ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το value for money ZTE Blade που έφερε αποκλειστικά η WIND. Μικρό σε όγκο, με οθόνη αφής 3.5 ιντσών multi-touch, επεξεργαστή 600MHz, μνήμη RAM 256MB και λειτουργικό σύστημα Android 2.1 (αναβάθμιση σε 2.2 το νέο έτος), το Blade επαναπροσδιορίζει το τι μπορούμε να αγοράσουμε με τα λεφτά που διαθέτουμε και αλλάζει την ελληνική αγορά των smartphones. Δείτε το βίντεο.

update 29.12.2010: Οδηγός βήμα-βήμα, ZTE Blade ξεκλειδώνουμε τα 512MB μνήμης RAM.

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, ZTE Blade ελληνικό βίντεο παρουσίαση

ZTE Blade
Λειτουργικό: Android 2.1
Οθόνη: 3.5″ LCD capacitive, 800×480 pixels
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 256MB
Δίκτυο: 3G/ HSDPA
Κάμερα: 3.2 Megapixel με autofocus
WiFi 802.11 b/g, Bluetooth, FM radio, GPS
Accelerometer, Digital compass, Light sensor, Proximity sensor
Μπαταρία: 1250 mAh

Σχετικά με την ZTE (από το Δελτίο Τύπου της WIND)
Η ZTE Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρίες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και συνεργάζεται με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν σε επικοινωνία μέσω φωνής, δεδομένων, πολυμέσων και ασύρματης ευρυζωνικότητας αλλά και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η ZTE ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού υλικού στην Κίνα. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει και κατατάσσεται ψηλά σε πολλές κατηγορίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το 2009 όπου αναδείχθηκε 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

148 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
7s10u

βασανίZTE με το live wallpaper!!!

Dimitris

όντως με το live wallpaper -ειδικα του nexus one- φαινεται να μην τα καταφέρνει και πολύ καλα. προφανως λόγω μικρης μνήμης.

γενικά -αν ξεπεράσει κανείς το άγνωστο της μάρκας- πρόκειται για την καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στην αγορα σε αυτά τα χρήματα.

απορία: ξέρουμε το λόγο που δεν υποστηρίζει Adobe Flash?

Dimitris

Δηλαδή θα το πρότεινες για μετάβαση απο feature phone σε Android?
-δεδομένου οτι θελω να ξοδέψω πολλά μιας και τα specs & οι απιτησεις αλλαζουν ραγδαια-

takis1994

Κωστα θενκς για το hands on πρωτα απ ολα..Το κινητο πιστευω συμφερει να το αγορασει κανεις μονο και μονο για την οθονη..Εχει οτι μου χρειαζεται ..Αν ειχε αμολεντ θα ηταν ακομα καλυτερα..
Ερωτησεις
1)Κωστα τα χρωματα πως σου φανηκαν;Απ το βιντεο φαινονται καλα παντως/..
2)Η υτποδοχη ακουστικών ειναι 3.5 η 2.5;

Andreas T

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. ίσως να μην εχει την υποστήριξη που θα είχαν αλλα κινητα΄με αναβαθμίσεις και τετοια. Οτι μπορεί να κολλάει σε καποια σημεία, ειναι απόλυτα λογικο. Πιστευ, απο το να πάρεις ενα απλό κινητο με τα ιδια χρήματα, νομίζω οτι αξίζει να παρεις ενα κινητό Android.

fotis

Για 160 ευρώ σούπερ είναι….!

Tasos

κωστα μετα το hands-οn και τον χρονο που περασες με το κινητο, ποιο απο lg optimus one και αυτο προτιμας;; Αν βγαλεις τελειως την τιμη. Καθαρα και μονο σαν αποδοση κινητου.

sec

sigoura den exei amoled othoni ?? krima tha to fero apo agglia.to unlock xerei kaneis pos ginete?

Pytheas

ενδιαφερον φαινεται, και σε καλή τιμή. τοσο καιρο τα smarphones ήταν ακριβα λογω της αδειας χρήσης των Windows Mobile και τελικα τα Android ειναι ακομα πιο ακριβά…

Τιμή sar αναφερεται πουθενά ή θα ψηθουμε? 😛

Dimitris

Καλησπερα, αξιζει να αγορασουμε την εκδοση san fransisco απο ιντερνετ η οχι?

Alkis Kordas

Pytheas κάπου διάβασα για πολύ υψηλό SAR 1,35, το μέγιστο φυσικά.

Antonis

Γνωρίζει κανείς αν θα έρθουν κι αλλα κίνητα ιδιάς μάρκας ή huawei τις επόμενες εβδομάδες.Αν ναι ξέρετε ποια?

Paris

Παιζει και divx;
Αν οχι μπορεις να δοκιμασεις καποια εφαρμογη να δεις αν υπαρχει ασυχρονισμος στην εικονα και στον ηχο;
Και ποσο κραταει η μπαταρια του υπο φσιολογικη χρηση;

Kostis

Nomizo den aksizei to kopo…na min dosei diladi kapios 80 euro parapano kai na xei to kefali tou isixo
pairnontas to galaxy3 i to wildfire….sar 1.35 einai aparadekto gia opion kserei apo times sar….polla grats bebaia stin etairia pou to ftiakse kai to plasarei se auti tin timi alla auto to monadiko foul einai poli simantiko gia na min to labeis ipopsi…

takis

κάπου διάβασα ότι έρχεται και άλλο ΖΤΕ από άλλο δίκτυο, μη βιάζεστε λοιπόν…

όσον αφορά το ξεκλείδωμα του San Fransisco, γίνεται πολύ απλά με ένα κωδικό!

kostas

Συγνώμη παιδιά αλλά για δείτε πόσο είναι το sar στο iPhone 3GS – 4 και μετά τα συμπεράσμπατα για το ΖΤΕ……

taka touka

εσυ Κωστα ποιο λες αυτο ή το Sony Ericsson Hazel?

