Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Samsung Galaxy S9+ το νέο flagship smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες με τιμή 979 ευρώ για την dual SIM έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένης μνήμης.

To Samsung Galaxy S9+ έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1440×2960 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9810, μνήμη RAM 6GB και dual camera 12ΜP + 12MP με διπλό διάφραγμα στον wide φακό, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας OIS και οπτικό zoom 2x.

Το Galaxy S9+ είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει μπαταρία 3500 mAh με γρήγορη φόρτιση και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, έχει μπροστινή κάμερα 8MP με autofocus και HDR, αναγνωστη προσώπου, ίριδας και δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ευχαριστούμε την COSMOTE για την παραχώρηση της συσκευής προς δοκιμή. Δείτε το βίντεο.

Το νέο Samsung Galaxy S9 υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+ και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps.Με αυτόν τον τρόπο, ένας #kalyteroskosmos γίνεται πραγματικότητα. Η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας.

Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy S9+ ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Όπως πάντα, το καλυτερο unboxing από τα χέρια του Κώστα Βλαχάκη … που πραγματικά νομίζω ότι το ανοίγω εγώ ( σαν παιδί ) απλά κι από κοντά ( σα να το έπιασα στα χέρια μου ) δεν μου αρέσει πέρα από την οθόνη τίποτα, μέχρι και παχύ το βλέπω, το πίσω μέρος πλαστικό και γύρω-γύρω φιλέτο από αλουμίνιο …. λίγο για τα γούστα μου ….πολύ ντόρος για το τίποτα ….

Νικος8

Κωστα τι προτεινεις s9 ή s9+; και εκτος απο το bokeh και το zoom υπαρχει διαφορα ως προς την ποιοτητα των φωτογραφιων μεταξυ τους;

JohnWave

Aκολουθεί συνοπτική πρόβλεψη για αυτά που θα πει στο review του ο Κ.Βλαχάκης : Εμφάνιση/σχεδιασμός: “Καταλαβαίνω την κριτική ορισμένων ότι το design παρέμεινε ίδιο με το S8 αλλά τι να σας πω παιδιά, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτός ο σχεδιασμός. Άλλωστε σκεφτείτε ότι αν πχ πήγαινε την οθόνη από άκρη σε άκρη πιθανόν να έβαζε notch που ξέρω ότι σε πολύ κόσμο δεν αρέσει.” Οθόνη: “Εντάξει, τι να πούμε, η Samsung μας έχει συνηθίσει στις πολύ καλές οθόνες με τα έντονα κορεσμένα χρώματα και μία τέτοια οθόνη έχουμε και φέτος στα S9/S9+” Κάμερα φωτό: “Μια εξαιρετική κάμερα από όσο τη δοκίμασα που πραγματικά κάνει τη νύχτα μέρα. Πολύ καλό και το zoom της και το bokeh για το οποίο γίνεται ντόρος τελευταία. Τώρα για το πόσο τελικά συμβάλλει το διπλό διάφραγμα στις λήψεις….παιδιά τι να σας πω…δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποια αξιοπρόσεκτη διαφορά σε σχέση με πέρυσι αλλά το δικό μου μάτι αυτό που βλέπει είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.” Κάμερα video : “Έχει φάση αυτό με το slow motion video και η Samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Τώρα για το αν είναι κάτι σημαντικό στην καθημερινή σας χρήση; Φαντάζομαι… Συνέχεια »

tasos

Μαγκες καλησπερα!Ραδιοφωνο υποστηριζει η συσκευη?

KostasB

Η Ελλάδα χρειάζεται προσφορές εξωτερικού για τέτοιου είδους συσκευές. Αν για παράδειγμα υπήρχε προσφορά για ένα και ένα δώρο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα..
Τώρα με συσκευές στο χιλιάρικο μόνο με επιδοτήσεις από εταιρικά ή πολλά οικογενειακά προγράμματα μαζί αλλιώς.. δεν..
Βέβαια αυτός που τα έχει φυσικά και θα τα δώσει και θα το πάρει ακόμα και αν έχει το S8.

Hias

Είμαι σε δύο συσκευές τις Samsung Note 8 η S9 plus.? Θέλω την βοήθειά σου. Όσο πιο γρήγορα κάνεις το unboxing για το S9 plus τόσο καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.