Xiaomi Mi A1 unboxing με το μαγικό κοπίδι

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε με το μαγικό κοπίδι το Xiaomi Mi A1 με οθόνη 5.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, dual camera 12MP + 12MP και μπαταρία 3080 mAh με γρήγορη φόρτιση.

Το Mi A1 ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 5 Megaipixel και τρέχει Android Nougat 7.1.2 μέσα από το πρόγραμμα Android One της Google που υπόσχεται γρήγορες αναβαθμίσεις και security updates άμεσα όποτε αυτά γίνονται διαθέσιμα.

Το Xiaomi Mi A1 μας το παραχώρησε το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest και θα το βρείτε εκεί με τιμή 190,85 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς 20,75 ευρώ).

Xiaomi Mi A1 χρώμα χρυσό
Τελική τιμή 190,85 ευρώ, χρησιμοποιήστε το κουπόνι BFRIGR93
(συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε “Priority Line – EU Express”)

Xiaomi Mi A1 unboxing magiko kopidi, Xiaomi Mi A1 unboxing με το μαγικό κοπίδι

Η ενημέρωση που έχουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest είναι ότι επιλέγοντας σαν τρόπο μεταφοράς “Priority Line – EU Express”, η αποστολή σας δεν επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Ρώτησα πολλές φορές για να είμαι εντάξει απέναντί σας και έλαβα την απάντηση από το Gearbest ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα άλλο εκτός από την τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η αποστολή θα χρειαστεί έως και 1 μήνα για να φτάσει στα χέρια σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kodis

δεν καταλαβαινω τον λογω υπαρξης αυτης τις συσκευης οταν ηδη υπαρχει στην αγορα το redmi note 4 με τα ιδια χαρακτηριστικα και με τιμη εκκινησης στην ελληνικη αγορα 158€ μονο και μονο για την διπλη καμερα;;.

Theo

Και καλά επειδή έχει pure Android και θα παίρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά συμφωνώ και εγώ με την άποψη σου. Έχω το 4χ και τα σπάει!

John

Το stock android είναι πιο γρήγορο , πιο ελαφρύ (χωρίς σαβούρα που δεν απενεργοποιείται) και παίρνει και άμεσες αναβαθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένει κάποιος πότε θα το θυμηθεί η κάθε Xiaomi.

Σταθης

Βρε παιδιά , μην τα κοιτάτε σαν τσουκάλια , δεν το έχω ψάξει αλλά λογικά και τα εσωτερικά τους θα διαφέρουν κάπου

Άσε που το ένα είναι πανέμορφο και το άλλο είναι σαν κουτί

Ioannis

@kodis γιατι εχει dual camera και επισης optical zoom 2x ( Θεωρητικα τουλαχιστον εχει καλυτερη καμερα στην πραξη … αγνωστο) οπως και σε θεμα βιντεο 2160p@30fps vs 1080p@30fps το redmi note4, bluetooth 4.2 vs 4.1 και λιγο καλυτερα benchmark scores λογω stock ui. Τελος εχει fast charging ενω το redmi note 4 που εχει ποιο αργη φορτηση μπαταριας σε σχεση με το Mi A1. Tωρα κατα τα αλλα ειναι ιδια… αγνωστο αν αξιζει να κανει κανεις την υπερβαση και να μη παει σε redmi note 4 ή 4χ. Αυτη την απορια θα μας την λυσει με καποιο review μελλονικτα μονο ο Κωστας!

Giorgoszio

Το Nokia 5 έχει ήδη πάρει 7.1.2 εδώ και 15 ημέρες Κώστα, και αναμένουμε την 8.0 σύντομα!!

Giorgos

Τίμιο κινητό αλλά το SAR του ειναι στο Θεό. Περιμένουμε HandsOn και εντυπώσεις 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.