TechblogTV, Το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι με hands-on video τεχνολογίας

Από το 2007 το Techblog.gr και το TechblogTV σας παρουσιάζουν τις καλύτερες συσκευές τεχνολογίας και σας βοηθάνε να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες και το πορτοφόλι σας. Με βιντεο που ετοιμάζονται να ξεπεράσουν το 1 εκ. views, άλλα που πλησιάζουν το μισό εκατομμύριο θεάσεις το TechblogTV αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο ελληνικό κανάλι με 679 hands-on video τεχνολογίας και πάνω από 10.500 subscribers! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

, TechblogTV, Το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι με hands-on video τεχνολογίας

, TechblogTV, Το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι με hands-on video τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
googoo32

Καλημέρα Κώστα και Χρόνια Πολλά! Μπράβο καλή συνέχεια να έχετε και πολλά ακόμα hands-on,διαγωνισμοί κ.λ.π! Είμαστε Techbloggers πως να το κάνουμε!

μιχαλης

Χρόνια πολλά Κώστα και καλές γιορτές και ένα μεγάλο μπράβο για αυτό που κάνεις και μας κρατάς ενημερωμένους να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά το 2013 με περισσότερα hands-on
κι εμείς σαν techbloggers θα σε παρακολουθούμε συνέχεια σε όλα τα hands-on !!!!

Αποστόλης

Χρόνια πολλά Κώστα.Το techblog με ”ανάγκασε” να γραφτώ σε κανάλι στο youtube.Συνεχίστε με το ίδιο κέφι, γιατί είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.Καλή χρονιά και εύχομαι να βλέπεις τη δουλειά σου ερασιτεχνικά, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.

K.boug

Μπραβο σε εσενα και την ομαδα σου!!
σε παρακαλουθω καθημερινα και εχεις μονιμα ενα tab στο chrome μου για να σε διαβαζω!
Καλη συνεχεια να εισαι αντικειμενικος αναλυτικος με φωτο και βιντεο να παιρνεις το κατάλληλο feedback απο τα σχολια των πολλων και να προοδευεις!!
Συνχαρητηρια και με το καλο το νεο ετος να σου φερει οτι σου στερήθηκες!

anastasis

Μπράβο Κώστα! Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια !techblogers εδώ είμαστε για να σε στηρίζουμε 🙂

dabster

Χρονια πολλα σε σενα και σε ολη την ομαδα σου!!!Μπραβο Κωστη για την καταπληκτικη δουλεια που κανετε τοσα χρονια και να ξερεις οτι θα μαστε εδω για να σε στηριζουμε.Ευτυχισμενο το 2013!!!
Αναμενουμε παρουσιασεις και νεα απο τη CES 2013…

kostis

Καλημερα Κωστα χρονια πολλα!
Συνεχισε ετσι πολυ καλος!

αγγελος χυτηρογλου

οτι και να πω ειναι λιγο!απλα θα στα πω στην κοπη της πιτας! XD

Kostas

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές γιορτές !!

Συγχαρητήρια στο Techblog , που ειναι το πιο πληροφορημένο και αξιόπιστο site τεχνολογίας στην Ελλάδα . Συνεχίστε έτσι και εύχομαι σύντομα ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές !!

kostis

Συχγωρεσε με Κωστα Βλαχακη που θα βγω λιγο off topic….
Λυπαμαι που καποια site οταν μαλλον δεν τα αρπαζουν απο καπου οπως θα ηθελαν θαβουν τεχνολογικα γκατζετακια…
Χαιρομαι που οσο σε εχω παρακολουθησει δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου να το κανεις!
Μιλαω για review στο 7αρακι που φερνει η forthnet…..πιο πουλημενο το site πεθαινει!

Τάσος

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά Κώστα! 🙂

AnakinSkywalker

Χρόμια πολλά Κώστα, σε σένα και σε όλα τα παιδιά της κοινότητας του techblog. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως η εμπιστοσύνη του κόσμου και η επιτυχία του site δεν είναι προϊόν τύχης αλλά αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του Κώστα αλλά και της αγάπης του για την τεχνολογία. Έτσι και όλοι εμείς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη έχουμε την χαρά να βρισκόμαστε διαδικτυακά στο αγαπημένο μας site. Χρόνια πολλά σε όλους!

Στράτος

Ευχαριστω Techblog που μας κρατας ενημερωμενους και ειμαστε μεσα στο κοσμο της τεχνολογιας…Συγχαρητηρια για τους διαγωνισμους σου….Επισης ο Κωστας ειναι παρα πολυ καλος για να κανει hands – on..Καλα Χριστουγεννα σε ολους.

lorentzos

Καλησπέρα Κώστα, χρόνια πολλά και καλά σε εσένα και τα κορίτσια σου, και πάντα τα καλύτερα!!!!!

Μοναδικος τροπος παρουσιασης για τα ελληνικα δεδομενα απο τον Κ.Βλαχάκη ,συνδυαζει επιτυχως τεχνολογια με χιουμορ και κανει το “η τεχνολογια μας ενωνει” πραγματικοτητα! Μια μαζωξη στην Σαλονικα θα ηταν ιδανικη για να το αποδειξουμε και εδω περα Κωστα 🙂
Χρονια πολλα σε ολους και σε ολες, καλες γιορτες και ας ξεφυγουμε απο την μιζερια μας αυτες τις λιγες μερες! (μετα μπορουμε να επιστρεψουμε 😛 )

Μπράβω Κώστα εέσε τέλειως
Από το 2009 που βρήκα το techblog κάθε μέρα μόλις ξυπνήσω ανήγω techblog απο το κηνιτό να δω τη καλό ανέβασες.
Χρώνια πολλά οτι επυθημής.δυνατός με υγεία να ξέρεις οτι και το νέο χρόνο θα είμαστε μαζη σου και θα βλέπουμαι unboxing/hand on.

Είσε τέλειως σε αυτό που κάνεις τόσα χρώνια σηνέχησε έτσι φαντάσου οτι εχω δει όλα τα βίντεο σου πανω απο 30 φωρές το καθένα μαρεσουν πολλύ.

Κώστας

Χρόνια πολλά στο techblog! Σας ακολουθώ τουλάχιστον 2 χρόνια αν και δε γράφω συχνά. Βλέπω τα hands on και τις περισσότερες δημοσιεύσεις. Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και ελπίζω η κοινότητά μας να μεγαλώνει αδιάκοπα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]