TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

, TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ. Πρόκειται για ένα κομψό tablet με ποιοτικά υλικά κατασκευής και λεπτό σχεδιασμό με πάχος μόλις 7.65 χλστ και βάρος 465 γρ. που θα σε κάνει να το ξεχνάς ότι το κρατάς.

Η πλάτη του είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην συγκρατεί δαχτυλιές και να προσφέρει καλό κράτημα χωρίς να γλιστράει, χάρη σε αυτό το ματ τελείωμα. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας LCD IPS και έχει ανάλυση Full HD. Εφαρμόζοντας τις επιλογές που δίνει η TCL με το NXT Vision η οθόνη ανταπεξέρχεται ιδανικά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θέασης βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά.

Με την έξυπνη προστασία των ματιών που μειώνει το τρεμόπαιγμα, αλλά και τη μείωση του μπλε φωτός σε συνδυασμό με τις αυτόματες ρυθμίσεις φωτεινότητας και τονικότητας αναβαθμίζεται η εμπειρία θέασης σε συνθήκες ημέρας ή χαμηλού φωτισμού.

, TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Τα σχετικά μικρά bezel πάχους 8.3 χλστ. προδιαθέτουν για θετικά σχόλια και σε συνδυασμό με τα στερεοφωνικά ηχεία και την υποδοχή USB Type-C μέσω της οποίας φορτίζει γρήγορα η μπαταρία χωρητικότητας 8000 mah το πακέτο αποκτά ενδιαφέρον.

Στην καρδιά του TCL 10 TAB MAX 4G χτυπάει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT8788 με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB ικανή να επεκταθεί με κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB. Εκτός από την κλασσική επιλογή ασύρματης σύνδεσης με το ίντερνετ, το WiFi, εδώ έχουμε και την έξτρα επιλογή για 4G με το ειδικό συρταράκι να δέχεται τις συγκεκριμένες κάρτες SIM.

Σε ότι αφορά τις κάμερες, έχουμε την βασική με 13 Megapixel, LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD στην πλάτη του tablet και μια selfie μπροστά των 8 Megapixel. Ενσωματώνει δύο μικρόφωνα με τεχνολογία μείωσης θορύβου για να σας ακούν καλύτερα όταν πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις. Η επιλογή Kids Mode δίνει στους γονείς τον έλεγχο του tablet και στα παιδιά πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο και εφαρμογές που αυτοί θα αποφασίσουν δημιουργώντας ένα φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον χρήσης για αυτά.

, TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Το TCL 10 TAB MAX 4G τρέχει Android 10 με TCL U 1.0.5 και έρχεται με τιμή 299 ευρώ και τον γρήγορο φορτιστή 18W στη συσκευασία μαζί με το καλώδιο USB.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.