Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy A8 (2018) με οθόνη αφής 5.65″ τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1080×2200 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7885, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Το Samsung Galaxy A8 (2018) είναι αδιάβροχο (IP68) και έρχεται με διπλή selfie κάμερα 16 MP + 8 MP, κεντρική κάμερα 16 MP με δυνατότητα λήης βίντεο έως 1920×1080 pixels, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπομάτων και ραδιόφωνο FM.

Το Galaxy A8 (2018) έχει μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh με λειτουργία fast charge, τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήαμτος Android 7.1.1 Nougat και έχει τιμή 499 ευρώ.

Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό hands-on video, Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Δυο λέξεις ενωμένες , ποτέ νικημένες: πανάκριβο

kostas

ενταξει μαθαμε πως θα βγει και το s9

John

Πολυ ποιοτικο κινητο και με οθοναρα AMOLED που δεν εχουν αλλες μαρκες ουτε στις ναυαρχιδες τους. Αν πεσει και στα 400 ευρω θα ειναι σουπερ.

Petros

Με 500 ευρώ δεν παω να παρω το S8 καλύτερα

Αστέριος Στέλιος

Το έχει φίλος και το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό… με οθόνη μακράν καλύτερη και από ναυαρχίδες άλλων εταιριών… στα συν το ότι έχει διπλή πολύ καλή κάμερα μπροστά και το ραδιόφωνο! !!
ακριβώς μισό σκαλοπάτι κατω από το s7 και αυτό είναι λογικό για το μάρκετινγκ της εταιρίας και κάθε εταιρείας. Τα 499 είναι πολλά άλλα σε 2-3 μήνες θα είναι λίγο πάνω από τα 300€ και σε αυτή την τιμή θα είναι πολύ καλή επιλογή. Στα μείον του το φτωχό 1080p@30fps στην πίσω κάμερα. Αυτές τις ηλιθιότητες κάνει η Σαμσουνγκ και σε ξενερώνει.

Kos

Θα είναι μια καλή πρόταση για κάποιον θα θέλει να αγοράσει το S9 και θα του φαίνεται πανάκριβο του πασέρνεις το A8 του λες και ότι διαθέτει και διπλή κάμερα για selfie και να.. το πήρε.

Neos

500 ευρω ειναι παρα πολλα.Με τοσα λεφτα ειναι απειρως προτιμοτερο να παρεις ναυαρχιδα της προηγουμενης χρονιας παρα midrange.Πραγματικα ψαχνοντας για κανα 5λεπτο βρισκεις:

oneplus5t,500 ευρω,stock android,sd 835.6gb ram,64gb rom,face recognition,μεγαλυτερη μπαταρια
s8:535 ευρω,sd 835,64 gb rom,καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα,ωραιοτερος σχεδιασμος
αν ψαξεις ακομα πιο πολυ στα 400-450 ευρω βρισκεις μεχρι και s7 edge,lg g6,huawei p10,κλπ κλπ

Ισχυει πως εχει οθοναρα και καλη καμερα(οπως και ολα τα samsung) αλλα δεν ειναι λογος για να δωσεις 5 κατοσταρικα ειδικα οταν υπαρχουν τοσες επιλογες σε ναυαρχιδες,ακομα και απο την ιδια την samsung.
Δεν αμφισβητω πως ειναι πολυ καλο κινητο ή πως δεν θα κανεις την δουλεια σου ή πως χρειαζεσαι ντε και καλα sd 835 για να κανεις αυτα που θες,απλα σε αυτην την τιμη υπαρχουν και πολυ καλυτερα.

JohnWave

@Κώστα Βλαχάκη μπράβο που συνεχίζεις ακάθεκτος να είσαι αντικειμενικός και να λες την αλήθεια των πραγμάτων.

Για τη συσκευή συμφωνώ με σχεδόν όλα τα παραπάνω σχόλια. Προσωπικά για μένα το μεγάλο αρνητικό της είναι η έλλειψη OIS γιατί δεν τη βλέπω στα χαρακτηριστικά της κάμερας. Η τιμή του θα πρέπει να πέσει γρήγορα και αρκετά στο skroutz για να έχει νόημα η αγορά του. Σήμερα το S8 είδα ότι έπεσε στα 536€. Αυτό σημαίνει ότι στα ηλεκτρονικά καταστήματα, η τιμή του Α8 64GB θα πρέπει να πέσει πολύ γρήγορα στα 350€ και όσο θα κατεβαίνει μετά το S8 τόσο να κατεβαίνει και αυτό. Αντίστοιχες σε ποσοστό θα πρέπει να είναι και οι διαφορές τιμών των δύο συσκευών στα μεγάλα καταστήματα για όποιον συνεχίζει ακόμα και το 2018 να αγοράζει από αυτά.

giannogeorge

Σε καμμία περίπτωση αυτά τα χρήματα. Αν έλεγαν 399€ ίσως να έδειχνε πιο λογικό.

