Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia 5 με οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2560×1080 pixel, αναλογία 21:9 και υποστήριξη HDR, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το νέο Sony Xperia 5 διαθέτει τριπλή κάμερα 12MP + 12MP + 12MP. Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.6 και eye AF, η δεύτερη είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη έχει ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4.

Η selfie κάμερα είναι 8 Megapixel, έχει στερεοφωνικά ηχεία, είναι αδιάβοροχο με πιστοποίηση IP68, ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με χωρητικότητα 3140 mAh και γρήγορη φόρτιση 18W.

Το νέο Sony Xperia 5 κυκλοφορεί Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Sony WF-1000XM3 (με noise canceling και ambient mode) αξίας 260 ευρώ για όσους το προ-παραγγείλουν.

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Sony Xperia 5 hands-on video, Sony Xperia 5 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Κώστα το night mode που αναφέρεις πως έχει η συσκευή που το βρίσκεις γιατί έψαξα λίγο κ δεν το βρήκα.

Ιωάννης jb

Λες τη τεράστια μπεζελ? Ακριβή τιμή? Την ώρα που ακόμα και οι κινεζιές κάνουν τόσα? Τη περιθώρια να εχει δλδ? Απο που θα το πιάνεις για να βλέπεις ανετα μια ταινία και να παίζεις παιχνίδι? Αυτό με τις κάμερες έχει παραγίνει όποιος θέλει ποιότητα να πάρει μια ψηφιακη να κάνει τη δουλειά του και οχι να λεει καλύτερο ενα κινητό επειδη εχει 5% καλύτερη φωτογραφική.. Αντε και εχει καλύτερη φωτογραφική το note 10 εδω κάποιος εχει κάτι άλλο που δεν εχει το note ετσι παν αυτά! Αυτο το βιντεο που εχεις τραβήξει είναι με μόνο 120 fps.. το καλό με τα 960fps ουτε καν το εχεις ανοιξει διότι σε βγάζει μενου όταν το πατας δλδ δεν ασχολήθηκες καν.. Οι φωτογραφίες που μας δείχνει είναι εντυπωσιακές γενικά θέλει ψαξιμο και καλές ρυθμίσεις δε καταλαβαίνω γιατι στην αρχη δε το εκθειάζεις και λες οτι είναι κατώτερο απο άλλα και το εφε απαλού δερματος είναι που σου κάνει την ζημιά το απενεργοποιείς και εχεις εξαιρετικές και χωρίς καθόλου θόρυβο σελφι!!! Εχει επίσης λειτουργεία για να προβλέπει και σου δίνει λήψη πρόβλεψης για να διαλέξεις την καλύτερη οταν καταλάβει οτι κάτι δεν πήγε καλά! Νουτελα μπισκότα αντε γεια!!!!!! χαχαχαχα Side sense!!! Βρείτε το μόνοι… Συνέχεια »

παπαροκας

καντε του κανα unlike ρε παιδια!!

Jim

Μια χαρά τα πε

djfapples

Καλά τα έγραψες

Βασίλης

Φίλε μ καλημέρα.Το κινητό το έχω αλλά δεν έχει όντως 960fps κ ήταν μεγάλη απογοήτευση εφόσον στο xz1 που έχω επίσης το έχει.Δεν ξέρω αν βρίσκεται κάπου η ρύθμιση αλλά στην εφαρμογή της αργής κίνησης έχει μόνο 120fps.Επίσης χειρότερη είναι κ η selfie camera γιατί σε σχέση με το xz1 το βράδυ κάνει κόκο κ κάτι σαν λάσπη σε αρκετά σημεία σε σχέση πάντα με το xz1.Σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο αλλά σε αυτά τα δύο είναι απογοήτευση εφόσον είναι χειρότερα από ένα κινητό δύο χρόνια παλιότερο συν πιο φθηνό όταν είχε βγει στα 699.