Βαγγέλης

Κωστα μην χαντακωνεις τα κινητα με τα live walls. Δειξε οτι χρειαζεσαι βαλε static και μετα συνεχισε στα υπολοιπα

greg simado

1.35 W/kg….αυτη ειναι η μεγιστη τιμη στο ελαχιστο σημα που σημαινει οτι ειναι πολυ χαμηλοτερη σε normal συνθηκες

Vaggelis

Καλησπερα!
Με ενδιαφερει πολυ το κινητο αυτο αλλα για την ακριβεια αυτο που πουλανε στο εξωτερικο
(με 512 μνημη και amoled οθονη)
και εχω την εξης απορια, αν το παρω απο Αγγλια που κατα πασα πιθανοτητα θα εχει αγγλικο android, θα μπορεσω να το γυρισω σε ελληνικα?

xrhstos

έρχομαι και εγω με την σηρά μου να κανω τις εξής ερωτησούλες αρχικά μήπως έβαλες κάρτα άλλου δικτύου να δείς αν πέζει η είναι κλειδωμένο το κινητό; πρωσωπικά είμαι μεταξύ ΖΤΕ η LG optimus One P500 η HTC wildfire το μόνο μείον μ για το 3ο ειναι η οθόνη αλλα αν βγεί σύντομα update froyo για το wildfire θα το προτιμλισω μάλλον . δν με ενδιαφέρει τοσο η σύγκριση στην τιμή μιας και διαθέτω μέχρι 300€ . αυτο που με ενδιαφέρει ειναι η τιμή – απόδωση!!! θα μπορούσες να μου πείς και εσυ την γνώμη σου ; επίσης έχει ακούσει κανεις τπτ για vodafone 945 ;

giorgor

Τ τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο για τ λεφτα τ… Μν τ θελουμε κ ολα δικα μας…

zan

παιδια τ πρεπει να λενε αφτοι που εχουν se x8,x10 με 128mb ram πρεπει να χερομαστε που αυτο εχει ram 256mb…
Επεισης παρατηρισα μερικα – οπως το κουμπι ενεργοποιησης.
Αξιζει πιο πολυ το orange san fransisco σε σχεση τελικης τιμης(μεταφορικα κ αλλα εξοδα απο αγγλια)και χαρακτηριστικων?

Maevious

Καλησπέρα και από εμένα,

Έχοντας διαβάσει και κάποια reviews για το Orange San Francisco, νομίζω ότι πέραν της εγγύησης, το “ελληνικό” ZTE Blade έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα: Το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι customized. To κινητό από την Orange είναι λίγο φορτωμένο με ψιλοάχρηστες εφαρμογές, που ενδεχομένως να καταναλώνουν ένα σημαντικό μέρος της ούτως ή άλλως μικρής εσωτερικής μνήμης του κινητού. Οπότε σκεφτείτε το και αυτό πριν προχωρήσετε σε αγορά από εξωτερικό.

Γιώργος

nemo

Κώστα, πρόκειται να έρθει το flash με το 2.2 froyo που αναφέρεις με το νέο έτος ή είναι κάτι ξεχωριστό;
Η νέα έκδοση του Android θα είναι ελαφρύτερη ή περισσότερο απαιτητική σε hardware;
Είμαι αρχάριος σε αναζήτηση κινητού.

Marios Basileiou

Παιδια,για να βοηθησω μερικους θα σας γραψω την προσωπικη μου εμπειρια,αποψη για το κινητο.Λοιπον εγω εχω το Desire και η κοπελα μου ηθελε κινητο,ετσι ειπα να της παρω ενα απο τα οικονομικα!!Φανατικη του Wildfire black αλλα δυστυχως πολυ δυσκολα το βρισκεις,να μην πολυλογω επειδη δεν τα προσεχει και πολυ πηγαμε στην Wind και πηραμε το 1 απο τα 2 ZTE BLADE που ειχαν(ναι ειχα και εγω ενδοιασμους σχετικα με το κινεζικο κτλ… αλλα συμφερε και ειχε πολυ καλα χαρακτηριστικα).Χθες την νυχτα ασχολιομουν πανω του για κανενα 4ωρο.Χωρις υπερβολη τωρα πιστευω το κινητο για τα λεφτα του τα σπαει!!!Το multitouch του μια χαρα,γρηγοροτατο στα installations,live wallpapers(πραγμα που με εξεπληξε γιατι νομιζω εκανε πιο γρηγορα install και απο το δικο μου).Η οθονη του καταπληκτικη,πολυ ωραια χρωματα,ιχνος πιξελ(με εκανε να σκεφτομαι αν ειναι οντως lcd-tft).Μεσα ειχε ελευθερα 171 MB μνημης και αποτι προσεξα 2-3 προγραμματακια κινεζικα,στα ελληνικα και αγγλικα βεβαια ομως(πληκτρολογιο,task manager).Μπαταρια?Σκεφτειτε οτι 2-3 ωρες εβαζα και ετρεχα προγραμματα,μετα η κοπελα μου για αλλες τοσες ωρες και ακομη ειναι ανοιχτο :P.Καταληγω οτι μπορει να μην εχει στιβαρή κατασκευη(δεν ειναι και χαλια ομως),εχει το ιδιο παχος με το Desire,πιο ελαφρυ,Πολυ καλη οθονη++,γρηγορο+,καλη μπαταρια+ και να προσθεσω οτι δεν μου εκανε το προβλημα με το… Συνέχεια »

BeeGee

@ marios
Poula to desire Kai pigene stin wind na pareis kai to allo pou eixan, prin eksafanistoun ola ta blade! Tha argisei na ftasei h epomeni karabia…

Paidia to exo die kai ego to kinito Kai einai super.
H othoni an kai den einai oled einai apsogi!

