techblogTV | Purple Magic 3G Linux phone

, techblogTV | Purple Magic 3G Linux phoneΤο Linux εισβάλει στα κινητά. Η NXP σε συνεργασία με την Purple Labs ανακοίνωσε το 3G Linux κινητό τηλέφωνο, Purple Magic. Με κόστος μόλις 100$ η συσκευή ενσωματώνει λειτουργίες video κλήσης, music player και video streaming. Χρησιμοποιώντας το Purple Magic, διαπίστωσα πόσο οικονομική όσο και αξιόπιστη μπορεί να γίνει η τεχνολογία. Το entry level 3G clamshell κινητό της Purple Labs θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές και σε ερώτησή μας αν θα έρθει και Ελλάδα, δεν λάβαμε σαφή απάντηση. Δείτε το βίντεο από τη Βαρκελώνη.

Purple Magic 3G Linux phone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Τέτοια να ακούμε ! Φτηνό και αξιόπιστο λειτουργικό στα κινητά ! Αν έχει και καλή ποιότητα κατασκευής θα είναι ότι πρέπει !

kid

Να ρωτήσω εαν μπορούμε να το αγοράσουμε μέσω ίντερνετ εμεις οι Έλληνες, εαν δεν έρθει στην Έλλαδα.Αν ναι απο που προτείνετε;

kid

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.

Smartphones Windows 11 Linux

Windows Subsystem for Linux: Θα γίνει ειδικό app στο Store

H νέα έκδοση του Windows Subsystem for Linux θα πάρει τη μορφή ενός app στο Microsoft Store, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Software Apple Linux Mac

Τα Mac με Apple M1 chip μπορούν πλέον να τρέξουν και Ubuntu Linux

Μέσω της VM πρότασης της Corellium, οι χρήστες Mac με Apple M1 chip μπορούν να τρέξουν την πλήρη έκδοση των Ubuntu Linux, με μερικούς περιορισμούς.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.