TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Με την τηλεκπαίδευση να είναι ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονταν τα μαθήματα λόγω της κατάστασης με τον COVID-19, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές βασίζονται στην τεχνολογία για να μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Το TCL Tab 10s WiFi είναι ένα Android tablet που μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν αν είσαι δικαιούχος του voucher των 200 ευρώ του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα.

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Και μπορεί τα μαθήματα της φετινής χρονιάς να τελειώνουν σιγά σιγά το tablet όμως θα σου μείνει για να περάσεις μαζί του το καλοκαίρι και να το χρησιμοποιήσεις και πάλι για τις υποχρεώσεις σου με τα μαθήματα τον επόμενο χειμώνα, αν χρειαστεί.

Είναι ένα τίμιο tablet με οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης FullHD και τεχνολογία NXT Vision, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT8768, μνήμη RAM 3GB ενσωματωμένη μνήμη 32GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 256GB.

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Έχει κάμερα 8 Megapixel με autofocus και LED flash και selfie μπροστινή 5 Megapixel. Ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, τρέχει Android 10 με επιλογή για Dark Mode και έχει μπαταρία με χωρητικότητα 8000 mAh με φόρτιση 18W και τον φορτιστή στο κουτί.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλή και το υλικό της πλάτης με αυτή την ματ επιφάνεια αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση όταν το κρατάς και σίγουρα βοηθάει στο να μην γλιστράει από τα χέρια.

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Η ποιότητα της οθόνης ξεχωρίζει έχοντας ωραία χρώματα, καλή γωνία θέασης και αρκετή φωτεινότητα για να αποδίδει σωστά σε συνθήκες έντονου φωτισμού ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Η μπαταρία κρατάει καλά, οι κάμερες είναι επίσης καλές για tablet και τα ηχεία προσπαθούν.. Από εμπειρία χρήσης θα λέγαμε ότι ρολάρει καλά αλλά εντάξει κάποιες φορές θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες μικρές παραχωρήσεις στην ταχύτητα.

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Εκτός από τα specs η TCL έχει δώσει βάρος και σε σημαντικές λειτουργίες όπως το Kids Mode μια προεγκατεστημένη εφαρμογή όπου οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν το χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά τους όταν είναι online με το tablet τους, ελέγχοντας τις εφαρμογές αλλά και τις ιστοσελίδες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Άλλη σημαντική λειτουργία είναι η έξυπνη προστασία των ματιών που αποτρέπει το τρεμόπαιγμα στης οθόνης και μειώνει το επιβλαβές μπλε φως ενώ με την προσαρμοστική φωτεινότητα διασφαλίζεται ότι ανεξάρτητα από τη μέρα ή τη νύχτα, η οθόνη σας είναι απόλυτα φωτεινή, ώστε να μπορείτε πάντα να βλέπετε άνετα και ξεκούραστα.

, TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Συνολικά, το TCL Tab 10s WiFi είναι ένα καλό εισαγωγικό tablet με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στην τηλεκπαίδευση. Τις παραχωρήσεις σου θα τις κάνεις αλλά γενικά θα σε καλύψει σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αν αποφασίσεις να αποκτήσεις το TCL Tab 10s WiFi σκέτο χωρίς το voucher, η τιμή του είναι 189 ευρώ και θα το βρεις σε όλες τις γνωστές μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών. Υπάρχει και έκδοση WiFi μαζί με 4G με άλλη τιμή, πιο πάνω.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.