TCL 20L+ review: Budget friendly καβάτζα

, TCL 20L+ review: Budget friendly καβάτζα

Το TCL 20L+ κυκλοφόρησε με τιμή 249 ευρώ στα χρώματα Milky Way Grey και North Star Blue. Εγώ όπως καταλαβαίνεται έχω στα χέρια μου το… North Star Blue, ε το Milky Way Grey…

Αυτό που σου προκαλεί θετική εντύπωση από την αρχή είναι η ποιότητα κατασκευής του κινητού. Ναι, είναι εξολοκλήρου από πλαστικά υλικά – εκτός από την οθόνη που προστατεύεται από γυαλί – αλλά είναι τόσο περιποιημένο και κομψό που δείχνει ακόμα καλύτερο.

Το μέγεθός του είναι ιδανικό για το δικό χέρι τουλάχιστον και το φορμά 20:9 δείχνει να κάθετε καλά – προσφέροντας εξαιρετικό grip. Τα όχι και τόσο λεπτά bezel ευτυχώς δεν βοηθούν στο να μεγαλώσει ιδιαίτερα το συνολικό μέγεθος της συσκευής που διατηρεί τα 9.1 χλστ. πάχους και 199 γρ. βάρους.

Όπως θα παρατηρήσετε, έχει έξοδο ακουστικών στο πάνω μέρος, στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι μέσα στο power button και τη selfie κάμερα των 16 Megapixel στο κέντρο της οθόνης μέσα σε punch hole.

, TCL 20L+ review: Budget friendly καβάτζα

Στη συσκευασία θα βρείτε μια θήκης σιλικόνης για έξτρα προστασία… Εγώ δεν την χρησιμοποιούσα. Θα βρείτε επίσης τον φορτιστή 18W και ένα καλώδιο USB σε Type-C.

Η TCL συμμετέχει σε μια επιλεγμένη ομάδα κατασκευαστών με συσκευές που προτείνει η Google για επαγγελματική χρήση. Αυτή η πιστοποίηση ονομάζεται Android Enterprise Recommended και εγγυάται σε επιχειρήσεις και άτομα ότι οι συσκευές της TCL πληρούν τις αυστηρές εταιρικές απαιτήσεις της Google.

Πίσω, το πάνελ διαθέτει πάνω ένα εκατομμύριο πρισματικές κρυστάλλινες λεπτομέρειες δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα οπτικά το οποίο κατά την δοκιμή μας δεν έπιανε δακτυλικές και δεν χαράκτηκε από την χρήση.

Εδώ κυριαρχεί μια διακριτική τετραπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 64 Megapixel με f/1.8, AF και 2x lossless zoom, έναν αισθητήρα 8 Megapixel, f/2.2, ultra-wide, έναν 2 Megapixel, f/2.4, macro και έναν 2 Megapixel, f/2.4, depth.

, TCL 20L+ review: Budget friendly καβάτζα

Συνολικά, οι επιδόσεις της κάμερας θα έλεγα ότι είναι όπως πρέπει για επίδοξους φωτογράφους που ψάχνουν προσιτές λύσεις σε ένα smartphone. Σε ότι αφορά τη λήψη βίντεο, μπορεί να τραβήξει υλικό έως FullHD με 60 fps.

Η οθόνη του είναι 6.67″, τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση FullHD+ και τεχνολογία NXT Vision που βελτιώνει τα χρώματα, το κοντράστ και τις σκοτεινές λεπτομέρειες όταν αναπαράγει εικόνες και κάνει τα βίντεο και τα games να αποκτούν ποιότητα επιπέδου HDR.

Πρόκειται για ένα τα πρώτα smartphones που έρχεται με τεχνολογία Circular Polarization Display και πιστοποίηση TÜV Rheinland, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη με ευκρίνεια και φυσικά χρώματα, ακόμα και όταν φοράτε γυαλιά ηλίου μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

, TCL 20L+ review: Budget friendly καβάτζα

Στο εσωτερικό του TCL 20L+ βρίσκεται ο Snapdragon 662 συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης micro SD έως και 1TB.

Είναι δίκαρτο 4G αλλά μπορεί να δεχθεί ή δυο SIM ή μια SIM και μια micro SD, τρέχει Android 11 με το νέο TCL UI 3.0 και έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh και φόρτιση 18W που το γεμίζει στο 100% από άδειο σε 2.5 ώρες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Όλα τα λεφτά, οι φωτογραφίες: Θαλασσινά, πιτόγυρα, πίτσα και παγωτό μερέντα. Ό,τι πρέπει, για να σου ανοίξουν την όρεξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.