Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Note 20 unboxing: Με πενάκι και μεράκι

, Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Note 20 unboxing: Με πενάκι και μεράκι

Τα νέα Samsung Galaxy Note 20 Ultra και Galaxy Note 20 έφτασαν στα χέρια μας και τα unboxάραμε με το Μαγικό Κοπίδι. Δείτε το χορταστικό unboxing βίντεο και κάντε υπομονή για το video review που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Τα Galaxy της δοκιμής μας τα παραχώρησε η COSMOTE.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:
Η σειρά Galaxy Note20, η πιο ισχυρή σειρά Note μέχρι στιγμής, είναι μία «υπερδύναμη» παραγωγικότητας, που λειτουργεί σαν υπολογιστής, ενώ παράλληλα προσφέρει εμπειρία gaming επαγγελματικού επιπέδου. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Galaxy Note20 Ultra, σχεδιασμένο ειδικά για τους φίλους της σειράς Note που απαιτούν τα μέγιστα όσον αφορά την ισχύ και την παραγωγικότητα, και το Galaxy Note20, για χρήστες Note που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. Και οι δύο συσκευές έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την αποδοτικότητα, ώστε οι χρήστες να εξοικονομούν χρόνο στη ζωή τους για να μπορούν να κάνουν αυτά που αγαπούν.

• Προηγμένο S Pen: Το βελτιωμένο S Pen της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γραφής στους πιστούς φίλους της σειράς, καθώς και σε χρήστες που το multitasking είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, βοηθώντας τους να καταγράφουν τις ιδέες τους, ανά πάσα στιγμή. Η σειρά Galaxy Note20 έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη απόδοση και απόκριση. Οι πέντε νέες λειτουργίες «Anywhere Actions» του S Pen διευκολύνουν την πλοήγηση, ανεξαρτήτως της εφαρμογής που χρησιμοποιείται. Για παράδειγμα, η επιστροφή στην αρχική οθόνη επιτυγχάνεται με μια απλή χειρονομία στον αέρα και προς τα πάνω με το S Pen, κρατώντας πατημένο το κουμπί στο μέσο του Pen.

• Βελτιστοποιημένo Samsung Notes για μεγαλύτερη ευελιξία και χρηστικότητα: Ο σύγχρονος καταναλωτής έχει ανάγκη από εργαλεία που θα τον βοηθούν να εργάζεται οπουδήποτε, οποτεδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή. Τo Samsung Notes διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και συγχρονισμού, βοηθώντας τους χρήστες να καταγράφουν, να επεξεργάζονται και να διαμοιράζονται τις ιδέες τους μέσω smartphone, tablet ή PC. Το Samsung Notes πλέον διορθώνει αυτόματα τη χειρόγραφη σημείωση σε οριζόντια θέση ώστε να γίνεται πιο ευανάγνωστη. Η εργασία εν κινήσει διευκολύνεται με την επεξεργασία, το σχολιασμό και τις επισημάνσεις σε PDF αρχεία μέσω του Samsung Notes, με τη χρήση της νέας επιλογής εγγραφής ήχου κατά τη διάρκεια σημειώσεων και τη σύνδεση του ηχητικού αποσπάσματος με συγκεκριμένες λέξεις, με ένα μόνο άγγιγμα. Επιπλέον, η νέα διαισθητική διαχείριση φακέλων βοηθά στην οργάνωση και διευκολύνει την εύρεση κατά την αναζήτηση.

