Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2017 και έχουμε στα χέρια μας το νέο αδιάβροχο Sony Xperia XZ1 με οθόνη 5.2″ Full HD, κάμερα 19MP με super slow motion video στα 960fps, επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμη RAM 4GB. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia XZ1 hands-on video IFA 2017, Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Sony Xperia XZ1 hands-on video IFA 2017, Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Sony Xperia XZ1 hands-on video IFA 2017, Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kapoios

Ρε συ Κώστα, γιατί δε γράφετε τα hands-on videos σε 1080p ή 1080p60; Ζούμε στο 2017 και ακόμα είμαστε στα 720p; Έλεος!

Georgerapp

Και φτιάξτε και το comment section να μην είναι τόσο απαρχαιωμένο.εχετε επισκεψιμότητα και σχολιαστές,αντε με το καλό.

bezilys

Κάποιε είμαστε Ελλάδα εδώ που σε πόλλους ακόμα όπως και εγώ έχουμε ακόμα 1mbs ίντερνετ άρα και 1080p να είχε πάλι δεν θα μπορούσαμε να το βλέπουμε! Επίσης εγώ ότι βίντεο βλέπω το βλέπω στα 360p και έχω βολευτεί πλεον

Nick

Οι επιλογές μπορούν και πάλι να υπάρχουν @bezilys, ο καθένας επιλέγει την ποιότητα που του αρέσει και κυρίως αυτή που μπορεί να σηκώσει η σύνδεσή του, προφανώς και όλοι θα προτιμούν το HD/FHD/4K σε όσο περισσότερα fps είναι δυνατόν αλλά δεν μπορούν όλοι φυσικά. Για μένα και το 720p είναι OK αλλά θα ταν καλύτερο να είναι τα βίντεο στα 60fps, το προτιμώ δηλαδή 720p@60fps από 1080p@30fps, πιο ζωντανά βίντεο.

One

Θα ήθελα να δω τεστ αντοχής του XZ1. Με τη unibody μεταλλική κατασκευή που εχει πιστεύω θα είναι ότι καλύτερο σε αντοχή υπάρχει.

JohnWave

Φήμες λένε ότι επειδή η συσκευή μοιάζει σαν να βγήκε το 2011, ο Κώστας χρησιμοποίησε 720p που τότε ήταν τρομερή ανάλυση…Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος και λογικό είναι. :p

nikos

Πως γίνετε να έχει ίδια μπαταρία με το xz1 compact? Και μην πείτε έχει καλύτερη διαχείριση το xz1 γιατί τα ίδια φοράει ότι και το compact.

Georgerapp

JohnWave Χαχαχα….εχμμμμμ….δεν ηταν καλό.για αστειεμπορας θες δουλειά.

bezilys

@JohnWave κάτι τέτοια αστεία τα κάνω screen host και τα βλέπω το καλοκαίρι κάνω και οικονομία στο ερκοδισιον!

Παπαροκας tiamat

georgerapp απαρχαιωμενο ειναι το ματι σου! κλασσικο ειναι αυτο το techblog comment thing και δινει ταυτοτητα οπως πχ καθε εταιρεια apple,samsung,htc,sony κρατα μια ταυτοτητα στο design !

παντως ναι τα βιντεο τα βλεπω σε 1440p να χαιρομαι την οθοναρα που χω ! ξενερωνω ακομα και με το 1080 γιατι λογω συμπιεσης αρχειων στο utube δεν ειναι καν πραγματικο 1080p αλλα λιγοτερο….

για το sony τι να πεις…. καλυτερα να συζητησουμε για τον καιρο τοσο αδιαφορο πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.