Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Δοκιμάζουμε το νέο flagship smartphone [Review]

, Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Δοκιμάζουμε το νέο flagship smartphone [Review]

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Xiaomi Mi 10 Pro το νέο flagship smartphone του κινέζου κατασκευαστή που περιμέναμε ανυπόμονα να ανακοινωθεί, και σίγουρα όχι μόνο fans της Xiaomi. Και να που τώρα κυκλοφορεί, και στην Ελλάδα, με τιμή 1099 ευρώ… και κάπου εδώ οι λέξεις φτηνό και Xiaomi αλλάζουν κατεύθυνση!

‘Η μήπως δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι… Ναι το Mi 10 Pro 5G έρχεται φορτωμένο με όλα τα specs που χαρακτηρίζουν ένα smartphone ώς flagship για το 2020 μαζί όμως έρχεται και η τιμή βέβάια, flagship και αυτή!

, Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Δοκιμάζουμε το νέο flagship smartphone [Review]

Επεξεργαστής Snapdragon 865, μνήμη 8GB RAM LPDDR5, ενσωματωμένη μνήμη 256GB UFS3.0, τετραπλή κάμερα με βασικό αισθητήρα 108 Megapixel και λήψη video 8Κ, selfie 20 Megapixel, οθόνη 6.67″ Super AMOLED FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, “ισσοροπημένα” στερεοφωνικά ηχεία και μπαταρία 4500 mAh με γρήγορη φόρτιση 50W.

Στα “έξτρα” περιλαμβάνονται 5G, WiFi 6, Bluetooth 5.1, NFC, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, face unlock, ασύρματη φόρτιση και reverse wireless charging. Τρέχει Android 10 με MIUI 11.

Πάμε να να τα δούμε όλα αναλυτικά στο hands-on review. Αν δεν έχετε δει το unboxing, θα το βρείτε εδώ.

, Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Δοκιμάζουμε το νέο flagship smartphone [Review]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ωχ…Κώστα εσύ? τη έπαθες ρε παιδί? τη Review είναι αυτό? πού είναι η ωραίες ατάκες? που είναι αυτό το αληθινό που έβγαινε προς όλους εμάς?….Ελπίζω αυτό το είδος Review να είναι το τελευταίο και να γυρίσεις στα παλιά σου και τα καλά σου review!.

Giannisanag

εγω δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι η ουσια θα ειναι ιδια, αλλα τα hands on σου ειναι μια απολαυση…. σημερα ειναι σαν σερβιρεες μπαμιες ενω τοσα χρονια σερβιρες κοντσουβλι,. Οσο καλες και ποιοτικες και μερακλιδικες, παραμενουν μπαμιες. Με γεια το νεο Look και το νεο Studio αλλα ειναι το format του βιντεο που προβληματισε περισσοτερο πιστευω

Giannisanag

Μαζι σου σε αυτο!!! αναμενουμε τα επομενα!! ο Μαης θα ειναι καυτος (ερχονται πολλα)

Στέργιος

Πολύ καλή παρουσίαση, περιεκτική και όπως πρέπει, συνέχισε έτσι!

Vladimiros

Καμερα 1 λεπτο, οθονη 1 λεπτο, ηχεια 0.5 λεπτα, κατασκευη ουτε μισο λεπτο…ειναι σαν να ειδα διαφημισεις στην τηλεοραση για καποιο smartphone…Kωστα πρεπει να ακουσεις τον λαο σου..αν δεν αρεσει στους περισσοτερους πρεπει να γυρισεις στο Κοντσοσούβλι…

Vladimiros

Οκ περιμενουμε να γινεις καλυτερος…πολυ συντομο βιντεο που οι techblockers περιμεναν γιαυτο σχεδον 1 μηνα…το Unboxing video του 8pro ηταν 6 λεπτα..και ολοκληρο Review με αυτο 5 λεπτα…τεσπα οι τεχνολογια μας ενωνει…8 χρονια παρακολουθω…

Vladimiros

Μαζι σου ειμαστε man,ευχομαι οτι καλυτερο στο Site και σε στηριζουμε!! οποιος αγαπαει την τεχνολια αυτο θα κανει ουτε σι αλλιως…

Μακρινός Γεώργιος

Πότε υπολογίζετε ότι θα σρχισει να κατρακυλάει η τιμή στο συγκεκριμένο μοντέλο;

harathan

Xiaomi πάνω από.350.ευρω δεν πρόκειται να περπατησει ακόμα κι αν είναι το.καλυτερο του κοσμου Τελος

