Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S10 lite με οθόνη αφής 6.7 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED Plus με ανάλυση FullHD+, επεξεργασταστή Snapdragon 855, μνήμη RAM 8GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD) και μπαταρία 4500 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W.

Το Galaxy S10 Lite έρχεται με τριπλή κάμερα 48MP + 12MP + 5MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και Super Steady OIS, selfie camera 32 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και Android 10 με One UI 2.0 και τιμή 699 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy S10 Lite ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Θα συγκρινω με τιμες σκρουτζ,και βρισκεις στα ιδια λεφτα το S10+,το οποιο εχει στερεο ηχεια,αδιαβροχο,καλυτερη καμερα πιστευω οχι χαοδη αλλα καλυτερη,επισης και κατασκευη το S10 lite διαβασα οτι ειναι απο πλαστικο που μοιαζει με γυαλι…οποτε το S10+ προσφερει αρκετα πραγματα παραπανω απλα εχει λιγο μικροτερη οθονη…δεν λεω να μην παρει κανεις το S10 lite,απλα εξυπνη αγορα δεν ειναι προς το παρον..νομιζω με τον καιρο θα κατεβει ακομα πιο πολυ η τιμη του..οπως το ανεφερε ο Κωστας!

l.koutis

Με snapdragon επεξεργαστή, κάμερες πολύ καλές, οθόνη που τα σπάει και σε τιμή πολύ πιο ανταγωνιστική, νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές Samsung….Πριν λίγες μέρες πήρα στα χέρια μου το s20 και δε μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα τόσο…. το s10 lite με εξέπληξε μπορώ να πω….

Γιαννης

Κώστα μεγάλο δίλημμα, εδώ και μέρες μετά από πολύ διάβασμα δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα στο galaxy s10 lite η oneplus 7t pro. Πολύ δύσκολη απόφαση. Η άποψη σου δεκτή. Ευχαριστώ.

Μπάμπης

Καλημέρα γνωρίζει κάποιος αν είναι αδιάβροχο.
Και ποιο πρωτινετε s10 lite η. S10 plus. p30 pro η xiaomi note 10pro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.