Kai otan anabathmistei se 2.2 h katanalosi tis mpatarias tha einai akoma kalyteri!

Marios Basileiou

Lol το μωρο μου δεν το αλλαζω απλα ενημερωνω εσας που ειχατε αποριες και λεω την γνωμη μου.

mike

Σε ευχαριστούμε Κώστα για τις πολύτιμες πληροφορίες και video που μας παρέχεις!
Θα ήθελα τη συμβουλή σου σε κάτι…
Έχω το iphone 3g αλλά επειδή έχει κάποια προβλήματα (πέσιμο) σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Αξίζει να κάνω την μετάβαση από το iphone 3g στο ή είναι πισωγύρισμα;

Marios Basileiou

@Mike το ξερω δεν απευθυνεσε σε μενα… αλλα μπορω να σου πω σε λιγες μερες γιατι ενας φιλος μου εχει το iphone 3g kαι θα παρει και το zte για δευτερο οποτε θα δω τι εντυπωσεις θα εχει αν και ο καθενας ειναι διαφορετικος και εχει διαφορετικες απαιτησεις.Εγω παντως θα σου προτεινα αν θες τοσο οικονομικο κινητο παρε αυτο αλλιως αφου θα φυγεις απο το ios και θα ερθεις σε android να παρεις ενα λιγο πιο ακριβο για να γουσταρεις κιολας(με καλυτερη καμερα,επεξεργαστη)!!Α ξεχασα Κωστα να σε συγχαρω που εισαι παντα πρωτος σε ολα και κανεις τα καλυτερα ελληνικα reviews και εχεις κυρος-σχετικα με κατι διαμαχες που εγιναν τις προηγουμενες μερες 😉 !!!

liverpoolman

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ LG OPTIMUS ONE?AKOMA ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΤΥΛ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΑΤ ΣΤΟ FACEBOOK?ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΙΜΗ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Marios Basileiou

Ελαχιστο πιο χοντρο το optimus και 320 x 480 pixels, 3.2 inches οθονη ενω το αλλο 480 x 800 pixels, 3.5 inches.Ακομη το ΖΤΕ εχει ενα σενσορα παραπανω(φωτισμου).Επισης 2.2 στο κουτι το optimus ενω το blade 2.1 και την 2.2 τα χριστουγεννα μαλλον.Τελευταιο η μπαταρια του optimus ειναι 1500 μιλιαμπερορια ενω του ΖΤΕ 1250.ΑΥΤΑ τα κυριοτερα, + οτι το ΟΠΤΙΜΟΥΣ εχει της Lg launcher και ειναι 100 ευρω ακριβοτερο.Τωρα για τα βιντεακια ολα εχουν το προγραμμα του youtube αν εννοεις αυτο.Τωρα αν εννοεις το adobe flash 10.1 κανενα της μικρης κατηγοριας δεν υποστηριζει.Για το facebook chat υπαρχουν λιγα καλα προγραμματακια που μπορεις να περασεις σε ολα τα android.

Marios Basileiou

Για οποιον ενδιαφερεται εχω κανει και εγω δυο βιντεακια.Ειναι λιγο προχειρα απλα για να δειτε την οθονη του.Το ενα ειναι με κλειστο φως και το αλλο με ανοιχτο.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFfCwplMCsU
https://www.youtube.com/watch?v=lRPSzBqJgxM

mike

@Marios Basileiou
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, θα περιμένω να μου πεις. Αυτό που δεν μου άρεσε στο iphone ήταν η ταχύτητα του safari – πολύ αργός

mojitooc

Τι λέτε ZTE Blade ή HTC Wildfire;

baboulas

zte blade 3.5 ιντσες και android 2.1. με αναβαθμιση σε 2.2
ειναι και πολυ φθηνοτερο…

liverpoolman

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ADOBE FLASH?AKOMA ΕΧΩ ΤΟ LG VIEWTY ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ youtube ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!

mojitooc

@baboulas Και εγώ για αυτό τείνω προς το blade,μεγάλη οθόνη,φτηνότερο αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει 256 Ram και έλλειψη flash. 🙂

Marios Basileiou

Youtube ολα παιζουν τωρα για flash 10.1 ειπαμε οτι κανενα της μικρης κατηγοριας δεν υποστηριζει… τα περισσοτερα υποστηριζουν flash lite.
@mike θα σου πω ακριβως τα λογια του οπως μου ειπε….για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αλλα καμια σχεση με το iphone.Αν σου αρεσει να ψαχνεσε ειναι πολυ καλο γιατι εχει πολλα πραγματα να παραμετροποιησεις κατι που δεν μπορουσες στο ios,του αρεσαν τα live wallpapers,widgets αλλα γενικα καταλαβα οτι ψιλοδυσκολευτηκε στην μεταβαση ios σε android και το multitouch δεν του αρεσε…(γιαυτο σου ελεγα να πας σε πιο “ψηλη κατηγορια”).

Steve Karr

Όλα καλα και χιλιοειπωμένα αλλά αυτή η δαιφορά τιμής στην Αγγλία με AMOLED και διπλάσια RAM δεν τρώγεται.116€ και εμεις εδώ 160€.Anyway μην είμαστε και πλεονέκτες.Άσχετο αν το αγοράσω από τη WIND εγώ που έχω COSMOTE θα παίξει?

kilimantzaros

ναι ρε παιδια ας απαντησει καποιος,,,αν βαλουμε καρτα cosmote θα παιζει και κατα την γνωμη σας αξιζει η να προτμησουμε το lg?

Βαγγέλης

Δεν πρεπει να παιζει παιδες, θελει unlock να δεχετε αλλες sim. Στας εξωτερικας το συνηθιζαν να δινουν τον κωδικο επειτα απο το περας του συμβολαιου κ με καποιο μικρο αντιτιμο.

