TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

TCL 50 SE Greek review, TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone. Διαθέτει υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά ομαλά γραφικά που ζωντανεύουν το περιεχόμενο. Στον πυρήνα της απόδοσής του βρίσκεται η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5010mAh, που συμπληρώνεται από 6GB + 6GB επέκταση RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Με την υποστήριξη του αποδοτικού chipset MediaTek Helio G88, το TCL 50 SE εξασφαλίζει απρόσκοπτη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές.

Το TCL 50 SE ενσωματώνει επίσης την πρωτοποριακή τεχνολογία TCL NXTURBO, η οποία εναρμονίζει τη φωτογραφία με την Hybrid κάμερα 50MP, σχεδιασμένη για ζωντανές, λεπτομερείς λήψεις. Ενώ το μοντέλο διαθέτει επίσης τεχνολογία NXTVISION για βελτιωμένη εμπειρία θέασης, η έμφαση παραμένει στις εντυπωσιακές δυνατότητες οθόνης και απόδοσης.

TCL 50 SE Greek review, TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Επιπλέον, το TCL 50 SE βελτιώνει την κατανάλωση πολυμέσων με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 33W, διασφαλίζοντας ότι επιστρέφετε γρήγορα σε πλήρη ισχύ. Συμπεριλαμβανομένων των καθηλωτικών Digital Theater Systems, ο 3D ήχος με πιστοποίηση DTS δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο πολυμέσων, καθιστώντας κάθε οπτικοακουστική εμπειρία εξαιρετικά ελκυστική. Με αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone.

Το TCL 50 SE θα είναι διαθέσιμο με €159 (4+4GB – 128GB) & €179 (6+6GB – 256GB), σε δύο χρώματα Midnight Blue & Space Gray.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL

TCL CSOT: Αυτό είναι το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο – Έχει εσωτερική οθόνη 7,85″

To 2019 η TCL παρουσίασε ένα μη λειτουργικό πρωτότυπο ενός τριπλά αναδιπλούμενου smartphone με οθόνη 10 ιντσών σε μέγεθος tablet.

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.