Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

, Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

Το Mi 11 Ultra ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του αλλά κυρίως για τη σκηνοθετική ματιά που προσφέρει ο αισθητήρας GN2 ανάλυσης 50ΜΡ, που για πρώτη φορά ενσωματώνεται σε κινητό. Αυτός ο υψηλών προδιαγραφών φακός είναι ο πρώτος με μέγεθος αισθητήρα 1/1.12” μπορεί να παράγει εντυπωσιακά 4-in-1 2.8μm Super Pixels. Το σύστημα κάμερας συμπληρώνουν ο υπερευρυγώνιος φακός 48ΜΡ και ο τηλεφακός 48ΜΡ. Η pro-grade τριπλή κάμερα περιλαμβάνει εξαιρετικά ισχυρό hardware με εξελιγμένο λογισμικό φέρνοντας το Mi 11 Ultra στη κορυφή του DxOMark, με μεγάλη άνεση.

, Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

Το Mi 11 Ultra είναι εξοπλισμένο με μια 6.81” 120Hz WQHD+ AMOLED quad-curved DotDisplay οθόνη, με απόδοση χρωμάτων επαγγελματικού επιπέδου και υποστήριξη HDR 10+ και AdaptiveSync. Mε ανάλυση 3200 x 1440 με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 480Hz, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά γρήγορη και αναλυτική οθόνη με μέγιστη φωτεινότητα στα 1700 nits.

, Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

Καλυμμένη από το Gorilla Glass Victus, η οθόνη έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε πτώσεις αλλά και γρατζουνιές, ενώ η συσκευή κατέχει πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Το Mi 11 Ultra φορά τον Qualcomm Snapdragon 888 μαζί με το ταχύτατο LPDDR5 + UFS 3.1 συνδυασμό αποθήκευσης. Εκτός από τα κορυφαία χαρακτηριστικά, η απόδοση της mobile πλατφόρμας ενισχύεται από ένα υψηλών προδιαγραφών σύστημα αντιμετώπισης των υψηλών θερμοκρασιών.

, Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

Τέλος, η 1.1” AMOLED οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής επιτρέπει γρήγορο έλεγχο και ευκολότερη χρήση της κύριας κάμερας για selfie φωτογραφίες, ενώ χάρη στη συνεργασία της Xiaomi με την Harman Kardon, τα διπλά στέρεο ηχεία του Μi 11 Ultra προσφέρουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

, Xiaomi Mi 11 Ultra review: Διαστημικό!

Το Mi 11 Ultra κυκλοφορεί σε έκδοση 12GB RAM και 256GB ROM με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 1.299,90 ευρώ. H συσκευή είναι διαθέσιμη σε χρώμα Ceramic Black και Ceramic White. Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, ισχύει ειδική προσφορά όπου με κάθε αγορά Mi 11 Ultra θα δίνεται δώρο το Mi Wireless Charging Stand ισχύς 80W.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Nα υποθέσω το είναι 4g που ακούστηκε στο βίντεο είναι λάθος.

Nickolas

1.300 ευρωπουλα! Χμμμ Σίγουρα το κινητό έχει τα πάντα όλα, ωστόσο πρώτον το miui δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές, δεύτερον με τόσα μοντέλα που βγάζει η Xiaomi κάθε χρόνο αμφιβάλλω αν μπορεί να τα υποστηρίξει σε βάθος χρόνου.
Αυτή τη στιγμή το S21 Ultra το βρίσκεις στα 1.080 ευρώ και μάλιστα σε μαγαζιά που προσφέρουν και πολλές άτοκες δόσεις. Πιστεύω θα έπρεπε να δώσουν κανα δώρο της προκοπής, αν ήθελαν να έχουν καλές πωλήσεις.

Βασιλης

Νικο το ιδιο μπορεις να βρεις και το xiaomi,με ατοκες δοσεις,και σε πανω απο 24,η διαφορα στην τιμη εξανεμιζεται.Για την υποστηριξη υποθετεις πως “δεν”,στην πραγματικοτητα δεν το ξερεις κι απ την αλλη,αν συγκριθουν σαν ναυαρχιδες,η xiaomi παιρνει κεφαλια με τον sd 888 κι η samsung με την εμμονη της στον “ευρωπαικο” exynos.Ειναι θεμα καθαρα προτιμησης και προσωπικα δεν θεωρω την τιμη αυτη ευκαιρια για να παρει καποιος το samsung αντι αυτου του xiaomi.Να επισημανω πως ειμαι κατοχος samsung s9+.

Nickolas

Η διαφορά στην τιμή είναι 220 ευρώ, είναι αρκετά μεγάλο ποσό ακόμη και αν μιλάμε για δόσεις και ο λίγο καλύτερος 888 δε νομίζω οτι δικαιολογεί τα έξτρα χρήματα. Για την ώρα φυσικά, αν αργότερα πέσει η τιμή το βλέπουμε, ωστόσο μη ξεχνάμε πως αν αγοράσεις Xiaomi που δεν εισάγεται από την Infoquest δεν έχεις επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα, θα πρέπει να τρέχεις στο σκρουτζομάγαζο που το αγόρασες.
Για την υποστήριξη όντως υποθέτω, αλλά εδώ που τα λέμε η έως τώρα πορεία της δεν είναι και η καλύτερη σε αυτό το κομμάτι, επίσης η ίδια δηλώνει οτι δίνει σε όλα τα μοντέλα της 2 χρόνια υποστήριξη και ίσως κανα χρόνο παραπάνω ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά και αυτές αραιά και που, ενώ η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ τυπική σε αυτό το κομμάτι και τώρα πια προσφέρει 4.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΛΗΣ

Xiaomi mi 11 ultra η samsung s21 ultra η κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά?

NLS

Καμιά ιδέα γιατί τον τελευταίο μήνα είναι εξαφανισμένο, χωρίς ένδειξη νέας διάθεσης;
Είναι παγκόσμιο το θέμα;
Δε βρίσκω κάτι γραμμένο πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.