Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το δίκαρτο Pocophone F1 της Xiaomi με οθόνη 6.18 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 2246×1080 pixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και dual camera 12MP+5MP.

Το Pocophone F1 ενσωματώνει selfie camera 20 Megapixel με AI, ραδιόφωνο FM, αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, στερεοφωνικά ηχεία, λειτουργία face unlock και μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh. Η τιμή του ειναι 400 ευρώ και το φέρνει η InfoQuest με δυο χρόνια εγγύηση. Δείτε το βίτνεο.

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό unboxing video, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό unboxing video

Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό unboxing video, Xiaomi Pocophone F1 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Για να δούμε τι “ψάρια” πιάνει… Έχω περιέργεια γιατί ναι μεν θα είναι δυνατό λόγω 845 αλλά στα υπόλοιπα;;; Στο sar 0.537 w/kg head και 1.582w/kg body (είναι υψηλό εδώ), το σχολίασε κάποιος yutube για αυτό το αναφέρω. Αναμονή για το review!!!

JD

Σε speed test κερδιζει ανετα και το iphone Xs και το Note 9. Η οθονη βεβαια δεν ειναι AMOLED οποτε υστερει στον τομεα αυτο και επισης δεν εχει τοσο καλη καμερα. Σαν ταχυτητα ομως ειναι πυραυλος και στο 1/3 της τιμης αλλων ναυαρχιδων.

Darth

@ βασικά μόνο εκεί είναι καλο στην ταχύτητα και αυτονομία γιατί σε όλα τα άλλα χάνει .. και οθόνη είναι χαμηλής ποιότητας lcd
αλλά για αυτούς που προορίζεται η συσκευή δεν έχει αντίπαλο από την άλλη, μερικα ατομα (μπόλικα μάλιστα) θέλουν απλά να έχουν ταχύτητα αδιαφορώντας για οτιδιποτε άλλο και εκεί ειναι βασιλιας το συγκεκριμένο κινητό

JohnWave

Συμφωνώ σε όλα με όσα είπε ο Darth. Eξαιρετικός συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας με μεγάλες εκπτώσεις στην ποιότητα της κάμερας και της οθόνης ώστε να μην ανέβει η τιμή. Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για συσκευές σε αυτό το επίπεδο τιμών, δεν έχω καλή γνώση για τον ανταγωνισμό. Αν θυμάμαι καλά πάντως το Honor 10 (330€) νομίζω προσφέρει καλύτερης ποιότητας οθόνη (lcd ωστόσο και αυτή) και καλύτερη κάμερα υστερώντας φυσικά στους άλλους δύο τομείς. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει με βάση το ποια από τα 4 κριτήρια βάζει υψηλότερα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

darth δεν φανταζεσαι καν ποσους mobile gamer εχει η ινδια.. σε αυτο το κινο απευθυνεται!

JD

Η οθονη δεν ειναι χαμηλης ποιοτητας , μετρια ειναι οπως ολες οι ips οταν τις συγκρινεις με AMOLED που ειναι κορυφη. Σε σχεση με τις αλλες ips δεν υστερει.

vladimiros

@ JD Εισαι λαθος σε αυτο… ips με ips εχουν διαφορες επισης και amoled με amoled… εχει ιδια οθονη το ποκο με ΧΖ2-P20-G7 ?? που ειναι και αυτες ips? οχι φυσικα

Petros

Ποκοφον F1 Μιλάμε το όνομά είναι για γέλια

Darth

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš αυτο δεν το ηξερα ειναι η αληθεια

@JD δεν την συγκρινα με amoled με αλλες οθονες συνγρινα ακομη και η οθονη του παλιου mate 9 ειναι αρκετα καλυτερη με πολυ καλυ απεικονηση χρωματων και δεν εχει bleeding που εχουν αρκετα poco

Gregorio

Για όσους δεν τους ενδιαφέρει η πλαστικούρα λες και είμαστε πίσω στο 2008′, για όσους δεν τους ενδιαφέρει πως συνολικά η κατασκευή, η ποιότητα, η οθόνη, η κάμερα κλπ είναι τέρμα μέτρια και τους ενδιαφέρει απλά να λένε στους φίλους τους ότι έχουν τον Snapdragon 845 και 6GB Ram ναι ίσως και να αξίζει, αλλιώς όχι με την καμία δεν αξίζει η αγορά του. (υγ. Η επίσημη εισαγωγική εταιρία των Xiaomi η InfoQuest ζητάει 400€ για το PocoPhone F1 που για παραγγελία από γνωστά Κινεζομάγαζα από την Κίνα στην εξώπορτα σου με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπλάνα, κούριερ κλπ) κάποια στιγμή έπαιζε πολύ κάτω από τα 300€, η InfoQuest αν συνεχίσει με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική παίζει να καταφέρει να κάνει την Xiaomi να μην κάνει επίσημες πωλήσεις στην Ελλάδα και όλα τα Xiaomi να παρά-εισάγονται)

Gregorio

@Techblog έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε Unboxing κινητών που σου δίνουν οι επίσημοι εισαγωγείς και να έχουν μέσα θήκες, ακουστικά, κλπ και στις συσκευασίες που πωλούνται στα επίσημα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών κλπ να μην έχουν μέσα τίποτα, ούτε θήκες, ούτε ακουστικά, ούτε τίποτε, παρά μόνον το κινητό, τον φορτιστή, το Usb και τις οδηγίες. Είναι ΝΤΡΟΠΉ αυτό που κάνουν οι Ελληνικές εισαγωγικές εταιρίες και έχουν και την απαίτηση να πουλάνε ακριβότερα από όποια δίποτε άλλη χώρα.

John Real

Αντιγράφω κριτική απο το skroutz…

Για την ταχύτητα δεν μπορώ να πω πολλά τα 6gb ram και ο snapdragon 845 μιλάνε από μόνοι τους.
Η μπαταρία με βγάζει μια μέρα εύκολα (γύρο στις 14 ώρες onscreen) με βαριά χρήση gaming/data/social media/youtube/μουσική.
Φωτογραφία/βίντεο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απο τις φανταστικές φωτογραφίες με το bokeh effect αλλά και από τα 4k video, επίσης το slow motion είναι πολύ καλό και στα 120 fps αλλά και στα 240fps.
Εμφανισιακά παιδιά μην περίμενε πολλά, πλαστικό (καλής ποιότητας) αλλά άμα θέλετε να έχετε το κινητό για φιγούρα και για να τραβάει βλέμματα από την εμφάνιση του διαλέξτε κάτι άλλο, παρόλο το πλαστικό όμως η συσκευή φαίνεται στιβαρή και από κάποια τεστακια αντοχής που έχω δει στο στο youtube δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.
Στο θέμα της οθόνης τώρα, μπορεί ναι είναι ips lcd αλλά τα χρώματα είναι πολυ ζωντανά και ακριβή προερχόμενος από oled οθόνη δεν έχω τίποτα να μου λείψει από την παλιά μου οθόνη.
Το μόνο που ενοχλεί εμένα προσωπικά είναι ο σχετικά χαμηλός ήχος του ηχείου των ηχείων βασικά γιατί υποτίθεται είναι stereo αλλά μην φανταστείτε ο ήχος είναι απλά καλός τίποτα το ιδιαίτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.