Sharp Parallax Barrier 3D Display βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Παρουσιάζουμε την τεχνολογία οθονών Parallax Barrier της Sharp για αποτέλεσμα 3D χωρίς τη χρήση γυαλιών. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα στο αναμενόμενο φορητό Nintendo 3DS. Δείτε το βίντεο και ονειρευτείτε τον 3D κόσμο μας χωρίς γυαλιά… με γυμνό μάτι.

, Sharp Parallax Barrier 3D Display βίντεο παρουσίαση

, Sharp Parallax Barrier 3D Display βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konstantinos

Παντως χωρις γιαλια που λες οτι λειτουργει εμενα δεν μου φαινεται και καλο . Δηλαδη φαινεται οπως οι τηλεορασεις 3d oταν τις κοιτας χωρις γιαλια.Δεν μου φαινεται διαφορετικη τεχνολογια .

Petr@n

H sharp έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα του 3d χωρίς γυαλιά! πραγματικά πρωτοπορεί!

Petros

fantazomai oti apo konta tha einai alliws!

REDODIN7

Ετσι μπραβο !!!!! Η Sharp κανει ενα δυναμικο come back επιτελους και ελπιζω να παει καλα , αλλωστε για οσους παλιους θυμουνται οταν εβγαλε το Sharp V902 ηταν μεγαλη πρωτοπορια !!!

giannis

και γώ φαντάζομαι ότι η εμπειρία απο κοντά και όχι μέσα απο το βίντεο θα είναι πολύ καλύτερη αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για αυτή την τεχνολογία

giannistso

re omorfopaida !!!!!!!!!!!!!!!!!! o fakos tis videokameras den doulevei opos to anthropino mati kai gia auto sto video den katalavenoume kati auto fenete mono ama to deis apo konta!!!!!!! ma min kanoume san merikous alous pou vazan ta gialia 3d mprosta stin kamera gia na katagrapsoun pos fenete to 3d stin tv kai gelouse olh h ekthesi mazi tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.