techblogTV | Παρουσιάζουμε το MacBook Air

Αποκλειστικά στο TechblogTV η πρώτη ελληνική βίντεο-παρουσίαση του MacBook Air της Apple. Ο Νίκος Μύρτου, Pro Business Development Manager της Rainbow παρουσιάζει συνοπτικά τις αρετές του Air και μας δείχνει επί του πρακτέου τις δυνατότητες πολλαπλής αφής του νέου track pad δανεισμένες από τα iPod Touch και iPhone. Δείτε το βίντεο.

MacBook Air πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandros

Aaaaaaaaaaaapsogo einai. To 8elw na to parw!!! :'(
(kwsta, paizei na to klhrwseis? :P)

Gogo

poli wraio tromero apla, alla me polla parelkomena gia na einai plires!

tasosvel

Σίγουρα δεν μπορείς να το έχεις σαν κύριο pc. !! Θα σε εκνευρίσει χωρίς cd drive και με μόλις ένα usb. Αλλά από φορητότητα και από εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά. Είναι ιδανικό αν χρησιμοποιείς pc σε ταξίδια ή ενώ κινήσαι .

Alexandros

@ tasos: akrivws gi’ auto to 8elw egw. Einai sigouro oti kapoia stigmh sto ameso mellon 8a to parw, to 8ema einai to pote… 🙂

tasosvel

Εγώ γενικότερα δν δουλεύω Mac και δεν ξέρω κατά πόσο μορεί να με βολέψει ένα laptop με Mac. Αυτή τη στιγμή είμαι σε αναζήτηση ενός eee pc που πιστεύω θα με βολέψει αρκετά παρόλο που έχει μικρή οθόνη.

ProBlog

1800 ευρώ για ένα «μισό» υπολογιστή ??? Γιατί να μην πάρεις το MacPro είναι σουπερ. Το MacAir είναι μόνο φρουφρου και αρώματα τίποτα παραπάνω !!

nmpardakis

Μπράβο ρε Κωστή για το video!

John Karakatsanis

Όντως πολύ ωραίο το βίντεο Κώστα και είναι η πρώτη παρουσίαση που βλέπω του MacBook Air στην Ελλάδα!

Billy F.

@Νίκος Μύρτου (Rainbow)
Νομίζω πως ξεχάσετε να αναφερθείτε στο Remote Disk -> https://docs.info.apple.com/article.html?artnum=307317

@Costas
Good job!

Νίκος Μύρτου

@Billy F.

Όντως στο συγκεκριμένο βίντεο (λόγω χρόνου) δεν αναφέρεται η τεχνολογία του remote disc, ενός λογισμικού που περιλαμβάνεται στα δισκάκια του Air και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να “δανειστεί” το οπτικό drive ενός άλλου υπολογιστή (είτε Mac είτε Windows based) δικτυακά -τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα- για την εγκατάσταση λογισμικού που απαιτεί την ύπαρξη οπτικού drive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.