Βαγγέλης

Κωστα καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που. Οποτε δεν εχω αποδειξεις.

stelios gr

>> @ steve karr >> παιζει και στην Γαλλια και στις ΗΠΑ να εχει αμολεντ και 512… ( βασικα το διαβαζα στα σχολια χρηστων, στο youtube, κατω απο βιντεακια του blade)…. αδικια για ολους εμας τους υπολοιπους, μεν, αλλα το ρισκαρεις να παραγγειλεις απο το εξωτερικο?

Steve Karr

Δεν έχω πληρως καταλάβει τι γίνεται και με το GPS.Δηλαδή είναι σαν το iphone που πρέπει να συνδεθώ στο ιντερνετ και να πληρώωω ή μπορώ να βάλω στην sd κάρτα ένα προγραμματακι gps από τα γνωστά και να πάιξει όπως έιχα κάνει με το smartphone μου το προηγούμενο (το HTC Τ3232 )που έτρεχε win mobile pro.

Steve Karr

Εστω οτι δεν θέλω να μπω στο Internet γιατι τέτοιο είναι το προγραμμά μου μπορώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα εξωτερικό και να τρέχει(επαναλαμβάνω χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ).

ΘΟΔΩΡΗΣ

Το κινητό είναι φοβερο για τα λεφτα του δεν του λείπει τίποτα. Το αγόρασα χτες και μου αρέσει τρελά. Θέλω να κάνω μία ερώτηση μπορώ να του βάλω μεγαλύτερη κάρτα microSD η θα έχω πρόβλημα με το Android? (έχω κατεβάση και εφαρμογές) Το Android είναι αποθηκευμένο στην εσωτερική μνήμη? Δεν ξέρω και πολλά.

Steve Karr

Φίλε το πήρα και εγώ τελικά όμως υπάρχει ένα θέμα με το πληκτρολογιο .Εμένα προς το παρόν που μετέφερα τις επαφές μου από το win6.5 mobile(πρώην) μου δεν καταφερε να το συγχρονίσει στα ελληνικά και το πληκτρογόγιο του τηλεφώνου είναι αγγλικό ,ενω παρουσιάζει πρώτα το μικρό όνομα και μετά το επώνυμο οπότε προς το παρόν επειδή εχω 700 επαφές όλα είνια ανάκατα.Βεβαίως αυτό δεν είναι πρόβλημα του blade αλλά μάλλον είναι εγγενές του android.Όσο το μαθαίνω θα στέολω κι άλλο feedback.

FaTaL_ErrOr

Το πήρα και εγώ και τα σπαει 😀 Για τη froyo έκδοση που θα βγει έχουμε κανένα νεο για το πότε?

dimitris4

paidia karta sd den pairni???

z3r0

Παιδιά πήρα το κινητό και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό για τα λεφτά του ειδικά εγώ το πρωτινό 110% 😀 απλώς έχω 2 ερωτήσεις ποσο σας κρατάει η μπαταρία γιατί εμενα με χρήση κανονική με
wi-fi και όλα μιάμιση μέρα είναι καλά τόσο η είναι λίγο?? ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα δεν μπορώ να βάλω δικό μου τραγούδια για ήχο κλήσης?

kamposos

Θα ηταν ευκολο καποιος κατοχος να μας ενημερωσει εαν λειτουργει με καρτες αλλων, περαν της wind, παροχων?
Η εκδοση 2.2 του λειτουργικου δεν μπορει να εγκατασταθει με τον τροπο που περιγραφεται στο modaco φορουμ?
Και κατι τελευταιο. Το vodafone 945 υπαρχει καποια ενημερωση εαν θα ερθει και εαν ναι, αξιζει η αναμονη του?

john

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ XPERIA Χ8 ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟ REVIEW ΣΑΣ ΣΤΟ ΥOUTUBE ΓΙΑ ΤΟ ZTE BLADE ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΛΙΓΟ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΥΨΗΛΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΙΣΧΥΕΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

giorgos

Μια χαρά κρατάει η μπαταρία. Μην ξεχάσει όμως να πάρεις Bluetooth με κρυπτονίτη όπως του Superman για να μην σε χτυπάει η ραδιενέργεια.

z3r0

Ας μου πει κάποιος πως μπορώ να αποθηκεύονται όλα στην κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμη του κινητού γιατί ότι εφαρμογή και αν κατεβάζω πάω στην μνήμη κινητού και εγώ θέλω να είναι όλα στην κάρτα μνήμης?

z3r0

send to sd card, atrackdog(sd),easy share
αυτά τα 3 βρήκα κάνει κάποιο την δουλειά?και αν ναι ποιο έχεις να μου προτείνεις. Σ’ευχαριστώ για την βοήθεια είμαι νέος στον κόσμο τον smart phones 🙂

kamposos

Το εν λογω κινητο εχει κυκλοφορησει και με 5 mp φακο?
Υπαρχει τροπος να το βρεθει η συσκευη με amoled oθονη?

Nancouli

και γι’αυτό το ίδιο θα ρωτήσω..νομίζω το προτιμώ από το ideos ,ίσως λόγω Multitouch οθόνης, αλλά γιατί κανείς να δώσει τα διπλά για το x peria mini?ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για το xperia mini ,αλλά αξίζει τον κόπο να δώσω τα διπλά γι’ αυτό?

Μιχάλης

Συγκρίνοντας το blade με το iphone 3g, τι θα λέγατε για την ταχύτητα ως προς την χρήση του web και των εφαρμογών; Αξίζει να ‘στείλω’ το μισοχαλασμένο iphone (λειτουργεί μόνο με hadsfree και έχει σπασμένο on/off διακόπτη) για το blade?

