Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray

Hitachi BD70EΜε οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτυ και εκδηλώσεις, τα Χριστούγεννα είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να καταγράψουμε τις αναμνήσεις μας και να επενδύσουμε σε μία βιντεοκάμερα. Πριν όμως σπεύσουμε να αγοράσουμε μία για την οικογένειά μας ή ως δώρο, η Hitachi συμβουλεύει τους αγοραστές να σκεφτούν προσεκτικά με ποιό τρόπο θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις βιντεοκάμερες και τις στιγμές που έχουν καταγράψει, όχι μόνο για σήμερα αλλά και για το μέλλον.

Μετά την παρουσίαση των πρώτων στον κόσμο Blu-ray Disc Camcorders, η Hitachi παρουσιάζει τα formats του 21ου αιώνα, δηλαδή τα Blu-ray Disc, DVD και HDD ως τα καλύτερα μέσα για τους σύγχρονους χρήστες βιντεοκαμερών, οι οποίοι σύμφωνα με μία έρευνα της Hitachi, θέλουν -περισσότερο από ποτέ- να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους για το μέλλον και να τις μοιραστούν άμεσα.

Αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια
Ως η πρώτη εταιρεία που επινόησε το DVD camcorder και την επαναστατική Hybrid DVD+HDD camcorder, η Hitachi έχει δεσμευτεί σε πιο προηγμένα ψηφιακά format, δηλαδή τα Blu-ray Disc, hard disk drive (HDD) και Multiformat+ DVD media. Πιστεύει ότι προσφέρουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και διάρκεια ζωής που οι χρήστες χρειάζονται για να εξασφαλίσουν ότι οι πολύτιμες αναμνήσεις τους θα διατηρηθούν στην υψηλότερη ποιότητα. Εγγράφοντας σε μέσα τα οποία μπορούν εύκολα να αναπαράγουν και να μοιράζονται για πολλά χρόνια.

Σήμερα, το DVD ανήκει στα κορυφαία format αποθήκευσης, ενώ ακολουθείται από τις hard disk drive βιντεοκάμερες. Και τα δύο έχουν συγκεκριμένα οφέλη. Τα Blu-ray disc και DVD formats επιτρέπουν στον χρήστη να απαθανατίζει και να αναπαράγει αναμνήσεις σε άλλες συσκευές στο σπίτι. Ενώ το μοντέλο HDD με ενσωματωμένο storage προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο εγγραφής σε ένα μέσο που είναι ενσωματωμένο στην ίδια την βιντεοκάμερα.

Μέχρι πρόσφατα, οι καταναλωτές είχαν να κάνουν μία δύσκολη επιλογή ανάμεσα στους δύο τύπους, αλλά τώρα, χάρη στα DVD+HDD Hybrid camcorders της Hitachi, μπορούν να έχουν τα πλεονεκτήματα των δύο σε ένα. Επιπλέον, έχουν τα χαρακτηριστικά που μόνο η Hybrid βιντεοκάμερα μπορεί να προσφέρει- την ικανότητα να εγγράφει, να προσαρμόζει και να φτιάχνει πολυάριθμα αντίγραφα των λήψεων πάνω στην ίδια την κάμερα- χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε PC ή σε άλλες συσκευές.

Καινοτομία και επιλογή Hitachi
Φέτος τα Χριστούγεννα, η Hitachi διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές της, προσφέροντας στους καταναλωτές μία πραγματική εικόνα του μέλλοντος με την BD70E και BD7HE Blu-ray disc βιντεοκάμερα – την πρώτη στον κόσμο που διαθέτει ενσωματωμένο οδηγό εγγραφής Blu-ray Disc 8 cm.

Συνδυάζοντας CMOS image sensor με την υψηλότερη ευκρίνεια στα 5.3 Megapixel, με το βραβευμένο επεξεργαστή Hitachi Picture Master full HD, αυτές οι ελαφριές και συμπαγείς συσκευές αναπαράγουν τις αναμνήσεις τόσο αληθινά, καθαρά και έντονα σαν να ήσασταν εκεί. Δεν έχετε Blu-ray disc player; Κανένα πρόβλημα, και τα δύο μοντέλα μπορούν να κάνουν απευθείας αναπαραγωγή σε μία HD flatscreen TV χρησιμοποιώντας έξοδο HDMI.

Δείτε επίσης:
> Έξι συμβουλές για καλύτερη βιντεοσκόπηση
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Μπομπ… ο φωτογράφος

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιντεοκάμερες Sony

Sony HDR-CX11 | Φωτογραφίζει μόλις χαμογελάσετε

Η Sony DVR-CX11E είναι η πρώτη βιντεοκάμερα στον κόσμο με το σύστημα Smile Shutter. Με αυτή τη μοναδική τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από την Sony, η κάμερα τραβάει αυτόματα φωτογραφίες σε ανάλυση 7,6 megapixel κάθε φορά που κάποιος μέσα στο κάδρο χαμογελάσει. Δεν χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου ή να διακόψετε τη δράση. Ενώ […]

Βιντεοκάμερες Sony

Sony HDR-TG3E | Ίσως η πιο μικρή Full HD βιντεοκάμερα

Δεν έχετε πλέον δικαιολογίες για να αφήσετε στο σπίτι τη βιντεοκάμερά σας, όταν μπορείτε να συλλάβετε τη στιγμή με καταπληκτική ποιότητα εικόνας HD. Η νέα βιντεοκάμερα HDR-TG3E της Sony, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή της σχεδίαση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις νυχτερινές σας εξόδους ή τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτική […]

Βιντεοκάμερες Samsung

Samsung VP-MHX10C & VP-DX10 | Βιντεοκάμερες Υψηλής Ευκρίνειας

H Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων, κομψών, μικρών ψηφιακών βιντεοκαμερών. Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, VP-HMX10C και VP-DX10, θα δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα εύρος εύχρηστων και υψηλής απόδοσης χαρακτηριστικών, συνοδευόμενα από ένα εκπληκτικό σχεδιασμό.

Βιντεοκάμερες Sony

Sony MS PRO Duo 16GB | Με πιστοποίηση Mark2 για AVCHD

Από τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony Europe ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας κάρτας μνήμης Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 16GB, η οποία διευρύνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές για εγγραφή υλικού high-definition. Στην κάρτα μνήμης μπορούν να αποθηκευθούν ως και 110 λεπτά video high-definition σε εγγραφή 1920, σχεδόν 6 ώρες HD […]