Samsung Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Βερολίνο και κρατάμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Note 8 με οθόνη 6.3″ ανάλυσης 1440×2960 pixels τεχνολογίας Super AMOLED, επεξεργαστή Exynos 8895, μνήμη RAM 6GB, διπλή κάμερα με αισθητήρες 12 Megapixel και μπαταρία 3300 mAh με γρήγορη φόρτιση.

Το Galaxy Note 8 είναι αδιάβροχο, έχει πάχος 8.6 χλστ., βάρος 195 γρ. και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Nougat 7.1.1.

Συνοδεύεται από πενάκι S-PEN και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα μέσα Σεπτεμβρίου με τιμή 1029 ευρώ η έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης (δέχεται κάρτες μνήμης microSD έως 256GB).

Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video IFA 2017, Samsung Galaxy Note 8  ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video IFA 2017, Samsung Galaxy Note 8  ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video IFA 2017, Samsung Galaxy Note 8  ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video IFA 2017, Samsung Galaxy Note 8  ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Galaxy Note 8 ελληνικό hands-on video IFA 2017, Samsung Galaxy Note 8  ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Το απόλυτο κινητό στην απόλυτη, δυστυχώς, τιμή. Το συγκεκριμένο κινητό είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς στον κόσμο του android αυτή τη στιγμή αλλά σε απαγορευτική τιμή. Υπερβολικά πολλά λεφτά η Samsung τα οποία φυσικά και δεν αξίζει το κινητό, όσο καλό και να είναι

Παπαροκας tiamat

195 γραμμαρια είναι πρόβλημα στο κρατημα
προβλημα ειναι και οτι το 18,5:9 είναι ακομα πιο πιροσκι και απο το 18:9 που χουν οι αλλοι

ourttt

Η ασχήμια της πλάτης ξεπερνάει και αυτή του G6…

Μιχάλης

Κωστα ξερεις αν θα εχει hybrid slot η θα ειναι μονο nano sim+ sd για Ευρωπη;

kapoios

Ρε συ Κώστα, γιατί δε γράφετε τα hands-on videos σε 1080p ή 1080p60; Ζούμε στο 2017 και ακόμα είμαστε στα 720p; Έλεος!

Wave

Προσωπικά στα συν του η απίστευτη οθόνη του που αν δεν ξεχυλιζε στο πλάι θα ήταν ακόμα καλύτερη, η διπλή κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή νομίζω θα βγάζει απίστευτες φωτογραφίες, οι δυνατότητες του και η ποιότητα κατασκευής. Στα μείον το στενόμακρο μονότονο design που μοιάζει με πολυκατοικία δυσχερένοντας (πέρα από την πλάκα) το κράτημα, οι παρά πολύ μεγάλες διαστάσεις, η μπαταρία, το user interface και φυσικά η τιμή που θεωρώ ότι για οποιοδήποτε ναυαρχίδα θα έπρεπε το ταβάνι να ήταν τα 700 ευρώ. Υπερκοστολογημενα. Βέβαια οποίος θέλει τα παίρνει οποιοσ δεν θέλει με τα 1000 πάει μια ταξιδαρα εξωτερικό ή οτιδήποτε άλλο, Συμπέρασμα περί ορέξεως …. κολοκυθόπιτα .

bezilys

@kapoios μην ξεχνάς όμως ότι ζούμε και στην Ελλάδα που ακόμα σε κάποιες περιοχές όπως εκεί που μένω εγώ έχουμε σύνδεση 1mb!

Giok

Θυμάμαι όταν βγήκε το note5, χωρίς;, SD, ir, fm και κυκλοφορία oxi στην Ευρώπη, “η οργη” των φανατικών οπαδών της σειράς note, λες και έφερε αυτή την απίστευτη κατάρα στο note. Τώρα που η συσκευή είναι απίστευτα καλή, διακρίνω μια ανάλογη αντίδραση για την τιμή. Ελπίζω, αν και είμαι fan και είμαι ακόμα με το note4, να μην πουλήσει για να πάρουν κι ένα μήνυμα οι κατασκευάστες.Μη νομίζετε ότι παγκόσμια τρελαίνονται για πανάκριβες συσκευές παρόλο που σε κάποιες χώρες τα οικονομικά είναι καλύτερα. Ίσα ίσα που υπολογίζουν πιο σωστά και εκτιμούν πιο αυστηρά.

Beowolf Ahates

Η κορυφή στα περισσότερα καταναλωτικά αγαθά,…αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια, ακόμα και ρούχα, είναι απλησίαστη οικονομικά για τον πολύ λαό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα απ’ τα καλύτερα σμάρτφον της εποχής πρέπει να μπορεί να το πάρει ο κάθε πιτσιρικάς?(…που δεν έχει συνήθως ούτε δουλειά). Για να πουλήσει μούρη στους ομοίους του?
Υπάρχουν άψογα τηλέφωνα με 2-3 κ κατοστάρικα, και υπάρχουν και ναυαρχίδες τύπου Xiaomi, one plus 5…
Γιατί όταν έχεις εισόδημα 600€ το μήνα, πρέπει να αγοράσεις το πιο ακριβό κινητό, την μέρα που θα κυκλοφορήσει? Αυτός που βγάζει 5k τον μήνα, τι πρέπει να πάρει δηλ?…

ΦΝ

Το κινητό πραγματικά έχει κορυφαία χαρακτηριστικά και είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένο κοινό.
Για την τιμή.. Εκεί παίζονται σε όλα τα αντίστοιχα τηλ. Στην Ελλάδα μη ξεχνάμε το 24% ΦΠΑ. …επί της τιμής. Προσωπικά και εγώ πιστεύω ότι οι τιμές μπορουνε και σαφώς πιο κάτω ως αρχικές!
Τώρα αν κάποιος θέλει να πουλήσει μούρη προφανώς θα πάρει ακόμα και ένα μικρό iPhone γιατί αυτό έχει το μπραντ και το όνομα που πουλάει στη σημερινή εποχή όχι το Note (αν και καλύτερο τηλ)

kapoios

@bezilys μπορείς να αλλάξεις την ποιότητα…!

kapoios

Κώστα θα μου απαντήσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

stelios gerochristodoulou

μπαταρία 3300 mAh . . .
1029 ευρώ η έκδοση με τα 64GB . . .
βάρος 195 γρ . . .

Ρε Samsung!!..έλεος , αν έβαζες dual lens σε galaxy s8 plus θα το έσβηνε το note..έξυπνη που εισαι….τέσπα δευτερα παραγγελνω galaxy s8 plus bye bye

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.