256, η τιμή που αναφέρω στο βίντεο είναι για την έκδοση 8/256. Δυστυχώς μας μεταφέρθηκε λανθασμένα από τη Realme αυτή η πληροφορία. Λυπάμαι εγώ προσωπικά για την αναστάτωση.

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

Η Realme εμπιστεύτηκε τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa για να σχεδιάσει τη σειρά GT Master Edition Series. Δημιούργησε τα προϊόντα έχοντας κατά νου μια μοναδική σχεδιαστική επιρροή – τις βαλίτσες. Εκτός από το μοναδικό του σχήμα, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι χαραγμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την κυματιστή γρίλια μιας βαλίτσας, αποτελώντας τον πρώτο κοίλο σχεδιασμό από vegan-δέρμα στην ιστορία των smartphone.

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

Το Realme GT Master Edition χρησιμοποιεί οθόνη Samsung AMOLED 6.3″. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz, ενώ διαθέτει 100% ευρεία έγχρωμη οθόνη DCI-P3. Έχει πλούσια απόδοση χρωμάτων, στενότερο πλαίσιο και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

Το realme GT Master Edition διαθέτει κύρια κάμερα 64 MP και 8MP ultra-wide και 2MP macro. Διαθέτει κάμερα selfie 32MP Sony, με αισθητήρα Sony IMX615, διάφραγμα F2.45, οπτικό πεδίο FOV 85 μοιρών. Ο αισθητήρας Sony επιτρέπει καλύτερη ποιότητα εικόνας, με υψηλή ανάλυση, έτσι ώστε η κάθε selfie να είναι εξαιρετικά ευκρινής.

, Realme GT Master Edition review: Δυνατή επιλογή

Έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4300 mAh και γρήγορη φόρτιση 65W Super Dart Charge με τον φορτιστή μέσα στο κουτί. Τρέχει Android 11 με Realme UI 2.0.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dagstagr

Καλησπερα Κωστα….το 12 giga ram δεν το λεει πουθενα, ολα τα site το λενε 8 giga….στην προσφορα…τι γινεται?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.