Samsung Galaxy S21 FE review: Έφτασε αργά;

S21 FE review, Samsung Galaxy S21 FE review: Έφτασε αργά;

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το ενδιαφέρον Samsung Galaxy S21 FE, μια δυνατή πρόταση που θα θέλαμε να έχει κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα. Το Galaxy S21 FE ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 888 5G είναι δίκαρτο και τρέχει Android 12 με OneUI 4.

Έχει σασί από αλουμίνιο, πλάτη από πλαστικό, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, προστασία IP68 αδιάβροχο, δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, έχει πάχος 7.9 χλστ., βάρος 177 γρ. και θα το βρείτε σε 4 νέα χρώματα.

S21 FE review, Samsung Galaxy S21 FE review: Έφτασε αργά;

Η οθόνη του είναι 6.4″ FullHD+, Dynamic AMOLED 2X, 20:9 με 120HZ refresh rate και 240Hz ρυθμός απόκρισης αφής, προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass Victus.

Το τριπλό κάμερα setup αποτελείται από αισθητήρες 12 Megapixel Ultra-Wide, f/2.2, 12 Megapixel Wide, Dual Pixel AF, OIS, f/1.8, 3x optical zoom και 8 Megapixel Telephoto, 30x space zoom, f/2.4, night mode και βίντεο έως 4K με 60 fps. H selfie κάμερα είναι 32 Megapixel f/2.2 με AI Face restoration και Dual Recording και αναλαμβάνει και την δουλειά του Face Unlock.

S21 FE review, Samsung Galaxy S21 FE review: Έφτασε αργά;

Έχει στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dolby Atmos, NFC, Bluetooth 5.0, WiFi 6 και μπαταρία με χωρητικότητα 4500 mAh, 25W φόρτιση που προσφέρει 50% μέσα σε 30 λεπτά (Ο φορτιστής αυτό πωλείται ξεχωριστά), ασύρματη φόρτιση 15W και νάστροφη ασύρματη φόρτιση.

6GB/ 128GB – 709 ευρώ
8GB/ 256GB – 759 ευρώ

S21 FE review, Samsung Galaxy S21 FE review: Έφτασε αργά;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Κώστα καλημέρα. Πολυ ωραια η παρουσιαση σου και γενικα το ολο στυλ. Ηθελα να σε ρωτησω την γνωμη σου στο εξης… Θα αξιζε μεταβαση απο oneplus 8 pro στο s21fe η να περιμενω μεχρι τ καλοκαιρι τι αλλο μπορει να βγει? Προσωπικα κοιταω πιο πολυ καμερες και μπαταρια. Επισης αλλη μια ερωτηση… Ειδα κ στο δικο σου βιντεο και σε αλλων οτι το πλαστικο πισω αφηνει κατι σαν… Μπιχλα να το πω… Σαν δαχτυλιες αλλα αυτες που μενουν στις θηκες σιλικονης… Ισχυει αυτο η ειναι παιχνιδια της καμερας και τα ενισχυει και το μαυρο χρωμα της συσκευης? Σε ευχαριστώ πολυ!!

Γιωργος

Τιποτα.. Να σαι καλα. Ισα ισα που είναι χαρα βασικα… Δν εχω απολυτως κανενα θεμα… Απλα…οσο κ αν φαινεται κουλό, δν κραταω συσκευη πανω απο 7-8 μηνες ποτε (τυχαινει)… Ωστε να μην αρχισω να βλεπω πτωσεις σ μπαταρια πχ και διαφορα αλλα που ισως παρουσιαστούν και να με οδηγησουν στο σερβις… Κ το έχω ήδη 8 μηνες και εχω αρχισει να ψαχνομαι.. Μην βγαλει κανα προβλημα. Οχι πως εχει κατι… Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι “Μην βγαλει κατι” και μου γυαλισε λιγο το s21 fe… Αλλα εχεις δικιο καλυτερα να περιμενω. Επισης…δν ξερω με τι κριτήρια επιλεγονται οι παρουσιασεις… Αλλα αν γινεται μελλοντικα βαλε στο μενου και κανενα oppo η vivo…. Απο οσο βλεπω απο ηδη κατοχους αλλα και από reviews τ εξωτερικου.. Ειναι εξαιρετικες συσκευες (οι ναυαρχιδες τους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.