George

Παίδες καλησπέρα. Εμένα το blade μου έχει βγάλει πρόβλημα σημαντικό με το Wifi. Συνδέεται όποτε αυτό θέλει και μάλιστα τις τελευταίες 2 μέρες δε θέλει καθόλου… Και φανταστείτε ότι τη συσκευή την άλλαξα μια φορά για αυτό το πρόβλημα, πήρα δεύτερη blade η οποία μου βγάζει και αυτή το ίδιο θέμα… Το wifi βγαίνει άχρηστο! Εννοείται θα την πάω και αυτή πίσω στη Wind, και προβληματίζομαι πολύ για το αν θα δοκιμάσω και 3η φορά άλλο blade (γιατί “κατά τ’άλλα” το κιν όντως πετάει) ή θα πάρω τελικά άλλο κινητό.
Έχει εμφανιστεί σε άλλον παρόμοιο πρόβλημα;
Υγ Επίσης μειονέκτημα της συσκευής (ή μήπως είναι του Anroid?) είναι ότι δίνει 60 στοιχεία μόνο για ένα μήνυμα και μετά χρεώνεσαι με 2ο…3ο…κλπ

Nancouli

εννοούσα ότι το blade έχει moultitouch.Τελικά, γιατί να μπροτιμήσω το mini xperia?

Μανώλης Π.

Εγώ έχω το κινητό τρείς μέρες.εχθές μου παρουσίασε ένα πρόβλημα με το wifi και σήμερα καμιά φορά όταν πατάω να μπω στο μενού αντί να μπεί στο μενού ανοίγει το mail. To έχει κάνει και σε κανέναν άλλο;

Johnnie

@Κωστα θελω την αποψη σου. Ειμαι αναμεσα σε Xperia x8 – Samsung Galaxy 3 και ZTE Blade. Ποιο θα μου προτεινες εσυ που τα γνωριζεις καλα?

Και κατι αλλο. Το Χ8 θα αναβαθμιστει σε Αντροιντ 2.2?

cartamobile

Για τα μηνύματα κατεβάστε την εφαρμογή handcent sms και θα στέλνετε με 160 χαρακτήρες…

ΓΙΩΡΓΟΣ

TO AGORASA POLI KALO TO BIBLIARAKI ME THS ODIGIES EINE FTHNO KAI DEN EXOYN DIETHISI ANTIPROSOPIAS KAI SERVIS EYXARISTO

z3r0

Έχω κατεβάσει ένα application που λέει διαφορες πληροφορίες για το κινητό και βλέπω ότι στην ram γραφει max ram 160mb,256 δεν έχει?

z3r0

Όχι γιατί από διπλα λέει και Free τι γίνετε 256 δεν έχει?

panos

καλησπερα φιλε μου. Θα θελα να ρωτησω επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο απο το review . Το Blade μπορει να κανει βιντεοκληση? απο οτι ξερω ειναι 3g αλλα δεν εχει μπροστινη καμερα. Γινεται τουλαχιστον βιντεοκληση ετσω και να μη σε βλεπει ο αλλος? η δεν μπορει να κανει καθολου?

Σε ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα.

mike

@cVlachakis
έχει στην sd card κανονικό manual

πήγα σήμερα στο κατάστημα της wind και επέστρεψα το κιν. λόγω κολλήματος wifi. στην αρχή προσπάθησαν να με πείσουν ότι το ελάττωμα είναι στην πραγματικότητα feature, αλλά με λίγη επιμονή δέχτηκαν να το στείλουν στα κεντρικά της wind και να μου το αντικαταστήσουν ΑΝ θεωρήσουν ότι όντως έχει πρόβλημα. Θα ενημερώσω για την έκβαση.

cgoolas

Το πείρα το κινιτάκι και είναι πολύ ωραίο τo WI-FI το χρησιμοποιώ συνέχια και λητουργεί μια χαρά χωρίς προβλίματα.Απλα τελιο για τα λιγα λεφτά του!

zan

ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ BO1 H BO2 BO3……….?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;

z3r0

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα update γιατί χρεώνομαι χωρίς να το θέλω?!

z3r0

πήγα στο λογαριασμοί και συγχρονισμοί και απενεργοποίησα το δεδομένα φόντου αυτό ήταν?

florin

παιδια εχω κολισει δν ξερω ποιο κινιτο να παρω το optimus one Η to zte blade δεν ειναι 8εμα χρηματον αλλλα βασικα μαρεσει πολυ το zte και η οθοναρα…. αλλλα με χαλαει το προβλημα που εχει με το wifi ξερει κανεις αν υπαρχει σε ολες τις συσκευες??? βασικα τι ακριβως κανει??? σε πεταει για λιγο???? σε πεταει γενικος?? η κανει απλα μια διακοπη … καποιος πο… αμα ηταν το optimus One 3.5 ουτε που 8α το σκεφτομουν 😛 καποιος κατοχως να με helparei….

mike

Το πρόβλημα που είχα εγώ με το wifi του blade ήταν ότι ξε-συνδεόταν όταν έσβηνε η οθόνη. Και για να ξανα-συνδεθεί, έπρεπε να απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω το ασύρματο.
Επίσης όταν πήγαινα σπιτι, το blade δε συνδεόταν αυτόματα στο δίκτυο, έπρεπε να το κάνω χειροκίνητα.
Κυκλοφορεί μία εφαρμογή, το wifi blade fix που διορθώνει εν μέρη τα προβλήματα.
Εγώ το επέστρεψα για αντικατάσταση, δες παραπάνω το post, και περιμένω ακόμα.

florin

δουλεβει αυτη η εγαρμογη …? τιν εχει δοκιμασει κανεις???? και οσο για αυτο (έπρεπε να το κάνω χειροκίνητα.) 2 λεπτα υπο8εση ειναι ρε φιλος.. δν με απασχολειι … αλλα το πρωτο που ειπες ειναι σοβαρο..