Βασίλης

Καλημέρα φίλε μ.Να ξέρεις ότι το κινητό δεν έχει όντως το souper slow motion στα 960 fps έχει μέχρι 120fps το έχω το κινητό το έψαξα κ δεν το βρήκα!Επίσης να ξέρεις πως κ η selphie είναι απογοητευτική κυρίως το βράδυ κ σε σημεία χωρίς πολύ φως.Έχω κ το xz1 κ σε σύγκριση με αυτό είναι χειρότερη!Απογοήτευση για εμένα είναι κ το ότι δεν έχει κ το souper slow motion των 960fps ενώ υπάρχει σε συσκευή του 2017!Σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο κ πραγματικά ξεχωριστό κινητό!

Vendetta

Θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Πιστεύω ότι Έλληνας καταναλωτής που θα το πάρει θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος. Το καλύτερο κινητό σε φωτογραφία και βίντεο. Το DxoMark πληρώνεται από τους μασόνους και γι αυτό δεν βγάζει πρώτη την Sony. Από θέμα επεξεργαστικής ισχύς πιστεύω είναι 10 χρόνια μπροστά. Θα πρέπει να έρθει ο Α18 για να τον φτάσει. Για την μπαταρία δεν το συζητώ. 3140 mhA είναι δώρο Θεού. Τα έχει όλα. Με χαλάνε τα τόσο μικρά μπέζελ που έχει διότι έχω χοντροδάχτυλα και δεν μπορώ να φτάσω τις γωνίες. Θα προτιμούσα μία αναλογία 50% μπέζελ.
Εν κατακλείδι. Θέλεις καλή κάμερα? Πάρε μία κάμερα και όχι κινητό. Θέλεις έναν καλό επεξεργαστή? Πάρε ένα Desktop ρε φίλε. Τι θες το κινητό? Θες το κινητό σου να έχει καλό ήχο? Πάρε ένα στερεοφωνικό και είσαι κομπλέ!!! Μερέντα4ever!!!

Vladimiros

Καλα εσυ Vendetta η merenta οπως σε λενε τελος παντον,μην μιλας γιατι λες κοτσανες…με αυτο που ειπες δεν νομιζω να γελασε κανενας…

Vendetta

Ενώ με το “Νουτελα μπισκότα αντε γεια” ξεκαρδίστηκα στα γέλια Vladimiros…τι δεν σου άρεσε? που επιβράβευσα την Sony? Γούστα είναι αυτά. Σε όποιον αρέσουν. Εσένα δεν σου αρέσουν. Τι θέλεις? Να βάλω το σκύλο μου να κλαίει επειδή δεν σου αρέσουν? Κοίτα να δεις που πρέπει να βρούμε για τον καθένα το σημείο γέλιου κιόλας…

Vladimiros

Καταρχην ειδες το βιντεο? και αν το ειδες θα ακουσες οτι ο Κωστας λεει εχει πολυ καλη οθονη,στιβαρη κατασκευη,μπαταρια αρκετα καλη(εσυ λες τα δικα σου) γενικα εμεινε ευχαρηστημενος…ισως πληρωνεται η dxomark,αλλα κανεις δεν ειπε οτι η καμερα του xperia 5 ειναι τοπ,σαν sony fun που ειμαι το λεω δεν εχει και την καλυτερη καμερα..

Αλλα εσυ ειρωνευεσαι και αυτα που λες δεν στεκουν,αν ειναι ηξερες απο τεχνολογια δεν θα τα ελεγες αυτα…

Vendetta

Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, καλή κατασκευή, καλό κινητό…800€. Μπα, δεν θα πάρω…

ΥΓ: Καλό θα είναι να μιλάς για την πάρτι σου (π.χ. “με αυτό που είπες δεν νομίζω να γέλασε κανένας”). Όχι τπτ άλλο διότι εσύ και άλλοι 4-5 (και πολλούς λέω) είστε fun της Sony (στην Ελλάδα)…
ΥΓ2: Ανυπομονώ για τη στιγμή που δεν θα έχετε τι να πείτε όταν και εάν βελτιωθείτε στη φωτογραφική και το DxoMark σας δώσει υψηλή βαθμολογία
ΥΓ3: Ο Κώστας είναι πάντα ευγενικός και επιεικής στις εκφράσεις του

Πιστεύω το καλύτερο κινητό που είχε βγάλει η Sony ήταν το XZ3. Front stereo speakers, edge οθόνη, συμμετρικά bezels και πίσω fingerprint.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.