Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy A50 από την νέα σειρά Galaxy A με οθόνη Super AMOLED 6.4″ FullHD+, επεξεργαστή Exynos 9610, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, triple camera 25MP + 8MP +5MP, selfie camera 25 Megapixel με face recognition και τιμή 379 ευρώ.

Το Galaxy A50 ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, ραδιόφωνο FM, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh με γρήγορη φόρτιση και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 9 Pie. Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Samsung Galaxy A50 hands-on, Samsung Galaxy A50 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρησταρας

Κώστα έχεις αρχίσει πάλι εντατικά reviews όπως παλιά και μπραβο. Ξέρω ότι γκρινιάζω πολύ στο site αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται

Ειρήνη

Να σας ρωτησω κάτι πιο καλι κάμερα είναι το Α70 η το Α50 πιο φγαση πιο ωρεα στην νύχτα

Βλαδιμηρος

Eιδη η συσκευη εχει κατεβει στα 240ευρω,,μην νομιζουν μερικοι οτι εχει 370ευρω..και πουν ααα παιρνω με αυτα τα λεφτα το Mi 8..στα 370 εννοειται πως δεν αξιζει το Α50
Η σαμμη το ξεκινησε φθηνα αλλα ομως εκοψε απο τα υλικα κατασκευης..το οποιο ειναι…… πλαστικο… εποχες 2014 (S5)

ΚώσταςD.

Xiaomi redmi note 7 η galaxy a50; Galaxy A50 απλά!

ΚώσταςD.

Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το Galaxy A50 και έχει amoled οθόνη… Πιο ξεκούραστη για τα μάτια πέρα της ποιότητας εικόνας που προσφέρει… Σε όλα για την τιμή του είναι τούμπανο!!! (Από Σκρουτζ εννοείται…)

John Real

Οι AMOLED όμως λόγω της ύπαρξης 2 subpixel ανά pixel (pentile) αντι 3 δεν έχουν πραγματική ανάλυση FullHD+ αλλά χαμηλότερη. Να το λέμε και αυτό.

Μάνος

To παράγγειλα σήμερα το Α50 σε άσπρο! Μου ‘ρχεταιιιι!!!
Είναι πανέμορφο και πολύ καλό!

Mp

Κωστα περιμενουμε και hands on to galaxy Α70 να μας πεις διαφορες

Αλέκος

Δέν θέλουμε ούτε Unbox Therapy ούτε MKBHD , Κώστας Βλαχάκης απλά ο καλύτερος , τη συσκευή τη τσέκαρα χθες στο Mediamarkt φανταστική ποιότητα και 270 ευρώ

John Real

“Φανταστική ποιότητα” με πλαστικό πλαίσιο και πλαστικό πίσω μέρος λίγο δύσκολο.

Σάκης

Πλάτη από λευκόχρυσο ή χρυσό φυσικά σε ματ υφή στα 100 Ευρώ , για τον Γιαννάκη Ρεάλ. Μόλις η αλχημική μεταστοιχείωση γίνει πραγματικότητα…

Γιωργος

Λοιπον παιδια εδω κ 4-5 χρονια παιρνω μονο xiaomi απο redmi εως σειρα mi 8 εχω παρει.η samsung σε τιμες xiaomi και δυνατοτητες xiaomi δεν εβγαζε.μαλλον το παθημα εγινε μαθημα.λοιπον πηρα το a50 της samsung και γ τα χρηματα που το προσφερει το skroutz και της δυνατοτητες ξεπερναει τη xiaomi σε αντιατοιχα μοντελα της ιδιας κατηγοριας.για πρωτη φορα αξιζει ενα μπραβο στη samsung που ξεκαβαλησε απ της απαγορευτικες της τιμες.

George

Το αγόρασε ένας φίλος μου. Το έπιασα λοιπόν στα χέρια μου και το περιεργάτικα για λίγη ώρα. Λοιπόν, το κινητό καταρχήν σου αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου. Είναι τόσο ελαφρύ και λεπτό, που δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πως είναι δυνατόν να χώρεσαν μέσα μια μπαταρία 4.000 ma. Όμορφη amoled οθόνη. Θύρα που μπορείς να βάλεις ταυτόχρονα 2 κάρτες sim + micro SD, και τα τρία ταυτόχρονα. Αρκετά καλή κύρια κάμερα. Όμορφη και η wide, μόνο όμως για καλές συνθήκες φωτισμού. Γρήγορο, χωρίς κολλήματα. Ωστόσο παρά την εξαιρετική πρόταση της Samsung, πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός με το Xiaomi Redmi Note 7 κερδίζει στα σημεία: Gorilla glass 5 αντί για gorilla glass 3 της Samsung. Ακόμα καλύτερη κάμερα για το Redmi Note 7, σε σχέση με την ήδη αρκετά καλή του Samsung. Γυάλινη πλάτη που δίνει έναν εξαιρετικό αέρα “premium” σε σχέση με το πλαστικό του Samsung. Γενικά το Xiaomi Redmi Note 7 εμφανίζεται πιο ολοκληρωμένο. Για κάποιον όμως που θέλει μόνο Samsung για δικούς του προσωπικούς λόγους, το Α50 είναι για την τιμή του εξαιρετική επίλογη. Ασύγκριτα καλύτερο από προηγούμενα μοντέλα της Samsung στην ίδια κατηγορία τιμής. Εάν θεωρητικά το αγόραζα,… Συνέχεια »

Δημήτρης

κωστα μπορεις να μου πεις ποια χρωματα a50 υπαρχουν σε αυτο το μοντελο

καλλιόπη

Nα ρωτήσω σκεφτομαι να αγοράσω κάποιο samsung είμαι ανάμεσα σε Α20 η Α50 !Εσείς πιο μου προτείνετε????

Γιαννα

Πήρα πρόσφατα το samsung Galaxy a50 και είμαι πολύ ικανοποιημένη! Είναι πολύ καλό ! Τέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.