cartamobile

Παιδιά τελικά όλα τα blade έχουν 512mb ram ..Απλά είναι κλειδωμένα εδώ στην Ελλάδα..Για ναξεκλειδώσετε την ram δείτε εδώ https://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327684/28-dec-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb/

z3r0

Ποσο σίγουρο είναι αυτό με την Ram και το έχει κάνει κάποιος η είναι μονο λόγια?

willy

παιδιά διάβασα αυτό για το ξεκλείδωμα της μνήμης, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.. μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο περισσοτερο? ευχαριστώ.

willy

Τέλειος οδηγός!! ευχαριστώ πολύ! κατανοητός, και πολύ απλός! περιμένω το καινούριο μου κινητό από μέρα σε μέρα..

baboulas

Παιδια ποιο ειναι καλυτερο το Huawei Ideos η το ZTE Blade….
Αλλα φοβαμαι επειδη ειναι κινεζικα μηπως παρουσιαζουν προβληματα……
Π.Χ.(Εαν τα συνδεσεις με τον υπολογιστη μην κανουν <>)………..
η δεν ειναι τοσο ξεφτιλα….

Γιώργος

Παίδες μπορεί κάποιος συνοψίζοντας να δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:
1) Πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα με το υψηλό sar? Τα άλλα κινητά σε τι τιμές κινούνται?
2) Πόσο δύσκολο είναι να απενεργοποιήσεις τα updates για να μην έρχονται χρεώσεις χωρίς λόγο?
3) Το ημερολόγιο που έχει απαιτεί σύνδεση στο δίκτυο? Αν ναι υπάρχει εφαρμογή με ημερολόγιο που να μπορείς να κρατάς και σημειωσεις – υπενθυμίσεις?
Ευχαριστώ πολύ

mike

Είχα στείλει το κιν. πίσω για αντικατάσταση σαν ελαττωματικό. Η απάντηση δυστυχώς ήταν αρνητική. Προφανώς δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα.
Παρόλα αυτά μου είπαν ότι έκαναν update και μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια δελτίωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.
ΜΕ το update περίμενα την froyo, αλλά βλέπω πως η έκδοση είναι η 2.1-update1 και έκδοση πυρήνα 2.6.29.
Εσείς ποια έχετε;

Kogos Grain

Αγορά 11-1-2011 και έχω κι εγώ 2.1-update1 και έκδοση πυρήνα 2.6.29… οπότε όχι froyo ακόμα

Antonis V.O.R.A.S

na rotisw kati gt emena to zte to blade otan paw na mpw sto wifi dn beni! para leei oti kani sindesi kai meta apo ligo leei aposinte8ike enw to sima einai full!! an borite peite mou plzz!! techblog pes me plz!!

Paschalis

Φίλε Αντώνη

Εγώ το πήρα στις 18 Δεκεμβρίου και το επέστρεψα στις 22 Δεκεμβρίου γιατί είχε πρόβλημα επανασύνδεσης στο Wi-Fi και από τότε ακόμα περιμένω την Wind να αποφασίσει αν πρέπει να μου το αντικαταστήσει.

Δοκίμασε το wifi fixer που βγήκε για την Αμερικάνικη έκδοση από το android market, αν και σε εμένα δεν έλυσε το πρόβλημα.

Σε τράπεζα να τα έβαζα τα λεφτά, έστω και αυτά τα 159 ευρώ επιτόκιο θα μου έδιναν!!!!!

Antonis V.O.R.A.S

efxaristo! 8a dw kai egw ti 8a kanw euxaristo pados!

naxiand

HTC Legend ή blade αν δεν υπολογίσουμε την τιμή;

mike

Η ανάλυση οθόνης του blade είναι σαφώς καλύτερη από το Legend. Αν έχεις δει και τα δύο σίγουρα θα το πρόσεξες. Απο hardware δεν ξέρω.

mike

sorry, γραψε λάθος στο προηγούμενο. Γράφεις Legend, εγώ είχα στο μυαλό μου το wildfire…

Paschalis

Το Legend με 333 ευρώ που κάνει τώρα στο Public θα το έπαιρνα.
Από την άλλη είναι και το LG Optimus με 2.2 από το κουτί που είναι καλύτερο μακράν από το blade που πήρα καθαρά με οικονομικά κριτήρια.
Το wildfire είναι αρκετά ακριβό για την τιμή που προσφέρει, θα πρέπει να πέσει στο 200 ευρώ για να είναι ανταγωνιστικό.

Άσχετο αλλά, Παρατηρήστε τι κάνουν οι εταιρίες με τα λοιπά λεγόμενα φθηνά κινητά όπως το nokia 2700 που πήρα πέρυσι. 15 μήνες μετά κοστίζει 80 ευρώ όσα έδωσα και εγώ πέρυσι και σε κάποια μαγαζιά όπως στο Πλαίσιο κάνει περίπου 85 ευρώ.
Της μάνας μου το nokia πέρυσι το πήρα 40 ευρώ και φέτος κοστίζει 51 ευρώ.
Τα smartphone οδήγησαν στην Ελλάδα να γίνονται αυτά τα καραγκιοζιλίκια, και στρέβλωσαν την αγορά με τα κινητά για τον πολύ κόσμο.

naxiand

που ακριβως ειναι καλυτερο το LG Optimus? 2.2 και 512 ραμ γίνεται να φτιαχτεί και στο blade!

Paschalis

Είναι μακράν καλύτερο από την άποψη του after sale service.

