Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi 9 με οθόνη 6.47″ τεχνολογίας AMOLED (κατασκευής Samsung) με ανάλυση FullHD+ (1080×2340 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM 6GB και τριπλή κάμερα 48MP (κατασκευής Sony) + 16MP + 12MP.

Το Xiaomi Mi 9 ενσωματώνει selfie camera 20 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και γρήγορης φόρτισης. Η τιμή της έκδοσης με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης που παρουσιάζουμε, είναι 549 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Xiaomi Mi 9 ελληνικό unboxing video με το Μαγικό Κοπίδι

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Xiaomi Mi 9 hands-on, Xiaomi Mi 9 ελληνικό hands-on review από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξανδρος

Σε 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει ακρως απαραδεκτο να ην το εχουν κ με το ζορι να σου πουλησουν Σαμυ κ.α

Αλεξανδρος

Οπως επισης δεν εχουν κ το ΗΟΝΟR VIEW 20 αλλα μην αλλαζω θεμα δεν νιμιζω να ειναι αυτο που λες μιλαμε για public&mediamarkt κ τα δυο αναφερονται στην ιστοσελιδα αλλα κ επισης τονιζω οτι κ τα δυο μαγαζια εχουν κανονικα να πολιουνται οκ κανα προβλημα αλλα αλλη αισθηση το να το δεις κ απο κοντa πριν παρεις την αποφαση

Αλέξανδρος

Φιλε το πιο πιθανο ειναι το καταστημα να βγαζει περισσοτερο κερδος αν πουλησει καποιο αλλο κινητο αντι για αυτα λογο τιμης, προμηθειας και λοιπα

Φώτης Ανδριώτης

Καλημέρα, γνωρίζεις πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Xiaomi Mi9 Transparent Explorer Edition

panakart

Πολύ καλό κινητο αλλα μονο σε μένα φενεται ακριβο; Η τιμή του s10e έχει “κατρακυλήσει” και μπορεί να τα βρεί καποιος στην ίδια τιμη.

vaskor

Το Σ10e το είδα από κοντά και πραγματικά φαίνεται λίγο…
πίστεψέ με δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια πάνω από 350…
Αντιθέτως το 9άρι είναι φορτωμένο με πολύ τεχνολογία και τρομερό επεξεργαστή που για μένα είναι όλα τα λεφτά σε ένα κινητό…

Γιώργος Μ.

Το έχω πάρει πριν από 4 μέρες . Επειδή το κοιτούσα καιρό, και έχω ψάξει αρκετά θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ όσους ενδιαφέρονται. Πρώτον η συσκευή είναι πολύ smooth όπως θα λέγαμε και σε άπταιστα ελληνικά, δε κολλάει πουθενά και έχει μια πάρα πολύ καλή κάμερα . Η φόρτιση είναι απίστευτα γρήγορη για παράδειγμα με 50% μπαταρία , βάζοντάς το για φόρτιση πήγε στο 77% μέσα σε 14 λεπτά με το φορτιστή της συσκευασίας quick charge 3.0 (υπάρχει και πιο γρήγορος που δεν δίνεται με τη συσκευή και δε θα τον πρότεινα γιατί ίσως να πιέζει περισσότερο τη μπαταρία), οπότε η μικρή μπαταρία του αναλογικά με το μέγεθος της οθόνης δεν είναι εν τέλη σοβαρό μειονέκτημα. Συνεχίζω με την συνδεσιμότητα του και όσο αναφορά το 4G+ απλά πετάει ….!!!! 200mbps κατέβασμα ( προσωπικά δεν το έχω ξανά δει σε κινητό), το διπλό GPS δίνει μεγάλη ακρίβεια, πολύ κάτω από μέτρο η απόκλιση, το wifi λειτουργεί όπως πρέπει και το bluetooth ομοίως καλά. Για τους υπόλοιπους τρόπους σύνδεσης δεν έχω ακόμα εμπειρία. Ασύρματο φορτιστή δεν έχω πάρει ακόμα αλλά δεν βλέπω να παίρνω και σύντομα γιατί με την ταχύτητα φόρτισης με το καλώδιο είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πιο πολύ για… Συνέχεια »

lampros

Η οθονη στον ηλιο λεει τιποτα η οχι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.