Kos

Ωραία η παρουσίαση Κώστα Ιδιαίτερα όταν μιλάς για την καθαρότητα των φωτογραφιών και φαίνεται το FAIRY, μία εικόνα χίλιες λέξεις…

George

Καλημερα Κωστα. Ξεκινησα να παρακολουθω το techblog απο οταν ειδα το hands on που ειχες κανει για το HUAWEI Ascend D1 quad XL (στα ξεκινηματα της Huawei στα smartphones χρονια πισω) και μου αρεσε παρα πολυ η παρουσιαση σου γενικοτερα. Με ολο το σεβασμο θα ηθελα να ειναι πιο αναλυτικα τα βιντεακια. Π.χ. γωνια θεασης, αν εχει ir blaster, να ακουσουμε μουσικη απο stereo ηχεια, αν δεχεται e-sim κ.α. Να μας εκανες επιδειξη της καμερας και οχι απλα επιγραμματικα τα specifications. Με αλλα λογια μας ελυνες αποριες και μεσα απο σενα μαθαιναμε για το κινητο πραγματικες πληροφορίες.

Asos206

Γεια σου Κώστα, πολύ ωραία η παρουσίαση ίσως όσο πρέπει,γενικά δε κουράζει των ακροατή. Στο δια ταύτα τώρα, επείδει περίμενα πολύ καιρό ποτέ θα βγει ακούγοντας όλα αυτά τα καλά που θα έχει πάνω είχα αποφασίσει να το αγοράσω, αλλά τελικά με φρέναρε η τιμή.
Πιστεύεις με το χέρι στη καρδιά, ότι αξίζει να δώσει κάποιος τα χρήματα αυτά σύμφωνα πάντα με των ανταγωνισμό?
Κάποια στιγμή όλοι το περίμεναν ότι ξαφνικά θα αλλάξει η πολιτική της εταιρείας όσο αφορά της τιμές, όλοι ακολουθούν τη πεπατημένη, φθηνά και καλές κατασκευές στην αρχή να τραβήξουν κόσμο και ξαφνικά η τιμή στο Θεό!
Μίπος τελικά βιάστηκε να ανεβάσει την τιμή ενώ τελικά δεν το αξίζει? Και για μια τιμή που είναι αρκετά ποιο ακριβή από… Τα ακριβά! Μιλάμε για ένα κινητό που δεν έχει IP68 και είναι κάτι το βασικό πλέον στης μέρες μας.
Προσωπικά θα ήθελα από εσένα κάποια στιγμή ένα συγκριτικό ανάμεσα σε αυτό, και το oneplus 8 pro, νομίζω ότι ο κόσμος που ενδιαφέρεται για παράδειγμα σε αυτή τη κατηγορία είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά.

Baioss

Μονος σου απαντάς στην ερώτηση σου. Θέλεις IP68 και δύο κάρτες SIM η δε τα θέλεις; Σου αρέσει το Miui η το Oxygen OS; 1000€ θα δώσεις, οπότε αποφάσισε εσύ για την τσέπη σου.

Μιχάλης

Μία διόρθωση. Δεν προφέρεται Ζιαόμι αλλά Shaomi Σαόμι με παχύ Σ. Το Χ στα κινεζικά αντιστοιχεί στο Σ και δυστυχώς το Ζιαόμι προέρχεται από την κακή Αγγλική παράφραση του Χ ως Ζ.

Στελιος

Κωστα αν θες και εμένα την γνώμη μου έστω και αργά γιατί διαβάζω το Site σου με χρονική σειρά ανεξάρτητα ποσό πίσω είμαι στον χρόνο όπως σου είχα πει μια φορά σε ένα από τα online που έκανες στο Facebook, αυτό το στυλ hands on ναι μεν το παρουσιάζεις καλά και σίγουρα στο μέλλον θα το παρουσιάζεις καλύτερα αλλά μοιάζεις πιο πολύ με πλασιέ παρά σαν χρήστης. Το παλιό στυλ ναι μεν ήταν πιο χρονοβόρο και ίσως κουραστικό μερικές φορές αλλά ήσουν από την μεριά την δικιά μας του ΧΡΗΣΤΗ! Έπαιρνες το κινητο και το ξεζούμιζες και γουστάραμε.
Τώρα φαίνεσαι σαν επαγγελματίας παρουσιαστής.
Εγώ προσωπικά σε προτιμούσα με το παλιό στυλ αλλά εφόσον αυτή είναι η απόφαση σου σου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο αυτό τροπο hands on.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.