Όσον για το 512 ram και 2.2 android το λες και μόνος σου, ότι μπορεί να φτιαχτεί, δηλαδή δεν είναι του κουτιού. Έχει διαφορά. Το optimus έχει καλύτερη μπαταριά.
Το καλύτερο στοιχειό του blade είναι η μεγαλύτερη οθόνη του.

psychea

Prosfata agorasa auto to kinito. kai paratirisa pws den exei 256 ram alla 164.. diavasa kapou pws mporeis na kseklidwseis mexri kai 512 ram pou exei auto to kinito ama 8elei kaneis as psaksei sto internet. mexri twra den mou exei vgalei kanena provlima, mia fora mono kolise h camera kai eprepe na to kleisw. aksizei na to agoraseis mono kai mono gia to logismiko tou

κατερινα

Καλησπερα, ειναι η δευτερη φορα που αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα… δεν μου στελνει σε μια συγκεκριμενη επαφη Μηνυμα. :/ το εκλεισα το ανοιξα..τα ιδια.. εβγαλα τη sim την ξαναεβαλα παλι τα ιδια και αυτο συμβαινει απο χθες το βραδυ. μου εχει συμβει αλλη μια φορα πλαι με την ιδια επαφη.. μπορει να με βοηθησει καποιος???????????

κατιανα

καλημερα..μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει ν φταιει και ν εχω συνδεση στ δυκτιο μονο για το google και γ ολα τ αλλα ν μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει συνδεση…? δεν εχω wind αλλα vodafone

paris

γεια σας φιλοι μου! πολλα παραπονα βλεπω για το WiFi του BLADE.τι τρεχει ακριβως και γιατι η WIND κανει κυριολεκτικα και μεταφορικα τον κινεζο. κε VLACHAKI εχεις καποια απαντησει γενικα για τα εξαρτηματα του και ειδικα για τον φορτιστη του αν ειναι αξιοπιστα και ανθεκτικα -σε απλη χρηση- η θα την πατησει ο λαος οπως στην περιπτωση του JAGA που κυκλοφορησε η WIND?

paris

σωστη η αναφορα για το μπαμ που μπορει να κανει.:) ωστοσο αναφερομουν περισσοτερο στο αν και το ποσο ευκολα χαλανε διοτι σε ενα jaga που ειχα αγορασει ακριβως πριν ενα χρονο, ποτε δεν βρηκα την υγεια μου αφου αναγκαζομουν καθε λιγο και λιγακι να αγοραζω νεο φορτιστη και τωρα πλεον που ξαναχαλασε εκανε ζημια και στην υποδοχη του κιν και πλεον το εχω κλειστο.(ο λογος που το αγορασα ηταν γιατι ηθελα κιν με δυο sim).παντως,επειδη οπως αρκετος κοσμος,ετσι κι εγω, σκεφτομαστε να αποκτησουμε αυτη την (κατα τα φαινομενα)αρκετα καλη προσφορα της εν λογω εταιριας,θα σας ζητουσα να αφιερωνατε λιγο απο τον χρονο σας για να ερευνησετε και αυτο το ζητημα, φεροντας οπως και στις προηγουμενες φορες με επιτυχια,την σωστη ενημερωση μας. ευχαριστω

Pas

Το έστειλα για τρίτη φορά στη wind το blade για το πρόβλημα στο wifi και πάλι μου απάντησαν ότι οι τεχνικοί δεν βρήκαν πρόβλημα. Ήμαρτον με την κολ. εταιρία τους
Από τις 18/12/2010 που το αγόρασα έως τώρα δεν έχω το κινητό στα χέρια μου.
Δηλαδή να το παραλάβω χαλασμένο σαν να μην έγινε τίποτα?\
Ποιο πολλά χρήματα έδωσα στην cosmote για να παίρνω τηλέφωνο στα γραφεία τους από ότι κόστιζε το blade.
Δεν την παλεύω άλλο με αυτούς.

nikos

paidia makria apo to zte ….. enas filos mou to phre kai to xei paei 3 fores gia service… egw edw kai 2 meres exw to optimus one kai einai teleio, AAA κωστα μπορεις να μου πεις αν το οπτιμους
θα μπορει να υποστηριζει στο μελλον το 2.3 android gingerbread???

vasilis

παιδια εβαλα την εφαρμογη hancent για μυνηματα και εχω το εξησ..οταν ανοιγω ενα μηνυμα και κανω tap ψστε να το διαγραψω μου ανοιγει παραθυρο αλλα ειναι μαυρο….πατωντας πανω εμφανιζονται οι επιλογες……ετσι γινετε????

vaso

Καλησπέρα. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το κινητό είναι ότι συνεχώς χρεώνει την κάρτα μου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ

elpida

Γιατι σ’αυτο το κινητο οι εφαρμογες ειναι ολες μες το μενου,ενω εγω στο xperia x8 πρεπει να παω στο android market για να δω τις εφαρμογες που εχω κατεβασει;;;

βασιλης σπαρτη

το blade για τα λεφτα του ειναι μοναδικο smart phone , ξεκλειδωσα και την μνημη (ευχαριστω )
στον admin — για τις συμβουλες του — και το τηλεφ πεταει 512 ram βιντεο , εφαρμογες ,
τα τρεχει διαβολεμενα , γενικα ειναι τελειο η αναλυση της οθονης και η φωτεινοτητα φτανουν , και ξεπερνουν κατα πολυ το lg p500 optimous,ΚΑΙ αν δεν κανω λαθος το εξωτερικο της οθονης ειναι
γυαλινο οποτε γρατσουνιές τελος.

Staf

Παιδια, οταν αναβαθμιστει σε 2.2 θα βλεπει ολη την RAM αυτοματα?
Γιατι λενε οτι τωρα δεν βλεπει τα υπολοιπα 256, λογω περιορισμου του λογισμικου.

Staf

Kωστα, Πρακτικη – Δουλεια – και τον Μαιο Φανταρος..Παιρναω ενα μεταβατικο σταδιο (χαχαχα)..
Θα επιστρεψω καποια στιγμη με πολυ αγριες διαθεσεις.

