Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι

Redmi K20 Pro unboxing, Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) με οθόνη αφής 6.39″ τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 2340×1080 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, τριπλή κάμερα 48MP + 8MP + 13MP, pop-up selfie κάμερα 20 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh και γρήγορη φόρτιση και τρέχει MIUI 10 πάνω σε Android 9 Pie.

Το Redmi K20 Pro που έχουμε στα χέρια μας παρουσιάστηκε για την αγορά της Κίνας και δεν έχει την μπάντα B20. Ο λόγος που το φέραμε από Κίνα είναι για να δούμε πρώτοι τι είναι αυτό το Redmi K20 Pro που μιλάνε όλοι στο εξωτερικό και φυσικά επειδή αναμένεται να είναι το ίδιο ακριβώς με το “Xiaomi Mi 9T Pro” που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Οπότε θέλουμε από σήμερα να ξέρουμε τι ειναι αυτό που θα έρθει αύριο και Ελλάδα.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εκδόσεις του Redmi K20 Pro, όπως 6GB RAM/ 64GB ROM, 8GB RAM/ 128GB ROM, 8GB RAM/ 256GB ROM, εμείς επιλέξαμε να φέρουμε μια μέση λύση το 6GB/ 128GB. Σήμερα λοιπόν το παραλάβαμε, προχωράμε στο καθιερωμένο unboxing video και κάντε υπομονή έως το hands-on review σε καμιά εβδομάδα.

Redmi K20 Pro unboxing, Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι

Redmi K20 Pro unboxing, Redmi K20 Pro (Xiaomi Mi 9T Pro) unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nικος

Τελωνειο δεν χρεώθηκες?

MakS

Κώστα πες μου την γνώμη σου για τις pop up κάμερες σχετικά με την αξιοπιστία τους για μακροχρόνια χρήση(συμπεριλαμβανει πτώσεις,αρκετή σκόνη μέσα στο κινητό να υποθέσω)

Παναγιώτης

Κομματάκι δίκιο το έχεις Κώστα θεωρητικός ένα κινητό κρατάει περισσότερο από 2 χρόνια αλλά το 90% από εμάς μαζί και εμένα μπορεί ούτε χρόνο.

MakS

Το κινητό θα ήθελα να το κρατήσω 3 τουλάχιστον χρόνια

panagiotis v.

η 9.5.3κατι ειναι η developer rom, οχι η κανονική. ολες οι miui 10 roms ξεκινανε με 10. .κατι και οι beta με 9. . κατι. τουλαχιστον στο pocophone f1 που εχω εγω. μπορεις να το δεις στις ρυθμισεις αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader.

ΚώσταςD.

Αναμονή για το review!!!👍😉😀

Νικος

Απο σήμα πως παει; 4G πιανει καλα; Απο το axon 7 που εχω και λειπει η 800αρα δεν εχω παραπονο. Ηθελα να ξερω και για αυτο, μιας και η ευρωπαϊκη εκδοση (mi9t pro) εχει κανενα 100αρικο παραπανω σε λεφτα.

Apostolis

Μπράβο που έφερες αυτό το κινητό το περιμέναμε! Λογικά θα είναι το mi 9t Pro. Η αλήθεια είναι θα ήθελα το mi 9t(k20) να φέρεις που υπάρχει στα ελληνικά μαγαζιά και μπορούμε να αγοράσουμε!

Smartphone fan

Κώστα μου βγήκε επισειμα στην Ελλάδα 5G
Με router της Χiaomi…… 💙💙💙

asikis

Κώστα ευχαριστούμε για το unboxing. Μπορείς να μας πεις αν διαθέτει δέκτη FM radio;
Ευχαριστώ

Ακης

Η ρομ είναι γνήσια ??? Ή οι γνωστές από παλιά μουφορομ.Το λέω γιατί δεν γίνεται να γράφει mi 9T pro και beta global χωρίς να υπάρχει ακόμα η συσκευή(mi 9 T pro) σε μία συσκευή (Κ20 pro)που επίσημα από την xiaomi κυκλοφορεί μόνο Κινα.Ακομη και το global Mi 9 T που κυκλοφορεί επίσημα δεν έχει beta global rom

Βαγγέλης

Κώστα αυτό θα μπει σε κλήρωση;
😂

katoxosSonyLGSamsungXiaomi

μου αρεσε σαν κινητο..και το μαυρο χρωμα ωραιο επισης
ελπιζω η τιμη του να πεσει σε κανονικα επιπεδα στην ελληνικη αγορα.. τοτε θα σκεφτω να το παρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.