Xiaomi Mi 11: Unboxing στο χρώμα Midnight Grey

, Xiaomi Mi 11: Unboxing στο χρώμα Midnight Grey

Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε το νέο Xiaomi Mi 11 5G με Snapdragon 888, 8GB RAM LPDDR5, 256GB ενσωματωμένης μνήμης, τριπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 108 Megapixel, οθόνη Οθόνη 6.81″ AMOLED DotDisplay 120Hz με ανάλυση WQHD+ και τιμή 899 ευρώ. Έχει στερεοφωνικά ηχεία Harman Kardon, WiFi 6, Bluetooth 5.2, NFC, μπαταρία 4600 mAh με γρήγορη φόρτιση 55W, ασύρματη φόρτιση 50W, reverse charging 10W και τρέχει Android 11 με MIUI 12.

Η αγορά του Mi 11 από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi θα συνοδεύεται από προσφορά δωρεάν υπηρεσίας επισκευής σπασμένης οθόνης, η οποία θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές έως και 15 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου 2021 μέχρι και 10 Ιουνίου 2022. Επίσης, όσοι προμηθευτούν πρώτοι το νέο Xiaomi Mi 11 θα λάβουν ως δώρο και το Mi Watch, αξίας 129 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένα τεμάχια.

Η αγορά του Mi 11 από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi θα συνοδεύεται από προσφορά δωρεάν υπηρεσίας επισκευής σπασμένης οθόνης, η οποία θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές έως και 15 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα, δηλαδή από τις 11 Μαρτίου 2021 μέχρι και 10 Ιουνίου 2022. Όσοι προμηθευτούν πρώτοι το νέο Xiaomi Mi 11 θα λάβουν ως δώρο και το Mi Watch, αξίας 129 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένα τεμάχια.

, Xiaomi Mi 11: Unboxing στο χρώμα Midnight Grey

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Techblog μια ερώτηση, το Xiaomi Mi 11 σου το έστειλαν ή το αγόρασες ??? Ρωτάω γιατί σε βίντεο ξένου (Να μην πω χώρα γιατί θα καταλάβουν ποιον λέω και θα κάνω διαφήμιση) Στο κουτί που του έστειλε η Xiaomi είχε φορτιστή και το καλώδιο μέσα αλλά σε αυτό που αγόρασε ανώνυμα δεν είχε φορτιστή και καλώδιο μέσα.

Ovelix

Θα έχει ενδιαφέρων λοιπόν να δούμε τι περιλαμβάνει το κουτί όσον αφορά την αγορά από τον απλό κόσμο στην Ελλάδα (αν θα υπάρχει ο φορτιστής αλλά και η θήκη) και το λέω γιατί σε παλαιότερα βίντεο UnBoxing σου έχω δει οι συσκευασίες διάφορων εταιριών να έχουν πχ θήκες, ακουστικά κλπ και τελικά όταν το αγόραζα εγώ ή κάποιος φίλος μου από επίσημο κατάστημα να μην έχει μέσα ούτε θήκες ούτε ακουστικά.

ironman mark 45 αισίως....

 Η xiaomi δεν βάζει φορτιστή στη Κίνα, και εκεί ακόμα σου δίνει την επιλογή να τον πάρεις δωρεάν έξτρα. Στην Ευρώπη έρχονται με φορτιστή στη συσκευασία.

Ovelix

Άκουσα σε ένα Αγγλικό βίντεο πως η επιλογή για να πάρεις το Xiaomi Mi 11 με το φορτιστή δωρεάν θα είναι μόνο όσον αφορά της OnLine αγορές και πως θα είναι προσωρινό, πως δηλαδή θα σταματήσει να υπάρχει η επιλογή του δωρεάν φορτιστή. Τέλος πάντων περισσότερο δεν μας νοιάζει τι γίνεται έξω αλλά τι θα γίνεται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.