NikosAr

Σε παραδέχομαι Κώστα … είσαι πραγματικός ρε φίλε … δίνω πάντα σημασία στις αξιολογήσεις που κάνεις και στους προβληματισμούς που έχεις …

hadji21

Κωστα εισαι παιχταρας ρε φιλε, αληθινος. Εχεις τον προβληματισμο και τον δειχνεις, δεν μπαινεις σε τριπακια marketing κλπ. Πραγματικα ειναι λες και μιλαω με φιλο οταν βλεπω τα βιντεο σου. Συνεχισε ετσι!! Οσο για το κινητο, κατοχος Α5 2016, ακομα κραταει χαλαρα και κανει οτι χρειαζομαι. Επειδη θεωρω την σειρα Α αρκετα ποιοτικη αλλα και πλέον ακριβη, αν και οταν το Α8 κατεβει σε τιμες 350- σιγουρα θα το χτυπησω γιατι φαινεται καλο αλλα οχι για 500.

John

Δεν ειδα αν αναφερεται στο video οτι το A8 εχει face recognition και fast charging. Επισης η καμερα εχει EIS οποτε τα video ειναι αρκετα σταθερα αλλα οχι OIS οπως το S8.

Χρησταρας

Κωστα Βλαχακη θεωρεις δηλαδη οτι το κινητο σαν συνολο (καμερα οθονη επεξεργαστης) δεν ειναι απλα λιγο χειροτερο απο τις ναυαρχιδες για να δικαιολογει την τιμη των 500 ευρω, αλλα πολυ πιο κατω. Πως ομως το δικαιολογεις δεν εχω καταλαβει γιατι και ο επεξεργαστης ειναι ο αμεσως επομενος απο τον τοπ exynos και η οθονη ειναι super amoled κατι που για πολλα κινητα δεν ειναι δεδομενο και καμερα καλη εχει. Προφανως εγω που δεν το εχω πιασει στα χερια μου δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη αποψη αλλα στα χαρτια και μονο μου φαινεται λογικο να προωθειται ως upper mid range. Τωρα αν μιλαμε για το ποσο θα επρεπε να κοστιζουν γενικα ολα τα smartphones τοτε για μενα ακομα και 300 ευρω ειναι πολλα.
Δεν κρινω αυτα που λες απλα εκφραζω ενα προβληματισμο 🙂

Steve

Καταπληκτικό τηλέφωνο απίστευτο πιάσιμο με το χέρι πολυ καλή οθόνη γρήγορο οταν πέσει στα 400 θα ειναι η καλύτερη επιλογή πιστευω δεν ειναι τυχαίο που η σαμσουνγκ ειναι κορυφή

KostasB

@Κώστας Βλαχάκης αρχικά μπράβο για τα ειλικρινή σχόλια για το κινητό, απλά μια παρατήρηση που έχω ξανακάνει και σε άλλα βίντεο, αν μπορείς μην βάζεις την φωτεινότητα τόσο ψηλά γιατί καίγονται τα λευκά και δεν βλέπουμε τίποτα. Επίσης θα ήθελα όπως μας είπες για την αριθμομηχανή να μας δείχνεις και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που έρχονται με τα κινητά.

Για την τιμή του κινητού θα συμφωνήσω πως είναι υψηλή και θα την προτιμούσα στα 400€ αρκεί να είχε και 4Κ βίντεο ακόμα και χωρίς OIS. Τα υπόλοιπα τα βλέπω μια χαρά. Απλά οι τιμές έχουν ξεφύγει σε όλες τις κατηγορίες.
Η θέση του ηχείου μπορεί να ξενίζει γενικά, αλλά θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή θέση ώστε να μην καλύπτεται με οποιονδήποτε τρόπο και αν το κρατάς.
Επίσης χαίρομαι που στην μεσαία κατηγορία ξεκολλάνε από τους επεξεργαστές με μόνο Α53 πυρήνες και βάζουν και δυνατότερους πυρήνες αλλά και δυνατότερα γραφικά. Ελπίζω τα καλύτερα χαρακτηριστικά να έχουν και αντίκτυπο στην διάρκεια υποστήριξης λογισμικού και ενημερώσεων.

nik

το κινιτο οσο υπαρχει το σ7 στα 360 δεν προκετε να παει βημα για οσους θελουν μονοκαρτο τωρα για αυτους που θελουν δικαρτο οποιος περιμενει να πεσει στα 350 θα ειναι καλη τιμη μιας και δεν εχει στατεθεροποιητη φωτο αλλα ειναι για δικαρτο σε καλη τιμη και τουμπανακι οντας στα 500 και 400 ε ειναι ακριβο με αυτο το σκεπτικο θα ειναι πραγματικο δελεαρ αρχες καλοκαιριου!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.