Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

Δοκιμάζουμε το Samsung Galaxy S22 Ultra μέσα από ένα μοναδικό φωτογραφικό workshop που ζήσαμε για 4 μέρες στη λίμνη Κερκίνη του Νομού Σερρών!

Tο Samsung Galaxy S22 Ultra φέρνει στη σειρά S της Samsung όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αγαπήθηκαν από το Samsung Galaxy Note: δυνατότητες δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, ισχύ, επιδόσεις και τη γραφίδα S Pen. Το Samsung Galaxy S22 Ultra ανήκει στη νέας σειρά συσκευών Samsung Galaxy S, μαζί με τα Samsung Galaxy S22 και Galaxy S22+, προσφέροντας κάθε δυνατότητα αυτών των συσκευών και ακόμη περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, που συνδυάζουν τις αγαπημένες λειτουργίες των χρηστών από τις σειρές Samsung Galaxy S και Note .

Η τιμή της έκδοσης 8GB/ 128GB είναι 1.299 ευρώ, της έκδοσης 12GB/ 256GB είναι 1.399 ευρώ και της έκδοσης 12GB/ 512GB η τμή στην Ελλάδα είναι 1.499 ευρώ.

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

, Samsung Galaxy S22 Ultra review: Ο Βασιλιάς!

Samsung Galaxy S22 Ultra Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με OneUI 4.1
Επεξεργαστής: Exynos 2200, Octa-core, 4nm
GPU: AMD Xclipse 920 GPU
RAM/ ROM: 12GB/ 512GB, 12GB/ 256GB, 8GB/ 128GB
Οθόνη: 6.8″ Edge QHD+, Dynamic AMOLED 2X, Gorilla Glass Victus+, 1750 nits, 120Hz refresh, 240Hz touch sampling rate, Vision Booster, Eye Comfort with AI blue light control
Τετραπλή Κάμερα: 108 Megapixel Wide, Dual Pixel AF, f/1.8, OIS
12 Megapixel Ultra-Wide, f/2.2
10 Megapixel Telephoto, 3x Optical Zoom, f/2.4, OIS
10 Megapixel Telephoto, 10x Optical Zoom, f/4.9, OIS
(100x Space Zoom with AI Super Resolution)
Selfie: 40 Megapixel, f/2.2
Κάρτα μνήμης: Όχι
Συνδεσιμότητα: 5G (Dual SIM), Wi-Fi 6E, NFC, UWB, Bluetooth 5.2, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
Άλλα: S-Pen, Αδιάβρoxo IP68, Ultrasonic fingerprint, σασί από αλουμίνιο, πλάτη από Gorilla Glass Victus+
Μπαταρία: 5.000mAh, 45W γρήγορη φόρτιση, 15W ασύρματη φόρτιση, Wireless PowerShare, φόρτιση στο 50% μέσα σε 20 λεπτά
Χρώματα: Burgundy, Phantom Black, Phantom White
Διαστάσεις: 77.9×163.3×8.9 χλστ.
Βάρος: 229 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

ωραίο review αλλά δυστυχώς αυτά τα κινητά ξεφεύγουν από τις οικονομικές δυνατότητές μας.
Κάποτε τα καλύτερα κινητά (ναυαρχίδες στην εποχή τους) εκαναν και κάτω από 500€, Μετά πήγαν 600, 800, 1000 τώρα 1200€ και βλέπουμε.
Νταξ.. είπαμε καλύτερες κάμερες μπορεί να έχουν και cpu αλλά 1000+ για ένα αξεσουάρ που μπορεί να σου πέσει και να σπάσει ή να σου πέσει και να το χάσεις δεν θα δίνουμε και μία “περιουσία”.. Κινητό είναι.

Υ.Γ. Το πρόβλημα είναι ότι και τα μικρομεσαία έχουν και αυτά ανέβει και το ίδιο συμβαίνει στην μέση τιμή που πρέπει να ξοδέψεις για “αξιοπρεπές” κινητό. Και όλα αυτά για να σου πουλάει και “υποβαθμίσεις” (όπως αφαίρεση SD, 3,5mm jack) ως.. “εξέλιξη“. πφφ

Χρηστος

Πιο σαφής δε γίνεται. Δυστυχώς ετσι εχουν τα πράγματα. Κωστα ηθελα να σε ρωτήσω αν θεωρείς οτι μπορεί κάποιο αλλο κινητο με χαμηλότερη τιμή να το ανταγωνιστεί. Αν δηλαδή σε αυτη την τιμή πληρώνεις και το ονομα της Samsung εκτος απο τα χαρακτηριστικά

Χρηστος

Άκυρο! Ειδα το τελος του βίντεο και μου λύθηκε η απορία χαχα

ΓιαννηςΡ

Κοιταξε να δεις.Θα σου πω…Δυστυχως καταλαβαινω απολυτα τα επιχειρηματα σου και ειμαι απο τους ανθρωπους που αγορασε το σ1 της σαμσουνγκ στα 480 οταν ειχε κυκλοφορησει!Οσων αφορα το ταβανι των τιμων ειναι λογικο διοτι το κινητο πλεον εχει μπει δυναμικα σε καθε μας δραστηριοτητα.Εν ολιγοις τα κανουμε ολα απο το κινητο και δεν ειναι αδιανοητο να τα βαρανε τοσο πολυ.Ειναι σαν ενας φορητος υπολογιστης.Οσων αφορα τον κινδυνο να το σπασεις η να το κλεψουν ειναι το ιδιο και ακομα περισσοτερο η περιπτωση με το αυτοκινητο.Κινουμενη περιουσια απο 15.000,60.000 μεχρι δεν ξερω και εγω ποσα μπορει καποιος και διαθετει για κατι που μπορει να καταστραφει για πλακα.Ειναι κριμα που οι ανθρωποι εχουμε γινει τοσο καταναλωτικοι και φυσικα ειμαι και εγω μεσα σε αυτους!!!!

Bec

50watt φορτισης όπως λέει η samsung βάση τέστ του GSMArena δεν υποστηρίζει το s22 ultra αλλα μόνο 25watt και κάνει μια ώρα να φορτίσει ενώ πρέπει να αγοράσεις και τον φορτιστή, το πλεονέκτημα των 30 λεπτών για πλήρη φόρτιση είναι πολυ σημαντικό και γλυτώνει την ολονύκτια φόρτιση που καταστρέφει τη μπαταρία, ενώ η κάκιστη κατανάλωση ενέργειας των exynos 2100 και sd gen 1 κάνουν κινητά με sd 870 των 300 ευρώ όπως gt neo 2 να πλεονεκτούν απο ναυαρχίδες σε βασικά θέματα

gthebest

Όταν σκας τόσα λεφτά θέλεις να έχεις το καλύτερο. Δυστυχώς όμως στο θέμα κάμερας και μπαταρίας δεν το έχεις. Στο dxomark ούτε μέσα στην 10αδα δεν έχει μπει. Και στην μπαταρία ο ανταγωνισμός πιάνει τους μίσους χρόνους φορτησης. Δυστυχώς Huawei και Xiaomi την γλεντούν ακόμη την Samsung.

Λαζαρος

Γνωρίζει κανείς αν η αμερικάνικη έκδοση (SM-S908U1, Snapdragon) θα δουλευει με 5G στα δικτυα των Cosmote και Vodafone στην Ελλάδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.