• Εξυπνότερη εργασία σε διαφορετικές συσκευές: Με την αναβαθμισμένη λειτουργία «Σύνδεση σε Windows» , διευκολύνεται η πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone απευθείας από ένα Windows 10 PC. Έτσι, απλά και εύκολα, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μηνύματα, να διαχειρίζονται ειδοποιήσεις, να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες τους και να δέχονται κλήσεις σε ένα Windows 10 PC. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συντομεύσεις στο Taskbar ή στο Μενού Έναρξης, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο από την αναζήτηση αγαπημένων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και Γκαλερί στο κινητό τους. Αργότερα μέσα στο έτος, θα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών εφαρμογών από PC. Επίσης, όλα τα οικοσυστήματα παραγωγικότητας είναι συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές, κάθε φορά που το Samsung Notes συγχρονίζεται με το Microsoft OneNote και το Outlook , και τα Reminders συγχρονίζονται με τα Microsoft Outlook, To Do και Teams, θέτοντας τα πάντα στη διάθεση των χρηστών, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

• Δημοφιλή παιχνίδια Xbox στη σειρά Galaxy Note20: Ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες μπορούν να παίξουν περισσότερα από 100 Xbox παιχνίδια από τη τηλέφωνο ή το tablet τους, απευθείας από το cloud (beta) με το Xbox Game Pass Ultimate, μεταξύ των οποίων τα Minecraft Dungeons και Gears 5 . Η εμπειρία gaming στη σειρά Galaxy Note20 αναβαθμίζεται περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας ΑΙ game booster και της βελτιστοποίηση απόκρισης ήχου μέσω Bluetooth, καθώς και της απόκρισης αγγίγματος στα 240Hz στο Galaxy Note20 Ultra. Επιπλέον, με μια μεγάλη καθηλωτική οθόνη και χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή μέχρι στιγμής σε Galaxy, η σειρά Galaxy Note20 είναι ένας ολοκληρωμένος εξοπλισμός για gaming επαγγελματικού επιπέδου, που χωράει σε μια τσέπη.

• Βιντεοσκόπηση κινηματογραφικού επιπέδου: Με αναλογία εικόνας 21:9 και εγγραφή στα 24fps, η 8Κ κάμερα της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει πρόσβαση σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και εμπειρία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Η πανίσχυρη λειτουργία Pro Video ενσωματώνει επαγγελματικές λειτουργίες εστίασης, ήχου, έκθεσης, ταχύτητας zoom, και λήψη 120fps σε ανάλυση FHD, για βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου και προσαρμογής της κατεύθυνσης των μικροφώνων του Galaxy Note20 για τις περιπτώσεις που χρειάζεται πιο ευκρινής ήχος. Σε συνδυασμό με τα Galaxy Buds Live, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν κρυστάλλινο ήχο, ανεξαρτήτως από τον περιβάλλοντα θόρυβο .

• Αποτελεσματικό Multitasking με το προηγμένο Samsung DeX: Για πρώτη φορά στο Samsung DeX , δίνεται η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης των συσκευών της σειράς Galaxy Note20 σε Smart TV, όταν υπάρχει ανάγκη για προβολή σε μεγαλύτερη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν δύο οθόνες παράλληλα, για να μπορούν να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους στο Galaxy Note20, ενώ παρακολουθούν ένα βίντεο σε μια Smart TV.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prideous

Note 20 με πλαστική πλάτη ….
Μάλιστα ….
Τιμή ;;; 1000€
Ρε πάτε καλά εκεί στην Samsung….
Ποιος θα δώσει 1000€ γι αυτό το πράγμα και δεν θα πάει είτε στο ultra είτε σε κάποιο iPhone…
Επίσης αν δεν κάνω λάθος σε unboxing στο εξωτερικό οι συσκευασίες είχαν δώρο και μια θήκη ….

Νικολέτα

Καλησπέρα σας παρακολουθώ πολύ καιρό και θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας. Ετοιμάζομαι να πάρω καινούργιο κινητό και είμαι ανάμεσα σε Samsung note 20 ultra , Samsung note 10 plus και στο Xiaomi mi note 10 .
Εσείς τι θα μου προτείνατε.
Να επισημάνω πως το θέλω για επαγγελματική χρήση αλλά η εργασία μου προϋποθέτει και την χρήση φωτογραφικης!!
Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας εννοείται οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

kostas kara

Για μένα μόνο το note 10 plus!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.