Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

TechblogTV. Αυτό είναι το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold και κυκλοφορεί σήμερα στην Ελλάδα με τιμή 2199 ευρώ και σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Πρόκειται για το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο foldable smartphone που κυκλοφορεί μαζικά και δείχνει τον δρόμο προς ένα μέλλον με ακόμα περισσότερα αναδιπλούμενα smartphones και συσκευές επικοινωνίας.

Έχουμε στα χέρια μας την επίσημη συσκευασία και κάνουμε το πρώτο επίσημο ελληνικό unboxing video και λέμε την γνώμη μας πιάνοντας στα χέρια μας για πρώτη φορά το Galaxy Fold.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κύρια οθόνη: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)
Εξωτερική οθόνη: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)
Cover κάμερα: 10MP Selfie Camera, F2.2
Βασική κάμερα στο πίσω μέρος: 16MP Ultra Wide Camera, F2.2 / 12MP Wide-angle Camera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4 / 12MP Telephoto Camera, PDAF, OIS, F2.4, 2X οπτικό zoom
Selfie κάμερα: 10MP Selfie Camera, F2.2 / 8MP RGB Depth Camera, F1.9
Επεξεργαστής: 7nm 64-bit Octa-core επεξεργαστής
Μνήμη: 12GB RAM (LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)
Μπαταρία: 4,380mAh, γρήγορη φόρτιση είτε αυτή είναι ενσύρματη είτε ασύρματη. Η ενσύρματη φόρτιση, είναι συμβατή με QC2.0 και AFC. Η ασύρματη φόρτιση είναι συμβατή με WPC και PMA

, Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

, Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

, Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

, Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

, Samsung Galaxy Fold ελληνικό unboxing και hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Κώστα φανταστικό το κινητό φυσικά απλά θα ήθελα να σταθείς αν το χρησιμοποιήσεις τις επόμενες μέρες στην εγκοπή που κάνει στην μέση. Στο διάβασμα, browsing και σε άλλες εργασίες όπως είπες, μια φορά θα το παρατηρήσεις και μετά δε πιστεύω ότι θα απασχολεί κάποιον η συγκεκριμένη γραμμή.
Στα video όμως και στις ταινίες αλλάζει το πράγμα.
Θα είναι πολύ εκνευριστικό πιστεύω να βλέπεις ή να κάνει αυτό το σπαστικό σπάσιμο στην μέση της οθόνης και να χαλάει η εικόνα της ταινίας και απλά να μην μπορείς να απολαύσεις το μεγάλο ατού αυτής της φανταστικής συσκευής.
Γι’ αυτό βάλε αν μπορείς, να δεις κάποια ταινία και να παρατηρήσεις αν αυτή η γραμμή είναι ευδιάκριτη κατά την αναπαραγωγή και χαλάει την παρακολούθηση ταινιών.
Κατά τα άλλα, η συσκευή είναι όνειρο, μεν ακριβή…. αλλά όνειρο.

vaskor
Ιωάννης jb

Εσύ βλέπεις μια πάρα πολύ ωραία οθόνη ok!
Η βιντεοκάμερα σου όμως διακρίνει όχι μία αλλά 2 κακές οθόνες! Μήπως άλλαξες βιντεοκάμερα;
Στο xperia 5 που έκανες hand’s on πριν ενάμιση μήνα δεν είδαμε κάτι άσχημο! Βλέπαμε όντως μια πανέμορφη οθόνη, χωρίς παρεμβολές!
Ακόμη βλέπουμε μια οθόνη η οποία ακόμη και όταν ανοίγει πλήρως να έχει σημάδι από το άνοιξε κλείσε! Το καταλαβαίνει εύκολα κάνεις όταν βλέπει στο βίντεο την αντανάκλαση του φωτός! Είναι κάτι που χαλάει όλη την εμπειρία χρήσης.. και προσωπικά εμένα θα με έκανε να το κρατάω κλειστό! για να μην το βλέπω έτσι να σπάει όταν ανοίγει..
Εγώ δεν βλέπω πουθενά το όνειρο που γράφει ο φίλος πιο πάνω.. μάλλον εφιάλτη θα το περιέγραφα

Αλέξανδρος

Ιωάννη είσαι γνωστός ότι είσαι υπέρ της Sony όπως και γω άλλωστε (να φανταστείς σου γράφω από Xperia z ultra, αγαπημένο κινητό και αναντικαταστατο στην δουλειά μου παρόλο που έχω αλλά 5-6). Το θέμα όμως είναι να μην κολλάμε σε εταιρείες αλλά σε καινοτομίες και φυσικά το fold της Samsung είναι κάτι μοναδικό. Όταν χρειάζεται κάποιος μεγάλη οθόνη για την δουλειά του ή και για άλλους λόγους ψυχαγωγίας μπορεί να έχει αυτή την φανταστική συσκευή που συνδυάζει και τα δύο (smartphone-tablet) αλλά, “όταν μόνο την χρειάζεται” και όχι όπως εγώ π.χ. που έχω ένα μικρό tablet μαζί μου συνέχεια γιατί δεν γίνεται αλλιώς (έχω δοκιμάσει και να έχω κινητό και tablet αλλά δεν…..). Τώρα όσο αναφορά την εγκοπη στην μέση της οθόνης ναι οκ, χτυπάει κάπως, αλλά δεν γίνεται αλλιώς (και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι και στο μέλλον). Στην διάρκεια της ημέρας όσο αναφορά εργασία και άλλες ασχολίες δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει θέμα γιατί θα ενδιαφέρει τον χρήστη η δουλειά-εργασια του και όχι η εγκοπη αν είναι εμφανής ή όχι. Το θέμα είναι όταν βλέπεις κάποια ταινία να μην χαλάει την αισθητική αυτή η εγκοπη, που δε το πιστεύω γιατί θα είχε γίνει θέμα αλλά γι’ αυτό ζήτησα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.