Techblog podcast, Όλα τα hands-on video και σε αρχεία ήχου MP3

Εδώ στο Techblog αγαπάμε την τεχνολογία, αγαπάμε όμως και την άνεσή σας. Τώρα μπορείτε να ακούτε τις παρουσιάσεις του TechblogTV στο κινητό τηλέφωνο, το αυτοκίνητο ή το φορητό σας MP3 όπου και αν βρίσκεστε χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σήμερα ξεκινάμε αυτή την ιδέα μετατρέποντας δυο από τις πιο πρόσφατες παρουσιάσεις βίντεο σε αρχεία MP3, αυτές των LG Optimus 2X και Sony Ericsson XPERIA Arc. Όπως μας έχετε μάθει στα βίντεο τα λέμε αρκετά περιγραφικά και σε ένα μεγάλο βαθμό με τα συγκεκριμένα αρχεία ήχου δεν θα έχετε πρόβλημα.

Από εδώ και πέρα όμως κάθε κινητό, smartphone ή gadget που θα παρουσιάζουμε με βίντεο στο TechblogTV θα το κάνουμε και ειδική παρουσίαση σε αρχείο ήχου MP3 προσπαθώντας να μεταφέρουμε όσο καλύτερα γίνεται την παρουσίαση του χωρίς εικόνα. Καλή ακρόαση!

LG Optimus 2X
Μέρος 1ο (12.7ΜΒ) – download
Μέρος 2ο (8.7ΜΒ) – download

Sony Ericsson XPERIA Arc
Μέρος 1ο (9.8ΜΒ) – download
Μέρος 2ο (11.4ΜΒ) – download

, Techblog podcast, Όλα τα hands-on video και σε αρχεία ήχου MP3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jended

Δυς λεξια

Jended

Καλή προσπάθεια

Αντώνης

Κώστα ποτε θα μπουν στο iTunes να τα κατεβασω??

DIMITRISKE

μπράβο φιλε μην σταματήσεις ποτε!!

Αντώνης

Αστιευομαι καλε.. Απλα επειδη τωρα και η κουτσι μαρια εχει κατι το δικο της application kai bing profile..

giannis

Κώστα στο ιitunes με χρέωση.Μην ξεφεύγουμε απο την λογική της Apple.Λές να σε βάλω ringtone στην αρχή που ξεκινάς πάντα : tecblog.gr…Θα το σκεφτώ

vagosnet

iTunes κωστα!!!iTunes για μεγαλύτερη ευκολία….και να είναι και πιο μουράτο…και να σε ακούνε και σε καθε γωνιά του κόσμου!!!

Αντώνης

Ναι ναι..αντε να κανουνε επιτυχια και με το καλο Billboard

Vasilis Bouras

Techblog videos και στο itunes… Yeah!
Τα πάντα όλα παντού και πάντα… Ωραίοι

loula

μπραβο ρε φιλαρακι!!πολυ καλο 🙂

Γιωργος Ταχ.

Κώστα μπράβο σου.πολύ ωραία σκεψη

Και αν θες να γίνω ο μάνατζερ σου για να τα βγάλουμε και στα δισκοπωλεία σε cd, βινιλιο, κασέτα 1 φορά τον χρόνο.χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]