Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

, Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

Το Xiaomi 11 Lite 5G NE παρουσιάζει μια κομψή αισθητική, συγκεντρώνοντας όλα τα προνόμια σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σώμα, με διαστάσεις μόλις 6,81m χλστ. και βάρος 158 γρ. Ο σχεδιασμός ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο χάρη στα μικροσκοπικά bezels μεγέθους 1,88 χλστ., τόσο στο πάνω μέρος όσο και στα πλαϊνά, καθώς και από τις τέσσερις επιλογές κομψών χρωμάτων.

, Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

Χάρη στην οθόνη AMOLED DotDisplay 6,5″, την υποστήριξη TrueColor 10-bit και το Dolby Vision, το Xiaomi 11 Lite 5G NE προσφέρει πραγματικά ζωντανή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα, απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και λεπτομέρεια. Έρχεται με κύρια κάμερα 64MP, μια κάμερα ευρείας γωνίας 8MP και μια κάμερα τηλεμακρό 5MP. Η συσκευή έρχεται μαζί με μια σειρά εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης, στα οποία περιλαμβάνονται τα One-click AI cinema, φίλτρα κινηματογραφικών βίντεο και ένα νέο Vlog mode.

, Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

Με επεξεργαστή Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G, το Xiaomi 11 Lite 5G NE χρησιμοποιεί την τεχνολογία 5G για να απογειώσει την καθημερινή σας εμπειρία. Με διαθέσιμη υπέρ-ταχεία σύνδεση, μπορείτε να κάνετε stream HD videos ή να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια χωρίς lag, αλλά και να απολαύσετε πεντακάθαρες βιντεοκλήσεις. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία μεγέθους 4,250mAh και τεχνολογία φόρτισης στα 33W.

, Xiaomi 11 Lite 5G NE review: Το θέλεις τώρα!

Tο Xiaomi 11 Lite 5G NE αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου με τιμή 439 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και μαζί δώρο ασύρματα ακουστικά για τις πρώτες ημέρες διάθεσης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ωραίο κινητό και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά προσωπικά θα πήγαινα προς το Galaxy A52s. Προσφέρει έξτρα αδιαβροχοποίηση, καλύτερη οθόνη και OIS στην κάμερα και το βρίσκεις κοντά στα 340 ευρώ.
Αν βάλουμε και την πολύ καλύτερη υποστήριξη που δίνει η Samsung στα κινητά της θεωρώ ότι το Galaxy είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνω απολυτως …Ois και ip67 σε οδηγουν samsung ευκολα περα απο ολα τα υπολοιπα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.