Xiaomi 12T Pro: Unboxing με το Μαγικό Κοπίδι και Mega κάμερα

Xiaomi 12T Pro unboxing, Xiaomi 12T Pro: Unboxing με το Μαγικό Κοπίδι και Mega κάμερα

Το νέο Xiaomi 12T Pro διαθέτει pro-grade κάμερα που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας μέσω smartphone. Διαθέτοντας ένα προηγμένο σύστημα απεικόνισης 200MP, το οποίο συνοδεύεται από πρωτοποριακό hardware, καθώς και από τους προηγμένους αλγόριθμους AI της Xiaomi, το Xiaomi 12T Pro προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με υψηλή ευκρίνεια, δυνατή νυχτερινή φωτογράφιση και γρήγορη εστίαση.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με μια ποικιλία άλλων βελτιώσεων, επιτρέπουν τη λήψη λεπτομερειών στις φωτογραφίες, χωρίς απώλεια εστίασης, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τη λήψη θεμάτων που κινούνται γρήγορα.

Απολαύστε το unboxing και δείτε το review του Xiaomi 12T Pro.

Το Xiaomi 12T Pro κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 13 Οκτωβρίου σε μια μόνο έκδοση 12GB/ 256GB και τιμή 899 ευρώ. Τις πρώτες 10 μέρες θα δίνεται μαζί με δώρο σκούπα ρομπότ της Xiaomi, τη MOP2.

Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα με 2x zoom, που μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του μεγάλου μεγέθους του αισθητήρα στις 1/1.22″, για να τραβήξει ιδανικά πορτραίτα. Με τα Xiaomi ProCut και Ultra burst, το Xiaomi 12T Pro σας βοηθά να κόψετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενο που μοιάζει επαγγελματικό με έξυπνο τρόπο. Το Xiaomi 12T Pro παρέχει επίσης και τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε 8Κ, ξεκλειδώνοντας έτσι τη σκηνοθετική δημιουργικότητα του χρήστη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.