Βασιλης

Ρε παιδια να κανω μια απλη ερωτηση?Στην φορτηση δεν θα επρεπε να βγαζει κατι στην οθονη?Μονο κοκκινο αναβει το back button?Πως καταλαβαινω οτι φορτηστικε πληρως στην πρωτη φορτηση?Εκτος αν εχει προβλημα το κινητο μου:P

Gio

Σημερα μου στειλε η WIND μηνυμα οτι εφερε zte blade στο καταστημα της περιοχης μου που ειχα αφησει κινητο να με ειδοποιησουν. Εχω αρχισει και ψηνομαι πολυ ομως για LG optimus one που το χω βρει στο multirama 199 ευρω. Ουτε 50 ευρω ευρω διαφορα πια! Τι λετε ρε παιδια; Ποιο απο τα δυο;
Κωστα εσυ ποιο θα προτεινες και ΓΙΑΤΙ;

kostas

παιδια μηπως εχετε ακουσει τιποτα οτι τα κινεζικα κινητα εχουν περισσοτερη ακτινοβολια τν ωρα που μιλας???
ισχυει?

PAVLOS

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την αποστολή μηνυμάτων στο BLADE δεν έχει τον ίδιο αριθμό γραμμάτων στα Ελληνικά δηλ στα Αγγλικά έχει 120 γράμματα και στα Ελληνικά 60 πως διορθώνεται ξέρει κανείς και πώς; γιατί μας χρεώνει διπλά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

teo

αξιζει?ποσο εχει?

Vin

Μπα οχι δν αξιζει μην το παρεις… 🙂 χαχαχα

malou

Παιδια σκεφτομαι να το παρω.. αξιζει αυτο ή το sony ericsson x10 mini? αν μπορουσατε να βοηθησετε θα ημουν ευγνώμων … 🙂

Vin

Αξιζει αλλα αν δν ξερεις να το crackareis…. δν λεει 🙂

malou

δηλαδη αν δεν το crackarω δε θα μπορω να κανω την δουλεια μου? δε με ενδιαφερει να το γεμισω στις εφαρμογες..μονο facebook θελω να εχω,επειδη συχνα ειμαι μακρυα απο τον υπολογιστη…. για αυτο δε κανει την δουλεια του ? δε μπορω να διαθεσω παραπανω λεφτα για το lg… :/

DrOu_g

@malou για αυτό που το θέλεις το κινητό μια χαρά δουλειά κάνει απλά να το προσέχεις λίγο γιατί δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και για αυτό είναι ευαίσθητο….

DrOu_g

@malou το lg optimus one τώρα το βρίσκεις στα 149 ε στο πλαίσιο και αν δεν κάνω λάθος στην ίδια τιμή περίπου είναι και το blade …που σε σχέση με το blade είναι πολύ καλύτερο και σε ποιότητα κατασκευής αλλά και σε λειτουργικό σύστημα άσε που είναι ένα από τα λίγα κινητά σε αυτήν την κατηγορία που δεν Κολωνέ υπερβολικά….

Vin

(((((((απλά να το προσέχεις λίγο γιατί δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και για αυτό είναι *****ευαίσθητο…*******))))
ναι αμα το παρεις καντου και 2-3 αγκαλιες να το καλμαρεις !!!!! χαχαχα 🙂

malou

@ DrOu_g , @ cVlachakis ευχαριστω πολυ.. θα το κοιταξω και για το lg γιατι υπαρχει και αντιπροσωπια και στην ελλαδα.. απλα δεν υπαρχει πλαισιο στο νησι μου οποτε θα χρειαστει να ξενιτευτω! :Ρ ενταξει δε πειραζει! :Ρ
@Vin θα το ‘χω υποψιν! και οχι μονο 2-3 οσες θελει!! αρκει να μην παθει τπτ! χαχα! :Ρ

Vin

@ malou
Μην το σκεφτεσαιι παρτο δν πεζει να το μετανιωσεις….καταρχην το Lg αμα κοιταξεις τιν ο8ονη του ειναι σαν ξε8οριασμενο….. κακη αναλυση και μικροτερη ο8ονη … αλλα αν 8ες να ακους μουσικη με ακουστικα δν το zte blade δν ειναι η καλυτερη επιλογη … 😛

malou

κοιτα,τα τελευταια μου κινητα ηταν lg.. ηθελα να ξεφυγω λιγο γιατι τα εχω βαρεθει.. για το x10 mini που σκεφτομουν δεν μου εχουν πει καθολου καλα λογια..εξαλλου ειναι και μικρο.. και μολις ειδα εδω το blade μ’αρεσε και σαν εμφανιση και γενικα.. αρα προς τα εκει κατευθυνομαι.. το μονο κακο θα ειναι που δε θα εχει αντιπροσωπια εδω… εε ας ελπισουμε οι αγκαλιες να βγουν σε καλο!

Vin

@ malou
xaxaxaxax δοκιμασαι….
παντως απο μονο του δν παιζει να χαλασει…..τωρα αν το πεταξεις κατω παιζει να γινει κοματακια , Dont try at home

malou

χαχα θα δω και για το lg.. θα κανω μια Live συγκριση και θα καταληξω καπου! 🙂 ευχαριστω πολυ!

marios

παιδια σκεφτομαι να το αγορασω καλο ειναι?

Κατιανα

Εκανα διαμορφωση στην καρτα sd εχοντας αποθυκευσει μονο τις φωτο… και τα τραγουδια στ pc μου… γινεται ν μου πειτε αν ολα τ αλλα που διαγραφηκαν μπορω αν τα ανακτησω με καποιον τροπο? η τελος παντων αν ηταν σημαντικα για το κινητο μου?

Τάσος

Το καλύτερο κινητό του κόσμου δεν έχω λόγια αξίζει και για 500€ SUPER👍👍👍👍👍ΤΟ ΜΌΝΟ ΚΑΚΌ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΈΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,Η ΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ😕😕😕😕ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ😉😉😉😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.