Redmi Note 8 Pro ελληνικό hands-on video από το Techblog

, Redmi Note 8 Pro ελληνικό hands-on video από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το Redmi Note 8 Pro το οποίο κυκλοφορεί Ελλάδα αυτή την Παρασκευή με τιμή 289 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM και 319 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB RAM/ 128GB ROM. Το Redmi Note 8 Pro έχει οθόνη 6.53″ τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1080×2340 pixels και Gorilla Glass 5, τετραπλή κάμερα με αισθητήρα 64MPf/1.7, ultrawide 8MP, 2MP macro και depth 2MP.

Η selfie κάμερα είναι 20 Megapixel και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W (ο συγκεκριμένος φορτιστής βρίσκεται μέσα στη συσκευασία). Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, δηλαδή Pearl White, Forest Green και Mineral Grey.

, Redmi Note 8 Pro ελληνικό hands-on video από το Techblog

, Redmi Note 8 Pro ελληνικό hands-on video από το Techblog

, Redmi Note 8 Pro ελληνικό hands-on video από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
d

to radio pou einai? den to vrisko…

George

Και δεν φέρνουν Mi 9T (απλό) και Mi 9 Lite.. Ότι να ναι αυτή η infoquest

Greg

Αν κάποιος το ψάξει σε ελληνικά site ή σε ελληνικά φυσικά καταστήματα που δεν το παίρνουν από την εισαγωγική εταιρία infoquest θα βρει το κινητό ένα 50ευρω παρακάτω, νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος κάποιος να σκάει 50€ παραπάνω για το ίδιο κινητό. (υγ. στα συν-πλην 300€ υπάρχει και το εξαιρετικό Mi9 SE, που ίσως και να είναι καλύτερη επιλογή από το Redmi Note 8Pro)

Σήφης

Αυτό ή samsung A70? Ή Α70S που θα έρθει με βελτιωμένη κάμερα?
Μου λέιπει η amoled από τοτε που μου κλέψανε το Note8, και θα αργήσω να πάρω το Νote10+

George

Mi 9T καλύτερο και από τα 3..

Δημήτρης 21r

Παιδιά είμαι ο Δημήτρης έχω το redmi note 4x pro επειδή είχα ακούσει κ είχα δει δύο άτομα π πήρανε το 4 ότι είχαν θέμα με το ακουστικό το νέο redmi note 8pro θα έχει τέτοιο θέμα γτ θέλω να το αγοράσω!!!

Πανος

Το έχω ένα μηνα αν ήξερα θα έδινα κάτι παραπάνω από αυτό δεν έχει καλο ηχείο φωτεινότητα και δεν σου βγάζει την τελευταία κλίση με τους 3 η4 αριθμούς μετανιώσα που το πειρα

dim oiko

Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι κάτοχος του note 8 και θέλω να μου λύσετε μια απορία. Το ραδιόφωνο θέλει τελικά ακουστικά για να λειτουργήσει;; γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι ακούγεται και χωρίς ακουστικά… πάντως χωρίς ακουστικά δεν πιάνει σταθμούς…

Λευτέρης

Και αφού βάλουμε ακουστικά για να λειτουργήσουν σαν κεραία, πώς ακούμε μουσική από το μεγάφωνο;

Φωτης

Μια ίσως χαζή ερώτηση….με ακουστικά τύπου c το ραδιόφωνο δεν παίζει…σωστά?Θέλει μόνο τύπου jack για να λειτουργήσει και σαν κεραία και να βρεις σταθμούς….. όποιος ξέρει μου λέει γιατί αγόρασα ακουστικά τύπου c και δεν λειτουργεί η εφαρμογή του ραδιοφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.